Yarim kokorec, 1 porsiyon midye tava, 8 tane midye dolma ve buz gibi buyuk bir bardak bira.
quote:
Orijinalden alıntı: ROMA1927
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
kokoreçin yanında çivi gibi bira içilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Knoxville.
Yarim kokorec, 1 porsiyon midye tava, 8 tane midye dolma ve buz gibi buyuk bir bardak bira.
İzmir'de nerede yenir en güzel kokoreç? Löp Löp ve Şampiyon güzel değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Eyvallah
Alıntıları Göster
yerin , yutarın
Ben bira diyorum.. Bu arada bir yakınma yapacağım burada izmirdeyim adam gibi kokoreçci kalmadı yahu burada 2-3 tane vardı onlarda sapıttılar.. yarım ekmek kokorec soyluyorsun içini acıp azıcık baharat koyacağım dıyorsun o da nesı kokoreç yok içinde azıcık sey koyuyorlar 6lira para alıyorlar yahu o kadar canım cekıyor kı ama almıyorum her aldıgımda lanet edıyorum cunku kokorec yok içinde buradan löp löp e sesleniyorum şunun içini doldurun azıcık yahu oh be rahatladım
quote:
Orijinalden alıntı: shineon25
Ben bira diyorum.. Bu arada bir yakınma yapacağım burada izmirdeyim adam gibi kokoreçci kalmadı yahu burada 2-3 tane vardı onlarda sapıttılar.. yarım ekmek kokorec soyluyorsun içini acıp azıcık baharat koyacağım dıyorsun o da nesı kokoreç yok içinde azıcık sey koyuyorlar 6lira para alıyorlar yahu o kadar canım cekıyor kı ama almıyorum her aldıgımda lanet edıyorum cunku kokorec yok içinde buradan löp löp e sesleniyorum şunun içini doldurun azıcık yahu oh be rahatladım
iğrenç nasıl yiyosunuz bunu
quote:
Orijinalden alıntı: Désolé
iğrenç nasıl yiyosunuz bunu
Alıntıları Göster
bak şöyle olucak bu öncesinde içiçen baya kafan biraz güzel olucak ben iyiyim birşeyim yok triplerine giricen, sonra gidicen kokoreç biber ayran takılcan sonra yanına bide midye tava artı en sona da midyeyi deviricen.. en güzel tadı böyleee
quote:
Orijinalden alıntı: platonn
bak şöyle olucak bu öncesinde içiçen baya kafan biraz güzel olucak ben iyiyim birşeyim yok triplerine giricen, sonra gidicen kokoreç biber ayran takılcan sonra yanına bide midye tava artı en sona da midyeyi deviricen.. en güzel tadı böyleee
Alıntıları Göster
bu arada işi akşamları şirinevlere düşen olursa orada kokoreççi ramazan usta var 1999 dan beri diye yazar. enfes bir kokoreçi vardır 4.5 yarımı 50 kuruşda ayranı
quote:
Orijinalden alıntı: Šahin K
quote:
Orijinalden alıntı: Girrffe
quote:
quote:
Lan kokoreç olsada suyla içmeye bile razıyım.Bulunduğum yerde yok lan kokoreç! Çok özledim, vallaha..
bizimde yoktu yeni açmışlar almak için tam köprüde indim kaç metre yürüdüm gece 8de çıkıyormuş
Hangi şehir?
KASTAMONU/TAŞKÖPRÜ
sen bana kuyu kebabı gönder ben sana kokoreç
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos_07
quote:
quote:
quote:
quote:
Lan kokoreç olsada suyla içmeye bile razıyım.Bulunduğum yerde yok lan kokoreç! Çok özledim, vallaha..
bizimde yoktu yeni açmışlar almak için tam köprüde indim kaç metre yürüdüm gece 8de çıkıyormuş
Hangi şehir?
KASTAMONU/TAŞKÖPRÜ
Alıntıları Göster
bokun yanında en iyi gidecek şey sidiktir bildiğin bok yiyorsun cünkü
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos_07
quote:
quote:
quote:
quote:
Hangi şehir?
KASTAMONU/TAŞKÖPRÜ
Alıntıları Göster
Bu forumda gördüğüm en saçma konu. Tabi ki de ayran.
quote:
Orijinalden alıntı: Callum
Herşeyden önce kokoreç dışarıda ve soğuk havadan yenmelidir.
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
öncesinde bol alkol, yanında ise tabiki şalgam...
bastım artıyı..
quote:
Orijinalden alıntı: JackPierre
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
öncesinde bol alkol, yanında ise tabiki şalgam...
bastım artıyı..
Alıntıları Göster
Abi normalde yediğim bişi değil, ama gece gece ağzımızı sulandırıyosunuz ya..
gece gece yaptığınız iş mi oğlum.ben nöbetçi kokoreççi aramaya gidiyorum.nerdeydi benim pantolonum,hah şurdaymış,aman cüzdanı unutmayım,anahtar nerdeydi ya...yaptığınız iş mi oğlum gece gece,ağzımın suyu aktı hayırsızlar
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
Abi normalde yediğim bişi değil, ama gece gece ağzımızı sulandırıyosunuz ya..
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
bornova hüküğmet konağının çaprazında bi mekan var ben hep ordan yiyorum çok lezzetli. daha evelsi gün yedim maç çıkışı (fiyat 7tl)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 18 Nisan 2012; 3:10:37 >