Şimdi Ara

KOKREÇÇİ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet istanbuldaki en iyi kokreççi neresi size göre...... şampiyon diyenlerde nerenin şampiyonu oldduunu sölesinler...

bendeniz avcılardaKİ kokreççi hüsnü babanın üstüne tanımam......

• Beşiktaştaki Şampiyon kokoreç güzel bence.
  • ıyyy.Yaww wbu illeti nasıl yiyonuz ya.Kusçam kokusu bile iğrenç
  • kokkreçç ne ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

ıyyy.Yaww wbu illeti nasıl yiyonuz ya.Kusçam kokusu bile iğrenç

Adam gibi yersen kokusu falan olmaz sen kötü yerde yemişssin onlar adamgibi temizlemiyor leş gibi b*k kokuyor.
  • ist. de daha guzel satan biryer goremedim.

En guzel yedigim iste
    Ankara da
    Ataturk Orman Ciftliginin arkasindaydi
  • besiktas sampiyon
  • Beyoğlu Balıkpazarı Şampiyon ve golden kokoreç ikisi de yanyana
  • Beşiktaş Şampiyon varmı ötesi

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 15:42:55 >
  • istanbuldaki en güzel kokareç bostanci sahilde yapilir aklinizda olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

ist. de daha guzel satan biryer goremedim.

En guzel yedigim iste
    Ankara da
    Ataturk Orman Ciftliginin arkasindaydi

şençam köftecisidir muhtemelen yediğin yer ankarada en güzel yapan yerdir bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Beyoğlu Balıkpazarı Şampiyon ve golden kokoreç ikisi de yanyana

Golden horn kokoreç çok güzel hep oraya giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 7 Aralık 2007; 23:49:49 >
  • BAKIRKÖY - ŞAMPİYON
  • EVET KOKOREÇİ ADAM GİBİ YİYECEĞİZ KOKOREÇCİYE GİRMEDEN ÖNCE İL YAPILACAK ADIM BURUNA MANDAL TAKMAK
  • arkadaşlar gece kuşu olarak size şöyle söyliyeyim, eğer istanbula gelecekseniz kokoreç ve benimde ekliyeceğim bir dürümcünün adreslerini ve yerlerini vereyim, oraları ziyaret edin:

1 şampiyon kokoreç; beşiktaşta in vapurdan kime sorsan sana gözü kapalı söyler.. anlatmama gerenk yok..

2 Bostancı benzinciden caddeye doru gir içeri, köşedeki çiçekçinin yanında açar hep, seyyar olarak kokoreç satan bir amca var ismini şimdi tam hatırlayamıyorum, beyaz kasalı ufak bir pick up ı var, adam sadece haftasonu cmt çıkıyor kokoreç satmaya, önünde kyruk olan ve gecenin ayazında bekleyen insanlar görüyorum bi gün bi yiyim dedim nasılmış.. tava kokoreçi adam ne koyuyor içine bilmiyorum ama şampiyonla kafa kafaya diyorum size, o kadar güzel başka seyyarda yoktur bu lezzet iddaa ediyorum..

3 dürümün hakkını adana, urfa, hatay ve benzeri yerlerde veriyolar arkadaşlar, dürümün yanında ilk defa 8 tabak halinde eşantiyon yeşillik soğan roka vb. şeyi ilk ben orada gördüm, ve dürüm hakkaten dürüm yani eti acaip bol, ve 1.87 adamım dürümler abartma yoktur kolum kadar.. ve istanbul.. İstanbulda adanadan kopup gelmiş bi grup var paşa kebap adında bir yer. Göztepe soyak sitesinin karşısında esin sitesi var onun ön tarafıdan devam edin benzinciye doğru, benzincinin tam karşısında eskiden adanalılar kebaptı, yeni paşa kebap oldu değiştirdiler ismini, onun oraya gidin ve bir acılı ısmarlayın.. bunu ben anlatmıyayım siz keyfine varın.. Has doydumdur, Dürümcübey felan hikaye.. Aslolan paşa kebap en azından bir deneyin arkadaşlar..

• sirkeci-imparator
    bilen bilir en meşhuru orası..ama tava kokoreç değil... şiş... yani orjinali...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.