Şimdi Ara

KOD ADI : Kaos (12 ŞUBAT'DA Kanal D) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tutacak tam Türk işi özenti beceriksiz bir yapım.

senaryo güzel , giriş güzel ama oyunculuk.

levent inanır varmış iyi seçim dedim adam öldü daha ilk bölümde.

diğer oyuncuların hepsi sırıtmakta özellikle ölen adamın oğlu yahu adam biraz üzülür baban ölmedi mi senin.

gazeteci kız tatlı annesi neyi oynuyor belli değil kızın dedesi ile garip diyalogları var kızı için ne istiyor ne istemiyor anlamıyor insan.

o araba yı kurşunlayan silahlar neydi öyle su tabancası gibi ulan bari insan biraz titretir o silahları çocuk oyuncağımı onlar hiç kıpırdama yok ateş ederken.

bizim Türkler gerçekten kana benzeyen bir sıvı bulamadılar ya ona yanar dururum vişne suyundan vazgeçsinler yeter bea.

hasta bakıcı vardı hastaneden şiveyi bozuk yapmaya çalışıp beceremiyen hem tüm hasta bakıcılar illaki doğulu olmak zorunda mı ?

genç amirin yanındaki yamuk yapacağa benziyor ileriki bölümlerde ama o da sırıtıyor çünkü kilit bir rolü var.

sonuçta kötünün iyisi olarak tutacak bir dizi ama yinede ben malesef izleyemiycem belki düzelir ama bu oyuncularla zor iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 10 Eylül 2006; 2:00:51 >

• 2. Bölüm

Berna rehin alınıyor

KOD ADI : Kaos (12 ŞUBAT'DA Kanal D)

Ankara Emniyet’i, bulduğu kanıtlar doğrultusunda, Hasan Aladağ’ın öldürüldüğü gece çevredeki arabaları çalan çeteye bir operasyon düzenler. Polis telsizinden olayı duyan Berna da oradadır. Hırsızlar polisten kaçarken Berna’yı rehin alırlar.
    Bu sırada devletin derinliklerinde bir hesaplaşma sürmektedir. Hasan Aladağ cinayetini planlayan ve görüntüleri oyuncak mağazasındaki kameralara yansıyan Osman Şanlı, kendisini görevlendirenler tarafından uyarılır, yaptığı işlerde en ufak bir hata canına mal olacaktır.

CD Ankara Emniyet’ine ulaştırılmıştır. Ancak gönderenler görüntüleri montajlamıştır. Oyuncak mağazasından alışveriş edenin kim olduğu görülmemektedir.
    Berna’nın ailesi, rehin alma olayını öğrendiklerinde, Berna’ya gazeteciliği bırakması için baskı yapar. Ancak, annesi, Berna için ne kadar üzülürse üzülsün, Vecdi Bey’in karşısında onu ve yapmak istediği işi savunur. Bir yandan gazetenin düzenlediği ödül töreni ile ilgili sorunları çözmek için Semih Aladağ ile görüşen Berna, bir yandan da Can’dan, Aladağ cinayetindeki gelişmeleri öğrenmeye çalışır. Ancak asıl bilgileri, Hasan Aladağ’ın cenazesine katıldıklarında öğrenecektir. Berna, Aladağ’ın ortakları ve ilk karısı hakkında bilgi edinirken; Can da kim olduğunu bilmediği bir muhbirden büyük bir uyuşturucu sevkıyatını öğrenir. Aladağ’ın ortadan kaldırılma nedenleri bir bir ortaya çıkmaktadır.

• 2.BÖLÜM 11 EYLÜL SAAT 22.00 DE KANAL D DE.

• ben beğendim.beğenmeyenelrin çoğu bi kaç bölümden sonra hasta kalıcak
  • 11 EYLÜL 2006 PAZARTESİ
    NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
    1 BUZ DEVRI (Y.S) [NET] KAND 6,70 20,00
    2 SEVDA CICEGI [NET] SHOW 6,70 19,70
    3 IKI AILE [NET] STAR 5,60 16,80
    4 KOD ADI [NET] KAND 5,30 16,60
    5 SON SAMURAY (Y.S) [NET] ATV 4,80 14,30
    6 HACI [NET] SHOW 3,80 14,00
    7 PAPARAZZI (OZEL) [NET] STAR 3,70 11,40
    8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,30 16,90
    9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,20 15,00
    10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,00 15,00

İKİNCİ BÖLÜMÜ YAYINLANAN BİR DİZİ İÇİN İYİ BİR REYTİNG ...
  • harika bir dizi ya. şu gazetecei kızın ismmi neydi. sanki onu çemberimde gül oya dizisindeki gazteci kıza benzettim
  • bence kanal de bu sezon en ıyı kanal olur kod adı gercekten harika bir dizi eger kurtlar vadisi gibi yukselirse ilerde kod adı sinemalarda tanıtımını duyabiliriz...
  • ben şu öldürülen adamın oğlunu rolünü oynayan adamı beğendim.adam tam bi piskopat tipi var.bide çok gizemli duruo.karizma yani.o kızla bişeyler olucak gibi
  • 3. bölümüyle reklamından gördüğümüz kadarıyla heyecan fırtınası estirecek dizi.

hemde artık pazartesi önce sağır oda ardından kod adı 4 saat boyunca ekranlar çosucak hadi bakalım hayırlı olsun.
  • Bu diziyi bu forumda pek kimse sallamadı galiba ama bence oldukça güzel bir dizi.
  • ewet dünde yeni bölümü vardı,bence çokta güzeldi ama sonunu izleyemedim uyudum
  • bu arada reytinglrde 5. olabilmiş. oda iyi bence.1i de sağır oda olmuş
  • gazeteci kız cemberimde gül oyadaki kız deil baslarda bende benzetmiştim ama o deilmiş naciyeyi kim sevmez diye berbat bi dizi vardı ordaki kızmız ayrıca eski bakan ve dizinin yapımcısı fikri sağların kızı oluyo kendisi ayriyetende hacı da komser galiba dizideki adı yağızdı onun gercek hayatta eşiymiş
  • saol kardeş bayağı bir ikilemde kalmıştım. gözleri yerinden çıkacakmış givi bakıyor bu kız..
    quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

gazeteci kız cemberimde gül oyadaki kız deil baslarda bende benzetmiştim ama o deilmiş naciyeyi kim sevmez diye berbat bi dizi vardı ordaki kızmız ayrıca eski bakan ve dizinin yapımcısı fikri sağların kızı oluyo kendisi ayriyetende hacı da komser galiba dizideki adı yağızdı onun gercek hayatta eşiymiş
  • Bu film tutar bence ince ayrıntıya girmeyelim kendini sürükleyen bi dizi bi bölümü izliyosun sonra merak ediyosun gelecek sefer ne olacak öyle öyle götürür bu dizi.
  • Guzel bir dizi daha ilk bolumde heyecan sardı valla iyi gidecege benziyor
    quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

ben şu öldürülen adamın oğlunu rolünü oynayan adamı beğendim.adam tam bi piskopat tipi var.bide çok gizemli duruo.karizma yani.o kızla bişeyler olucak gibi

Aynı seyi dusunmustum
  • kanal d nin en çok güvendiği dizilerinden biri rating sıralamasında 5. oluyor ise bu dizinin ileride pek şansı yok.bi kaç bölüm sonra ne olduğunu kimse anlamadan yayından kaldırılır.
    quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

bu arada reytinglrde 5. olabilmiş. oda iyi bence.1i de sağır oda olmuş
  • 4.BÖLÜM:

Emniyette cinayet...

Türkiye'nin önemli hukukçularından Vecdi Keskinok'un katıldığı 'Derya Sazak'la Sohbet Odası' programını basan canlı bomba, canlı yayın sırasında Can Özbayram ve ekibi tarafından etkisiz hale getirilir ve tutuklanır. Canlı bomba olayında programda izleyici olan Berna, içeride gergin dakikalar geçirirken, Macide olayın stresine dayanamaz, rahatsızlanır ve hastaneye kaldırılır.

Aynı dakikalarda Semih Aladağ, kaçırılan küçük kardeşi Hasan'ı kurtarmak için fidyeciler ile görüşmektedir. Parayı verir ancak fidyeciler bebeği teslim etmezler. Semih kardeşi Hasan'ı ertesi gün hiç beklemediği biri sayesinde geri alacaktır.

Vecdi Bey'in katıldığı televizyon programını basan canlı bomba, emniyette gözaltındayken bir polis memuru tarafından öldürülür ve intihar etmiş süsü verilir. Garip bir şeylerin olduğu ortadadır ancak Can'ın olup biteni çözmesi henüz mümkün değildir.

Devletin derinliklerindeki hesaplaşma ise devam etmektedir. Keklik Murat, Osman Şanlı'nın yerini ve son faaliyetlerini Ulusal Haber Alma Teşkilatı'n direktifleri doğrultusunda Can Özbayram'a bildirir. Can kontrol etmek için kendisine verilen adrese gittiği zaman Osman Şanlı'yı elinden kaçırır. Ancak, oyuncakçı dükkanındaki 'dazlak'ı yakalar.
    Osman Şanlı, kendisini polise ispiyonlayan Keklik Murat'ı kaçırır. Can bu sefer de Keklik Murat'ın hayatını kurtarmak için uğraşacaktır.

• yok ya. gerçekten çok hoş dizi.acaba kızı yakışıklı polismi yoksa karizmatik semih aladağ kapacak.. semih şimdiden kızı yemeğe çıkardı ama kızın dedesinin kaşısında pek bir şansı yok gibi
  • 4. bölümü buradan indirebilirsiniz

rapidshare.de/files/34684348/Kod.Adi.BLM.04.www.diziarsivi.com.part1.rar
    rapidshare.de/files/34683832/Kod.Adi.BLM.04.www.diziarsivi.com.part2.rar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.