Şimdi Ara

KODAMANLAR TOPLULUĞU(PS4 PS5);BATTLEFIELD 2042 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.734
Cevap
80
Favori
574.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam oyuna giremedim. Küçük hanım biraz hasta. İnşallah akşam düzelirse aranızdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_hector

Arkadaşlar dün akşam oyuna giremedim. Küçük hanım biraz hasta. İnşallah akşam düzelirse aranızdayım.

Geçmiş olsun Yasin abi bekleriz her zaman dün sote yerlerde 10 düşman arasında dakikalarca direnişlerimi kaçırdın 😀😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engnavci

quote:

Arkadaşlar dün akşam oyuna giremedim. Küçük hanım biraz hasta. İnşallah akşam düzelirse aranızdayım.

Geçmiş olsun Yasin abi bekleriz her zaman dün sote yerlerde 10 düşman arasında dakikalarca direnişlerimi kaçırdın 😀😀

Tesekkür ederim.Geçen akşam ki sote yerlerin iyiydi. Yazdım onları kafama :)

• quote:

quote:

Geçmişler olsun Yasin...Engin hakikatten dün öyle yerlere sotelenmişti ki..ne zaman üstünden doğsam feleğimi şaşırdım gideceğim noktaları bulamadım..tövbe ettim spawn olmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dramkow

quote:

quote:

Geçmişler olsun Yasin...Engin hakikatten dün öyle yerlere sotelenmişti ki..ne zaman üstünden doğsam feleğimi şaşırdım gideceğim noktaları bulamadım..tövbe ettim spawn olmaya

Teşekkür ederim. Abi enginin üzerinden doğunca nereden gidecegimi şaşırıyorum :)

• hahahha oyunun her türlü yönünden faydalanmak lazım boşuna yapmamışlar oraları

• Bugün oyunda çok fena ping vardı. Ana konuda da yazmış herkes. Türkiyede sıkıntı var nedense.

• Dün akşam gelemedim. Bugün de maç yaptım ama gelmeye çalışacağım

• ben de dün yoktum bugün gireceğim inşallah

• Dün sekiz kişi,iki manga halinde takıldık yine

Gecenin dikkat çeken ismi engin abi oldu, adam düşman tanklarini dinamitledi durdu Bi ara dinamitci diyorduk Dün akşam muhtesemdin gerçekten @engnavci abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 9 Şubat 2017; 14:0:44 >
  • Erken kaçtım ben cuma gecesi uzun soluklu olur

• BEYLER; Oyun da chat grubu açacağınız zaman lütfen KODAMANLAR topluluğuna girerek açın.Ahmet grubu Mehmet grubu yerine üyesi olduğunuz topluluğu kullanın ki diğer üyeler de oyuna girdiğin de grubunuzu görebilsin.tüm kısıtlamalara rağmen 50 kişiyi geçmiş bir toplulukta sadece aynı isimler hem oynayan hem sohbet edenler olmasın..İki akşam önce topluluğa üye olup ilk kez chat grubumuza giren bir arkadaş 'abi Chat gruplarını arkadaşsak görebiliyoruz''deyince..Topluluk üzerin den açılmasının önemi ortaya çıktı...madem 50 küsür kişiyiz..tüm üyeler görsün bunun yolu da üyesi olduğunuz gruba girip 'topluluk üzerin den sohbet aç' butonuna tıklamak.
    Uygulayınız Uygulatınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dramkow -- 9 Şubat 2017; 14:40:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Dün sekiz kişi,iki manga halinde takıldık yine

Gecenin dikkat çeken ismi engin abi oldu, adam düşman tanklarini dinamitledi durdu Bi ara dinamitci diyorduk Dün akşam muhtesemdin gerçekten @engnavci abi

Ali bizim genimiz de var burda ki abilerimiz boşuna demedi taktik yok bam bam bam Türk olmamız herşey için yeterli dün herkes iyiydi

• quote:

BEYLER; Oyun da chat grubu açacağınız zaman lütfen KODAMANLAR topluluğuna girerek açın.Ahmet grubu Mehmet grubu yerine üyesi olduğunuz topluluğu kullanın ki diğer üyeler de oyuna girdiğin de grubunuzu görebilsin.tüm kısıtlamalara rağmen 50 kişiyi geçmiş bir toplulukta sadece aynı isimler hem oynayan hem sohbet edenler olmasın..İki akşam önce topluluğa üye olup ilk kez chat grubumuza giren bir arkadaş 'abi Chat gruplarını arkadaşsak görebiliyoruz''deyince..Topluluk üzerin den açılmasının önemi ortaya çıktı...madem 50 küsür kişiyiz..tüm üyeler görsün bunun yolu da üyesi olduğunuz gruba girip 'topluluk üzerin den sohbet aç' butonuna tıklamak.
    Uygulayınız Uygulatınız.

Şerif abi topluluk da sayı oldukça kalabalık malum bildiğimiz gibi sesli chat 8 kişiden fazla almıyor oyun da sayımız artacaksa ki artacak gibi duruyor benim düşüncem sesli chatleri ikiye bölmek lazım diğer türlü işin içinden çıkılmıyor saygılar

• Abi online olduğum zaman grubu genelde ben açıyorum. Her zaman topluluktan açıyorum zaten. Sadece grup ismini "Bf1 oynuyoruz" yapıyorum. Grup ismini de Bf1 Kodamanlar Grubu mu yapalım her zaman?

Bir de bazen gruba kodamanlar üyesi olmayıp da arkadaşı vasıtası ile girenler oluyor. Ben oynamaları taraftarıyım ama istemeyen olursa grup için şifre belirleriz sadece bizim ekip girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Abi online olduğum zaman grubu genelde ben açıyorum. Her zaman topluluktan açıyorum zaten. Sadece grup ismini "Bf1 oynuyoruz" yapıyorum. Grup ismini de Bf1 Kodamanlar Grubu mu yapalım her zaman?

Bir de bazen gruba kodamanlar üyesi olmayıp da arkadaşı vasıtası ile girenler oluyor. Ben oynamaları taraftarıyım ama istemeyen olursa grup için şifre belirleriz sadece bizim ekip girer.

Kodamanlar topluluğundan açtıktan sonra isim sorun değil..2.başlık olarak topluluğun adı yazıyor.bunu alışkanlık edinelim diye yazdım ki diğer üyeler de görsün ve katılsın.
  • quote:

quote:

BEYLER; Oyun da chat grubu açacağınız zaman lütfen KODAMANLAR topluluğuna girerek açın.Ahmet grubu Mehmet grubu yerine üyesi olduğunuz topluluğu kullanın ki diğer üyeler de oyuna girdiğin de grubunuzu görebilsin.tüm kısıtlamalara rağmen 50 kişiyi geçmiş bir toplulukta sadece aynı isimler hem oynayan hem sohbet edenler olmasın..İki akşam önce topluluğa üye olup ilk kez chat grubumuza giren bir arkadaş 'abi Chat gruplarını arkadaşsak görebiliyoruz''deyince..Topluluk üzerin den açılmasının önemi ortaya çıktı...madem 50 küsür kişiyiz..tüm üyeler görsün bunun yolu da üyesi olduğunuz gruba girip 'topluluk üzerin den sohbet aç' butonuna tıklamak.
    Uygulayınız Uygulatınız.

Şerif abi topluluk da sayı oldukça kalabalık malum bildiğimiz gibi sesli chat 8 kişiden fazla almıyor oyun da sayımız artacaksa ki artacak gibi duruyor benim düşüncem sesli chatleri ikiye bölmek lazım diğer türlü işin içinden çıkılmıyor saygılar

Gerekirse yaparız Engin cim..Ama benim amacım topluluk üye sayısının artması değil ..Mevcut üyelerin bizim keyif aldığımız chat bölümüne katılması.Bu nedenle ''Kodamanlar'' topluluğu üzerin den açın ki üyeler görsün diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dramkow -- 9 Şubat 2017; 15:23:19 >

• Online kim olursa ilk grubu açsın davet felan akarız

• Ben açarsam başlığı "BF1 DH KODOMANLAR GRUBU" yapıyorum.

@dramkow

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Dün sekiz kişi,iki manga halinde takıldık yine

Ali bizim genimiz de var burda ki abilerimiz boşuna demedi taktik yok bam bam bam Türk olmamız herşey için yeterli dün herkes iyiydi

Abi birara boş server a girelimde birazda uçak kullanmayı dene.Bak gör çok zevkli oluyor.Bende ilk başlarda karamsardım fakat kullandıkça alıştım.Hatta taarruz uçaığyla kill sayım 1000 i geçmiş.
    Birara deneyelim mutlaka abi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.