Şimdi Ara

kokoreç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bizim yakınımızın şirketine günlük kuzu bagırsagı lazım türkiyenin her yerinden olur tanşaş la anlaşmamız vardı ama malum et fiyatları arttı çok kişi ete hasret o yüzden kesimler çok az yetmiyor bildiginiz çevrenizde kesimhane türü yerler varmı varsa yazarmısınız nerde olursa anlaşırsak alırım,

• canım çekti
  • hala soruyorum?
  • Biraz mantık yürüttüm de.. İslami vakıfların kesimhanelerinden sakatat kısımları alabilir misinki anlaşıp?
  • Bizim arklarla gece 3te yaptığımı operasyonlar aklıma geldi kod adı koko evet zamanı geldimi? Gece güzel oluyor ama kilo yapıyor işte...
  •  kokoreç

kokoreç

kokoreç

kokoreç

• Kokoreçin yanında Şalgam yada Turşu olacak ohh miss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balık yemek
    2 ay önce açıldı
    Sucuk
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu yerken o tadı,o kokusu yokmu üfff
    yedikten sonra iyiki yemişim o kadar zahmete deymiş diyorsun
  • bu yazdıklarınız la benim sorumun ne alakası var acaba benmi yanlış sordum . fotodaki kokoreç çok zararlı dikkatli bakarsanız vıcık vıcık yag var okadar da yag sarılmazki şişe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

bu yazdıklarınız la benim sorumun ne alakası var acaba benmi yanlış sordum . fotodaki kokoreç çok zararlı dikkatli bakarsanız vıcık vıcık yag var okadar da yag sarılmazki şişe.

helal iyi hortlatmışsınne yesem acaba

• Arkadaşlar bu kokoreçin tadı nasıldır ? Arkadaşlar yiyelim diyorlar ancak midemin bulanacağı konusunda şüpheliyim. Hani güzelse vakit kaybetmeden bir güzel sömürelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woody*

Arkadaşlar bu kokoreçin tadı nasıldır ? Arkadaşlar yiyelim diyorlar ancak midemin bulanacağı konusunda şüpheliyim. Hani güzelse vakit kaybetmeden bir güzel sömürelim.

o mide bulantısı tamamen senin kafanın içinde, bağırsak denilince insan pis birşey bekliyor ama o kokusunu alınca unutuyorsun. bak şimdi ağzım sulandı anlatırken.
  • kokoreç in tadını veren kesinlikle kimyondur. ilk kez kokoreç yiyecek kişiler baharat olarak sadece az kekik ve kimyonlu isterlerse kesinlikle alacakları tatdan vazgeçemezler.

memleketimde bi yer var. Şahap Baba diye. aydın nazillide. ve eminim oranın üzerine kokoreç yapan yer yok.bir bütün ekmek sacda kokoreç yanına da acılı şalgam. karnım acıktı

ayrıca ilk yiyecek kişilerin kokoreçi şişte değil sacda sipariş vermeleri daha uygun olur böylece az pişmiş olayını yaşamazsınız. (ben az pişmiş severim ama) bi ihtimal ilk kez yiyecek kişiler için az pişmiş yerler tiksinti uyandırabilir.

bağırsak mundar değildir yenilebilir. sonuçta düzgünce temizlenmesi gerekli. eğer kokoreç i tatmak isteyen kişiler varsa(ve temizliğinden şüphe ediliyorsa) alsınlar marketten kokoreç eti hazır satılanlar var kıyılmış baharatlanmış, evde kızartıp kafalarına göre bi tadına baksınlar.

kokoreç ve midye forever

• eger midyeyi evdeyapacaksan güzel yoksa dışarıdan kim yapsa yenmez nedenmi anlatırım istersen.
  • up
  • dalakçı cemal ile irtibata geç
  • quote:

eger midyeyi evdeyapacaksan güzel yoksa dışarıdan kim yapsa yenmez nedenmi anlatırım istersen.

anlat bakalım?
  • aynen anlatsana merak ettim bak :D mısırımıda aldım elime şimdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahiTR

quote:

eger midyeyi evdeyapacaksan güzel yoksa dışarıdan kim yapsa yenmez nedenmi anlatırım istersen.

anlat bakalım?

bekliyoruz
  • Offf daha bugün yedim kokoreç yarında yiycem
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.