Şimdi Ara

KODAK EASYSHARE C340 KULLANANLAR BURAYA ÖRNEK RESİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMLAR KODAK C340 KULLANANLARDAN BİR RİCAM VAR BU MAKİNE İLE İLGİLİ OLARAK FARKLI ÇÖZÜNÜLÜRLÜKTE ZOOM LU ZOOM SUZ GECE FLAŞLI FLAŞSIZ RESİMLER YOLLAYABİLİRLERSE SEVİNİRİM...

AYRICA BU MAKİNE İLE İLGİLİ OLARAK TÜM SORUN VE ÖGRENMEK İSTEDİKLERİMİZİ BİLGİ PAYLAŞIMLARINI BURADAN YAPALIM..

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasirga_78 -- 15 Eylül 2005, 9:08:54 >

• Bende merak ediyorum doğrusu şu makinayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Bende merak ediyorum doğrusu şu makinayı...

kimse cevap yazmadı AMA MERAK ETME BEN ALDIM MAKİNAYI 1-2 GÜN İÇİNDE GELİR ÇEKİP BEN KOYARIM BURAYA...
  • Bekliyoruz...
  • BU GÜN MAKİNEM GELİYOR RESİM YOLLAMA konusunda
    HİÇ KUŞKUNUZ OLMASIN............

YARIN BU MAKİNA İLE İLGİLİ RESİME BOGACAĞIM BURAYI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasirga_78 -- 16 Eylül 2005, 11:23:00 >
  • Tipide çok güzel duruyor...
  • ya kardeş ne zaman gelecek bu görüntüler ben de sabırsızlanıyorum.bir an önce gelmesi dileğilyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu makine cx7430 dan daha iyi gibi görünüyor. gerçekten de öyleyse tadından yenmez.
  • kasırga_78 ne oldu hala gelmedi mi dijital fotograf makinen yaaaa çektiğin resimleri koyacaktın hani nerde
    bir an önce hallet bu işleri yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: yetonyali

kasırga_78 ne oldu hala gelmedi mi dijital fotograf makinen yaaaa çektiğin resimleri koyacaktın hani nerde
    bir an önce hallet bu işleri yaaa

selamlar makine yeni geldiği için gecikti 1 kaç örnek

• bunlarda deneme

• kardeş fotolar çok manyak yaa bende aldım bu kameradan çok güzel resim çekiyor kalite ve ucuz yaa birde buna 512 mb sd kart alırsam tamam beni tutamazlar artık yaa
  • Nihayet fotoğraflar gelmiş...
    Gördüğüm kadarıyla çekmiş olduğun fotoğraflar genelde dışarda,gün ışığında çekilmiş. Dışarda çekilen fotoğraflar kaliteyi pek yansıtmazlar. Nerdeyse tüm makinaların dışarıdaki başarıları iyidir. Ancak karanlık ortamlarda,içerde çekimlerde makinanın kalitesi ortaya çıkar. İçerede çekilmiş olan iki tane fotoğraf görüyorum. Bunlardan en üstteki iyi sonuç vermiş ama alttaki için aynı şeyi söyleyemeceğim. Sanıyorum ışık yetersizdi. İçerde çekilmiş yapma çiçek objeli fotoğrafda (alttaki ikinci fotoğraf) azda olsa kumlanma görüyorum.
    Eğer makinanın gece çekilmiş örnek fotoğraflarını koyarssan kumlanmanın var olup olmadığını daha iyi anlarız.
    Ama genelde güzel fotoğraflar bunlar , genel olarak beğendim... Ellerine sağlık,güzel çekmişsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 23 Eylül 2005, 11:40:15 >
  • benim kodak c 340 ile cektiım resimlerın bazıları burada: [image http://www.netfotograf.com/panel/galerim.asp[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 23 Eylül 2005, 12:49:58 >
  • sayın kodak c 340 kullanıcıları
    evet çok güzel bir cihaz ben de 2 haftadır kullanıyorum
    ama beni delirten özelliği ne biliyomusunuz???
    mooooooovv. uzantısı

bu uzantıyı avi ye mpeg e çevirecek bi converter bulamadım 1 haftadır arıyorum 50 tane forumdan 50 tane program buldum hiç biriyle sonuç alamadım

çektiği video kayıtlarını VCD de izleyebilecek formata getiren bunu bizzat yapmış olan arkadaşım kullandığı programın ismini söylerse beni ne kadar sevindireceğini tahmin edemez.

İlgilerinizi şiddetle bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinbat

sayın kodak c 340 kullanıcıları
    evet çok güzel bir cihaz ben de 2 haftadır kullanıyorum
    ama beni delirten özelliği ne biliyomusunuz???
    mooooooovv. uzantısı

bu uzantıyı avi ye mpeg e çevirecek bi converter bulamadım 1 haftadır arıyorum 50 tane forumdan 50 tane program buldum hiç biriyle sonuç alamadım

çektiği video kayıtlarını VCD de izleyebilecek formata getiren bunu bizzat yapmış olan arkadaşım kullandığı programın ismini söylerse beni ne kadar sevindireceğini tahmin edemez.

İlgilerinizi şiddetle bekliyorum.

WinMPG Video Convert diye bi program var full ünü bulursan işini görür gibi.
    ben kullanmıştım all to avi diye menüsü var her dosyayı avi ye çeviriyo.
  • Arkadaşlar bugün yarın bende alıyorum bu makinadan uzun zamandır araştırıyorum fiyat/performans olarak çok iyi,yalnız birde 1gblık sd kart almayı düşünüyorum.kodak müşteri hizmetlerini aradım normalde en fazla 256lık kart takılabiliyor dediler yalnız firmware güncellemesiyle 1 gb ta takabilirsiniz dediler.bu makineyi 1gblık kartla kullanan varmı?Sonradan kart elimizde patlamasın.
  • KODAK C 340 İLE KUŞADASI (Yagmurlu bir gün)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 8 Aralık 2005, 18:44:33 >
  • http://img394.imageshack.us/img394/1786/resim1382copy7qi.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 8 Aralık 2005, 18:50:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.