Şimdi Ara

Kodak digital fotograf makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,ben kodak cx 7330 makina almayı düşünüyorum hepsiburada.com da indirimli 285 milyon ayrıca kingston 128 MB Secure card 28 milyon fiyatlar nasıl.Ayrıca tavsiye edebileceğiniz başka makina ve kart varmı?Ayrıca sd kart ile mmd (veya mmc)kartın farkı bedir.Çok acil sizden cevap bekliyorum.

• Kodak CX 7330 ile ilgili forumumuz içerisinde o kadar çok yorum var ki, kısa bir search yaparak bunlara ulaşabilirsin.
  • sd nin mmc den daha hızlı olduğunu söylüyorlar mmc ler telefonlardada kullanılıyo..

stormax bascudada 128lik 24 milyondu... makineye de bascudadan bak daha ucuz olduğunu göreceksin..

http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=609594&aType=product&catId=4460

şu anda 280 makine ama 270in altındaydı geçen hafta $ düştüğünde..ben 7430 aldım onu tavsiye ederim ilave birçok özelliği var..
  • sd kartlar mmc ye göre biraz daha kalındır ve mmc lere göre daha hızlıdırlar ama bu pek fark edilebilir bi hız değildir,kalınlığın sebebi ise sd kartlarda bulunan kilit tuşu gösterilebilir (aynı disketlerde olan protect kilidi gibi).

Ve günümüzde çoğu makina hem sd hemde mmc desteğini birlikte vermektedir,
    ancak nokia nın ilk çıkan kart destekli modelleri sadece mmc desteği bulunmakata ama ilerki modellerinde sd desteğiyle birlikte gelecektir.

Eğer cep telefonunda kullanmıyacaksan sd kart alabilirsin, ama hem cep hemde foto mak. da kullanacaksan mmc almalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 10 Ocak 2005, 23:53:44 >
  • Horrrrrrtttt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.