Şimdi Ara

kog' hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni can biçen tam kog'a göre mana sıkıntısı için. Fakat böyle olunca saldırı hızı sorun oluyor. Ben de pasifinden dolayı q'u uplıyorum oda verimli olmuyor. Tavsiyeleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• w fulle .Botrktan vazgeçilir mi emin değilim deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 19 Haziran 2014; 15:59:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

w fulle .Botrktan vazgeçilir mi emin değilim deneyebilirsin

W zaten fulluyorum q ile e arasında kalıyorum

• Ben bugün 2 doran sonrasında trinity rush yaptım. Sonrasında essence reaver çıkıp en sonda infinity çıktım. Gayet güzel oldu bence.
    Skill sıralaması olarakta w-q-e yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordremoth -- 19 Haziran 2014; 16:04:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dranova

quote:

Q ile E arasinda kaliyorsan mümkünse adc falan oynama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senanla123 -- 19 Haziran 2014; 20:29:04 >
  • Mahvolmuş tabiki.

• son adc bufflariyla şu an çok iyi durumda bence. tek sıkıntısı mobillik ama vurdugu damage'in hattı hesabi yok. şu an iki türlü build var. bi trinity buildi bi de klasik hypercarry buildi. son bufflardan dolayi hypercarry buildi yani saldiri hizi agirlikli buildi öneririm. genellersek botrk > asbot > phantom > lw > infinty > defansif eşya.

skill olaraksa w > e > q gidilmeli ve qnu tanklara karşi kullan. defansif esyani da karsiya göre ayarla. nami - kogmaw korelilerin yeni gözdesi. yeni supp itemiyle gerçekten güzel oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nidalee skin önerisi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senanla123

quote:

quote:

ne alaka bilader ikisininde işlevi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ördek gibi adam

son adc bufflariyla şu an çok iyi durumda bence. tek sıkıntısı mobillik ama vurdugu damage'in hattı hesabi yok. şu an iki türlü build var. bi trinity buildi bi de klasik hypercarry buildi. son bufflardan dolayi hypercarry buildi yani saldiri hizi agirlikli buildi öneririm. genellersek botrk > asbot > phantom > lw > infinty > defansif eşya.

skill olaraksa w > e > q gidilmeli ve qnu tanklara karşi kullan. defansif esyani da karsiya göre ayarla. nami - kogmaw korelilerin yeni gözdesi. yeni supp itemiyle gerçekten güzel oluyor.

Janna kogmaw yaptık. Çok başarılı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Q nun verdigi pen ve as ile e nin verdigi slowu bir tutuyorsun hem ben e islevsel degil demedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Q nun verdigi pen ve as ile e nin verdigi slowu bir tutuyorsun hem ben e islevsel degil demedim

bana kalırsa lane temizlemede e daha başarılı ve tutturması daha rahat neyse anlaşamadık

• W-Q-E
    Botrk+Youmuu gerisi karşıya göre.
  • Dranova kullanıcısına yanıt
    BotRK ilk item.
    Can Biçen değil de Trinity Force kasmanı tavsiye ederim 2. item olarak.
    W fulledikten sonra E fullenir Q değil. Niye diye sorarsan kaçış mekanizması olmayan bir ADC ve E fullemen seni rahatlatıyor. + olarak laning phasede girilen tradelerde E'nin yararını da görürsün. + olarak wave clear da çok iyi oluyor.
    Son patchden sonra Youmuu veya PD deneyebilirsin. Dagger'ın falan as si arttı bayağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 19 Haziran 2014; 20:54:11 >
  • Botrk core

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

BotRK ilk item.
    W fulledikten sonra E fullenir Q değil. Niye diye sorarsan kaçış mekanizması olmayan bir ADC ve E fullemen seni rahatlatıyor. + olarak laning phasede girilen tradelerde E'nin yararını da görürsün. + olarak wave clear da çok iyi oluyor.
    Son patchden sonra Youmuu veya PD deneyebilirsin. Dagger'ın falan as si arttı bayağı.

Q nun yararini görmeyiz zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

BotRK ilk item.

Q nun yararini görmeyiz zaten

Ben kafamdan bir şey yazmadım, Q'nun yararını da görmeyiz demedim? AD Carry oynayan profesyonel oyuncularda böyle yapıyor, ProBuilds sitesinden bakabilirsin çoğunluk E'den yana. Ha W'den sonra Q maxlayan yok mu? Tabi ki var ama E maxlayanlara göre çok çok az. Laning phase de Q riskli. Minyonların üzerinden geçmiyor takasa girerken tutturamama ihtimali var. Q'nun pasifinin verdiği as late de zaten işimizi görecek. Bunun yanında rünlerde zaten artık as rünler tercih ediliyor bu da early için bize yeter. Üstelik kaçış yeteneği olmayan bir şampiyon için E skilli daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 20 Haziran 2014; 0:53:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.