Şimdi Ara

Kodlama ve 2D Tasarım Odaklı Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, hali hazırda HP CB007NT modelli dizüstü bilgisayarımı ısınma ve batarya sorunundan dolayı kullanamıyorum.

Kısa bir arayış sonucu Asus VivoBook 15 X512DA-EJ957'ta karar kılmıştım ancak dün 3999TL olan cihaz şuan 4299TL.

Bütçem maksimum 3500TL'dir, daha üstü ürünler için maalesef indirim bekleyeceğim.
    Hafif ve ince bir model arayışındayım. Windows ve Ubuntu işletim sistemlerini aynı anda kullanacağım. Kullandığım yazılım ve tasarım programlarının fazla bir gereksinimi yok, oyun oynama ihtiyacımı konsol ve masaüstü üzerinden halledebileceğimi düşünerek ekran kartı olmayan cihaz almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3000TL civarı çoğu şey kalitesiz oluyor ve TN panel kullanıyor. Swift 3, E495 ve E595 iyi, IPS panelleri var, soğutma güzel. E495 ve Swift 3 3999TL'ye var ama sadece 4 GB RAM ile, en az 8 olmadan kullanım çok güzel olmaz bence ama kullanıma göre değişir. TN panel ile yetinmek isterseniz Aspire 3 var çok da önermem ama işinizi görür, soğutması o civardaki diğer laptoplara göre biraz daha makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdaa0 -- 11 Haziran 2020; 5:44:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.