Şimdi Ara

Kodlama kafa yoruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 29 yaşında adamım inşaat muhendisiyim de. Ara ara kodlama derslerine bakıyorum. 2 aydır daha yoğun bakıyorum.Amacim belki profesyonel olarak bu konuda çalışmak. Karar vermedim daha, o yüzden kasmiyorun. Önceden böyle karar ve hedefler koyunca zorluklar gözümde büyüyor, en küçük zorlukta kopuyordum. Boyle daha iyi gidiyor. Her neyse.

    Patika platformunda java dersleri gerçekten mükemmel. İstekli olan insan için muhteşem içerikler baya iyi anlatmış eğitmen. Paralı kursları da udemy kurslarını da tecrübe eden biri olarak söylüyorum.

    Neyse, asıl konu: kafam soğuk soğuk ağrıyor. Yapabilmenin tatmini güzel de bildiğin kas ağrısı gibi kafamın içerisi ağrıyor. Bildiğin fitness gibi kas ağrısı. Zamanla alışıliyor mu buna?

    Bir de odaklanma ihtiyacı olanlara süper bir şey.

    Ayrica kodlama çalıştıkça önceden anlamadığım eski mühendislik konularına daldım, o konular kafamda daha netleşti. Alakalı midir bilmiyorum..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kod bana da zihinsel ve düşünsel olarak çok şey kattı. şu şu diye sayamam ama nöral faaliyet hızlanmış bişiler olmuş gibi hissediyorum arada bayağı. kafa ağrısı bende pek olmadı çok yorulduysam ara vermeye özen gösteriyorum duruma göre birkaç gün. udemy'den ingilizce kurs alıp sektörün terminolojisine ingilizce dilinde alışman ve öğrenmen mesleki anlamda daha global hareket edebilmene olanak tanır

  • Java çalışmak istiyorsanız kimseye ihtiyacınız yok aslında başlangıç için. Sıfır bilgi ile Oracle’ın kendi sayfasından Java Tutorials’a çalışsanız yeterli. Google’a direkt java tutorial yazın ve Oracle’ın sayfasına girin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplayiver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programlama dili öğrenmek aslında o kadar yorucu olmaması lazım. Daha soyut konulara geçince asıl baş ağrıyor. Ama anlayınca mantığını öbür boyu cepte oluyor. Veri yapıları çalıştın mı mesela?

  • Beni gereksiz gerdigini farkettim.Bunda kariyerime tam karar verememis olmanin da etkisi vardi. Su an is arama arefesindeyim. Çok iyi ilerledigim, mantigini kaptigim halde oop ortalarındayim fakat hayatım stabil değil. Ve programlama odaklanma gerektiriyor. Şu an için bırakıyorum.. Belki daha sonra hobi veya ihtiyaç halinde dusunebilirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.