Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
282
Favori
408.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var ALtyazı seçeneklerinden indir ip izlenebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 30 Nisan 2019; 20:51:13 >
  • Selam.
    Benim android tv mde versiyon kodi 17.6 oldugunu gördüm.
    Kodi sitede 18.2 versiyon var.
    Ancak orada üç secenekte indirme var.1. Play 2. 32 bit 3 64 bit hangisini indireceğim.?
    Tv marka philips model pus6501
    Teknik özellikler manual hepsine baktım Bulamadım.

Bilen yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkirc -- 2 Mayıs 2019; 8:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkirc

Selam.
    Benim android tv mde versiyon kodi 17.6 oldugunu gördüm.
    Kodi sitede 18.2 versiyon var.
    Ancak orada üç secenekte indirme var.1. Play 2. 32 bit 3 64 bit hangisini indireceğim.?
    Tv marka philips model pus6501
    Teknik özellikler manual hepsine baktım Bulamadım.

Bilen yardımcı olabilir mi?
    Bende 49PUS6561 var. Direk TV'de yüklü olan Google Play üzerinden güncelliyor Kodi'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 2 Mayıs 2019; 8:40:17 >
  • mkirc kullanıcısına yanıt
    yukarıda belirtilmiş; kodi sitesindeki 32-64 bit bilgisayar için. Direk Google play dan tv üzerinden indirip kurun
  • Tanix TX5 Max'a kodi-Türkvod yükledim bağlantı hatası veriyor. (Could not connect to repository.)
    Wifi bağlantısı var. Kablo ile denedim olmadı. VPN yükledim olmadı. Çözüm için yardım rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Tanix TX5 Max'a kodi-Türkvod yükledim bağlantı hatası veriyor. (Could not connect to repository.)
    Wifi bağlantısı var. Kablo ile denedim olmadı. VPN yükledim olmadı. Çözüm için yardım rica ediyorum.
    Sorun Turkvod da olabbilir Uzantı yerine bu sitede anlatıldığı gibi kurun
    Olmazsa kodiyi silip google play den tekrar kurup ardından sitedeki gibi Turkvod kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 2 Mayıs 2019; 20:27:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: braveyours

Sorun Turkvod da olabbilir Uzantı yerine bu sitede anlatıldığı gibi kurun https://www.kodi-tipps.de/turkvod-kodi-addon-installieren/?utm_campaign=
    Olmazsa kodiyi silip google play den tekrar kurup ardından sitedeki gibi Turkvod kurun

Alıntıları Göster
    Kodi yi dealarca kaldırıp yeni, eski birkaç sürüm yükledim. Eklentiyide anlatıldığı gibi yüklüyorum. Zip yükleme aşamasını bellekten hallediyorum fakat repository yükleme aşamasında bu hatayı veriyor.

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Maalesef bilgim yok; anlatıldığı şekilde H96 PRo da kurulumu yaptım sorun yaşamıyorum

"Could not connect to repository Turkvod" diye arattırın internette çözümler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 2 Mayıs 2019; 20:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveyours

Maalesef bilgim yok; anlatıldığı şekilde H96 PRo da kurulumu yaptım sorun yaşamıyorum

"Could not connect to repository Turkvod" diye arattırın internette çözümler var
    Bundan önce 20 civarı cihaza kurulum yaptım hiç sorun çıkmadı bu cihazda sıkıntı oldu.
    Bu sorunu yaşayanlar VPN yükleyip bağlantı sağlamışlar fakat bende oda çözüm olmadı.
  • Türkvod repo adresi değişmiş ve yükleme işlemi zor.
    REPO ADRESİ: http://repo.turkvod.net/

Buradan faydalanarak yüklemeyi başardım. Konu ve linkleri görebilmek için üyelik gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 26 Haziran 2019; 13:26:25 >

• braveyours kullanıcısına yanıt
    Çok sağol. Bilgi için.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Cok sağolasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Ben Türkvod açısından herhangi sorun yaşamıyorum üstelik VPN bile kullanmıyorum. Bağlantım iyiyse her türlü video izleyebiliyorum.
    Bağlantı kötüleşti ise dizi ve film modülleri boş gibi gözükebiliyor, bazen yoğunluktan dolayı maç linkleri açmayabiliyor elbette bunlar geçici sorunlar.
    Türkvod'u Repo'dan kuramayanlar Zip dosyasını PC'ye indirip oradan USB'ye atıp izlediğiniz cihaza takarak kurabilirsiniz.
    Türkvod harici dizi ve film eklentisi arayanlar Yoda eklentisini öneriyorum, bilgileri aşağıdaki linkte.
    https://www.google.com/amp/s/seo-michael.co.uk/how-to-install-yoda-kodi/amp/
    Yoda, Türkçe film ve dizi içeriyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kapisiz kullanıcısına yanıt
    Hayır, Opensubtitles eklentisiyle birlikte Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
  • Türkçe dublaj film ve diziler için sadece turkvod mu var?

• Kodi icin turkvod icerisinde kendi kanal listemizi yapabiliyormuyuz
    Ayrica turkvod gibi eklenti önerisi olan varmi
    Kodi disi aplikasyonda olabilir ucretsiz film dizi olmasi önemli :)

• kapisiz kullanıcısına yanıt
    Yoda kodi eklentisi mi kaynak bulamadim

• alpayy63 kullanıcısına yanıt
    https://seo-michael.co.uk/how-to-install-yoda-kodi/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce film varmi dizi indiriyor

• alpayy63 kullanıcısına yanıt
    sorunuza cevap olarak verdim linki. ben kullanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.