Şimdi Ara

Koçtaş'tan BKM ile 100 tl ödemeye 20 tl indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.koctas.com.tr/mailing/2013.04.08/index.html?utm_source=email&utm_medium=mailing&utm_campaign=BKM20TLindirim

BKM Express ile Ödemede Anında 20 TL İNDİRİM!
    Kampanya 05/04/2013 - 05/05/2013 tarihleri arasında, ödeme aracı olarak BKM Express kullanılarak tamamlanan ilk 750 adet sipariş için geçerlidir.

• İndirimin geçerli olabilmesi için, sepet tutarının kargo ücreti hariç, 100 TL ve üzeri olması gerekmektedir.

• Bu kampanya, sadece Koçtaş İnternet mağazasında geçerli olup telefonla satışta ve Koçtaş mağazalarında geçerli değildir.

• BKM ve Koçtaş kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı önceden haber vermeksizin bitirme hakkını saklı tutar.

• Bu kampanyadan sadece bir kez yararlanılabilir.

• Kampanyadan yararlanılarak verilen siparişlerde kısmi iade talep edilirse, kısmi iadeye konu olan ürün tutarının sepet tutarına oranı doğrultusunda, sağlanan 20 TL indirimde de kesinti yapılacaktır.

BKM EXPRESS NEDİR?

BKM Express, internet üzerinden yapılan alışverişlerde kart bilginizi işyeri ile paylaşmadan işlem yapabilmenizi sağlayan bir ödeme sistemidir. Kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan kolay ve hızlı işlem yaparsınız. Üstelik taksit yapabilir, işlemlerinizden ödül/puan kazanmaya devam edersiniz.

Üye olmak ve daha detaylı bilgi almak için
    bkmexpress.com.tr

BKM EXPRESS İLE NASIL ÖDEME YAPARSINIZ?
    1. BKM Express ödeme seçeneğini seçip, Siparişi Tamamla butonuna bastığınızda Koçtaş web sitesindenhttp://ww.bkmexpress.com.tr sayfasına yönlendirileceksiniz.
    2. BKM Express sitesine üye olurken kullandığınız kullanıcı adı ve şifreniz ile uygulamaya giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz BKM Express\'e üye olmanız gerekmektedir.
    3. Karşınıza gelen ödeme ekranından işlem yapmak istediğiniz kartı ve ödeme şeklini seçerek kolayca ödeme yapabilirsiniz.
    4. Alışverişinizi tamamladıktan sonra otomatik olarakhttp://www.koctas.com.tr sitesine geri yönlendirilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 11 Nisan 2013; 11:21:16 >

• Ayrıca mobil cihazlardan koçtaş uygulamasıyla 200tl lik avışverişe 20 indirim var. İki kampanya birleşir diye düşünüyorum.30 Nisana kadar geçerli kod: 2013MOBIL. 250 tllik alışverişte de kargo bedava...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 10 Nisan 2013; 20:44:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Ayrıca mobil cihazlardan koçtaş uygulamasıyla 200tl lik avışverişe 20 indirim var. İki kampanya birleşir diye düşünüyorum.30 Nisana kadar geçerli kod: 2013MOBIL. 250 tllik alışverişte de kargo bedava...

250 tl de kargo bedava doğru. Ancak kodu girdiğimde oluşturduğum 253 tl lik sepette kodu kabul etmesine rağmen indirim yapmıyor. Sadece BKM le 20 tl indirim yapıyor.

Bu arada banyo dolabı ihtiyacım vardı. ayaklı lavabo kullanıyorum. Ama dolap olmadığı için sıkıntı oluyordu. Koçtaşta ORKA SAMBA BANYO DOLABI SEDEF MEŞE 65 CM gayet uygun gibi geldi. BKM ile 159 tl ve kargo bedava. Tecrübeli olanlardan yorum alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 11 Nisan 2013; 10:08:40 >

• Koçtaşa gidiyoruum evimi cok seviyoruumm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

quote:

Ayrıca mobil cihazlardan koçtaş uygulamasıyla 200tl lik avışverişe 20 indirim var. İki kampanya birleşir diye düşünüyorum.30 Nisana kadar geçerli kod: 2013MOBIL. 250 tllik alışverişte de kargo bedava...

250 tl de kargo bedava doğru. Ancak kodu girdiğimde oluşturduğum 253 tl lik sepette kodu kabul etmesine rağmen indirim yapmıyor. Sadece BKM le 20 tl indirim yapıyor.

Bu arada banyo dolabı ihtiyacım vardı. ayaklı lavabo kullanıyorum. Ama dolap olmadığı için sıkıntı oluyordu. Koçtaşta ORKA SAMBA BANYO DOLABI SEDEF MEŞE 65 CM gayet uygun gibi geldi. BKM ile 159 tl ve kargo bedava. Tecrübeli olanlardan yorum alabilir miyim?

Ben bu tip bir tane praktikerden almıştım 169 du yanlış hatırlamıyorsam ama kendim alıp getirdim. Heryerde aynı tip satılıyo zaten pek farkları olduğunu zannetmiyorum ama fiyatlar genelde 200 civarı. 159TL kargo bedava baya uygun bi fiyat. Bence düşünmeden alın. Montaj için para isterler ama montajı kendinizde yapabilirsiniz. Alt tarafı takmak çok kolay zaten, üst taraf içinde matkap varsa iki kişiyle yapmak pek zor olmaz. Benim aldığımda üst kısmın alt kısma oturacak şekilde uzantısı vardı o yüzden yüksekliği ve dengesini ayarlamak çok kolay oldu. bunda o kısım yok belki biraz daha zorlayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milithian

quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

quote:

Ben bu tip bir tane praktikerden almıştım 169 du yanlış hatırlamıyorsam ama kendim alıp getirdim. Heryerde aynı tip satılıyo zaten pek farkları olduğunu zannetmiyorum ama fiyatlar genelde 200 civarı. 159TL kargo bedava baya uygun bi fiyat. Bence düşünmeden alın. Montaj için para isterler ama montajı kendinizde yapabilirsiniz. Alt tarafı takmak çok kolay zaten, üst taraf içinde matkap varsa iki kişiyle yapmak pek zor olmaz. Benim aldığımda üst kısmın alt kısma oturacak şekilde uzantısı vardı o yüzden yüksekliği ve dengesini ayarlamak çok kolay oldu. bunda o kısım yok belki biraz daha zorlayabilir.

verdiğin bilgiler için teşekkürler. Montajı konusunda yardım alabileceğim kişiler var. O yüzden sorun olacağını düşünmüyorum. Bakalım herhalde alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.