Şimdi Ara

KODI - BUFFERING Ayarlarini kolayca halledin! | VIDEO V2 |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar daha önce verdigim sistemde biraz degisiklikler oldu ve Repo su an TV addonsa
    tasiniyor hazirliklari bitmedigi icin bütün sistemleri daha aktiv degil
    bunun icin yeni bir yöntemle buffering ayarlarinizi kolaylastirin istedim.

Buffering Kodi sistemindeki cache (bellek) kullanimini optimize edip takilmalari önlemeye yaramaktadir.

• Hocam bu 3 mbps kullanan kişileri de mutlu eder mi :)
  • Internet hizinla alakali degil bilgisayarin veya TVBOX un Ram ayarlari ile alakali ama internette baska bir faktör tabiki.
    3Mbit sabit kullanabiliyorsan film ve tvleri izlemende problem cikmayacaktir.
    zaten filmi 3 mbit e göre bellege kopyalayip calistiracaktir bellegin optimal olarak kullanmana yardim edecektir bu ayarlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: on3nisan

Internet hizinla alakali degil bilgisayarin veya TVBOX un Ram ayarlari ile alakali ama internette baska bir faktör tabiki.
    3Mbit sabit kullanabiliyorsan film ve tvleri izlemende problem cikmayacaktir.
    zaten filmi 3 mbit e göre bellege kopyalayip calistiracaktir bellegin optimal olarak kullanmana yardim edecektir bu ayarlar..

kodi turkce kitaplik acisindan diger çalışmalarıniz ile birlikte şahane bir çalışma ,emeginize ve ellerinize sağlık ,

benimde bir yardima ihtiyacim var iptv yayinlarinin epg kodide bulamadim ancak ayni iptv yayinlari için uydu alicisinda extream code epg var , smart tv ,ssiptv uygulamasi ile smart ipt uygulamasinda epg gelmekte

ancak kodide bu nasil yapilir bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.Saygilarimla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Next20, sanirim xml veya m3u adreslerini eklemek istiyorsun bunun icin

SYSTEM>ADDONS>MY ADDONS>PVR CLIENTS> PVR Simple CLient i etkinlestiriyorsun ve yapilandirma yani configurenin icinde (add source)

kaynak ekle de adresi veri ok liyorsun bu sekilde TV menusu aktif oluyor ve ana ekranda ekledigin linklerin icerikleri sergileniyor.

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: on3nisan

Merhabalar Next20, sanirim xml veya m3u adreslerini eklemek istiyorsun bunun icin

SYSTEM>ADDONS>MY ADDONS>PVR CLIENTS> PVR Simple CLient i etkinlestiriyorsun ve yapilandirma yani configurenin icinde (add source)

kaynak ekle de adresi veri ok liyorsun bu sekilde TV menusu aktif oluyor ve ana ekranda ekledigin linklerin icerikleri sergileniyor.

kolay gelsin.

zaten m3u dosyasını aktif hale getiryorum zaten tv aktif oluyor onda sorun yok yayınları tv uzerinden izliyorum , ancak epg kısmına gelince aldığım m3u dosyası yolunu tanıtmama ragmen epg gelmiyor ,internette epg xml tanıtımları bir işe yaramıyor, normalde kaynak yayın otomotik epg si geliyor , smart tv ,extream code , epg m3u dosyası ile gelmekte, ancak kodide bu işlem olmamakta , yani extream code ve smart iptv girilen m3u dosyasına otomotik nasıl epg gelmekte ,kodiye gelmemekte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 31 Mart 2017; 11:53:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.