Şimdi Ara

Kojima: MGS 5 Ne Zaman Çıkar Bilemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 29 Kasım'da piyasaya çıkacak olan Official PlayStation Magazine UK'de (OPM) ayrıntılı açıklamalarını bulacağımız Hideo Kojima'nın açıklamalarının bir kısmı ortaya çıktı. Bunlara bakacak olursak Kojima Metal Gear Solid 5için çalışmaların ya başında, ya da hiç başlamamış.      OPM'deki açıklamasında zamanı geldiğinde Metal Gear Solid 5'i yapmak zorunda olduklarını düşündüğünü, ama bunun ne olacağı ile ilgili bir fikri olmadığını söyleyen Kojima, bu projede yer alacak olmasına rağmen bunun MGS 1'deki yoğunlukta olmayacağını söylüyor. Belki sadece 1 bölümü kendisi yapabilirmiş.      Metal Gear Solid 1de haritaları, düşmanların bulunacağı rotaları ve herşeyi kendisinin yaptığını belirten ünlü tasarımcı, aynı şeyi bir daha yapabileceğini düşünmüyor.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kojima_MGS_5_Ne_Zaman_Cikar_Bilemiyorum-21978.htm

• Kojima sen bilemicende kim bilecek
  • ben biliyorum ama ne zaman açıklarım bilemiyorum belki bi bölümü yaparım belki her bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 21 Kasım 2011; 21:28:51 >
  • 4 ü bile yoğun istekle çıkarmışlardı 5 çıkmayabilir ssk dan emekli oldu snake artık
  • Snake emekli olur mu be arkadaş ölüsü yeter
  • MGS 5 için kesinlikle çok uzun süre bekleyeceğiz.

MGS: Rising projesinden sonra büyük olasılıkla kurmay ekibi ile MGS 5 için kolları sıvar. Şimdi beklemesi daha kolay sadece açıklamalar geliyor siz asıl ilk teaser yada görüntü geldiği zaman görün heyecan basacak ve beklemesi çok daha zor olacak.
  • çıkmaz hideo abimiz yapmaya niyetli değillll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    10 ay önce açıldı
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • " MGS 5 (PS4) Ne zaman çıkar bilemiyorum " Hideo Kojima
  • Kojima bey diyorki; Mgs 5 i tamamen ben yapacaksam ve ps4 e exclusive istiyorsa sony o zaman bana ciddi para vermesi lazım yoksa multiplatform yaparım ve oyunada çok az elimi değdiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastsith

Kojima bey diyorki; Mgs 5 i tamamen ben yapacaksam ve ps4 e exclusive istiyorsa sony o zaman bana ciddi para vermesi lazım yoksa multiplatform yaparım ve oyunada çok az elimi değdiririm.

şeytan diyo çek krediyi dök kojimanın önüne al kardeşim napıyosan yap ama bir an önce yap şu oyunu ps4'de değil 3'e yap ama 4 almak zorunda kalmayalım 4'e para yetmez şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.