Şimdi Ara

Koçtaş - OSRAM LED 6W AMPUL, E27 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
3
Favori
36.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sailor404

disinda 4wattlik modelleri de mevcut ve cok zarif duruyorlar.

http://www.amazon.de/Philips-Leuchtmittel-Kelvin-warmwei%C3%9F-Sockel/dp/B0080J8RNU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1354196729&sr=8-1
    amazondaki ürün adresi de yukarida.

Daha kolay erisebilmek icin EAN numarasi ise 19296100!

Eger tr ye geldiyse mutlaka alin derim. Lakin ne Osram ne Philips bu kadar güzel ve yumusak bir isik vermiyor.
    Hepsini denedim ama bu philips cok iyi bir is cikarmis gercekten.

350 lümen diyor. Nereyi aydınlatmada kullandığınızı yazabilir misiniz? yine küçük bir oda için bile yetersizdir herhalde ama daha güçlü ve makul fiyatlı ürünlerin eli kulağındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 29 Kasım 2012; 17:51:53 >

• koçtaşta osram 17.99 tl
  • 6 watt olan modelin fiyatı mı o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbr

6 watt olan modelin fiyatı mı o.

evet
  • Tamam bakıcam sağolun
  • Merhaba arkadaşlar. Üretim bandımızda bir süredir imal edilmekte olan yeni ürünümüzden haberiniz olmasını istedim.

8,5 WATT 220 VOLT SEOUL LED LAMBA - SICAK BEYAZ IŞIK (GÜN IŞIĞI) Veya BEYAZ IŞIK

Koçtaş - OSRAM LED 6W AMPUL, E27

50 000+ SAAT UZUN ÖMÜRLÜ
    220 VOLT
    3000K GÜN IŞIĞI İÇİN
    5000K BEYAZ IŞIK İÇİN

640 lumen GÜN IŞIĞI İÇİN
    700 lumen BEYAZ IŞIK İÇİN

CRI:80
    YÜKSEK RENK GERİ VERİMİ

GÜÇ FAKTÖRÜ: 0,95

LAMBANIN İÇİNDEKİ LED VE SÜRÜCÜNÜN FOTOĞRAFIDIR

KULLANIM ALANLARI

AVİZELER, ODALAR, KORİDOR, APLİKLER, MERDİVEN AYDINLATMALARI, BAHÇE LAMBALARI , BALKON VS.

ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR

Satış fiyatı: 40 TL

GÜN IŞIĞI İÇİN www.bizde.com/led-ampul-85w-220v-90-enerji-tasarrufu-gunisik-widq2645037

BEYAZ IŞIK İÇİN www.bizde.com/led-ampul-85w-220v-90-enerji-tasarrufu-beyazis-widq2645038

• quote:

Orijinalden alıntı: DarDar

Merhaba arkadaşlar. Üretim bandımızda bir süredir imal edilmekte olan yeni ürünümüzden haberiniz olmasını istedim.

8,5 WATT 220 VOLT SEOUL LED LAMBA - SICAK BEYAZ IŞIK (GÜN IŞIĞI) Veya BEYAZ IŞIK

50 000+ SAAT UZUN ÖMÜRLÜ
    220 VOLT
    3000K GÜN IŞIĞI İÇİN
    5000K BEYAZ IŞIK İÇİN

640 lumen GÜN IŞIĞI İÇİN
    700 lumen BEYAZ IŞIK İÇİN

CRI:80
    YÜKSEK RENK GERİ VERİMİ

GÜÇ FAKTÖRÜ: 0,95

LAMBANIN İÇİNDEKİ LED VE SÜRÜCÜNÜN FOTOĞRAFIDIR

KULLANIM ALANLARI

AVİZELER, ODALAR, KORİDOR, APLİKLER, MERDİVEN AYDINLATMALARI, BAHÇE LAMBALARI , BALKON VS.

ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR

Satış fiyatı: 40 TL

GÜN IŞIĞI İÇİN www.bizde.com/led-ampul-85w-220v-90-enerji-tasarrufu-gunisik-widq2645037

BEYAZ IŞIK İÇİN www.bizde.com/led-ampul-85w-220v-90-enerji-tasarrufu-beyazis-widq2645038

bu fiyata alan olmaz çok pahalı

• 6.8 watt ları bu fiyata satıyordum daha 1 hafta öncesine kadar. Ürünün kalitesini bilen yahut alıp da memlun olan biliyor. Ucuz ürün satmıyoruz malesef. Eleştiriniz için teşekkür ederim.
  • Not: 6,8W üretimini sonlandırdığımızdan, kişiye bilgisi dahilinde yeni seri üretimimiz 8,5W ampüllerden gönderilmiştir.

• Arkadaşlar led ampül konusunda kaliteli bir marka landlite.
    Günde ortalama 2,7 saat kullanımla 25 yıl ömür
    470 lümen 7 watt tüketim.

http://www.elektrikurunleri.com/LEDLI-NORMAL-AMPUL-E27-DUY-BEYAZ,PR-2590.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

20 ad. Led ampul almak istiyorum.

Tercih etmem de ki rn onemli sebep
    Tasarruflu ampul diye bildigimiz ampullerin soylendigi kadar gitmemesi ister philips olsun ister osram olsun 3000 5000 8000 saat gitmemesi.

Led ampuller de en az 20 bin saat.yazmakta.

Hatta Vestel led ampuller 30bin saat omur var deniyor.

Fiyatlari 35lira 55 lira arasi.
    Sorum şu ; ampul bozuldu yanmadi 1 ay yada 1 yil sonra
    Garanti olarak hangi markayi tercih edelim.?i

Ledli ürünlerdeki enbüyük sıkıntı bence şu, bu ürünlerin geçmişinin bizde çok fazla olmaması
    bu ürünleri ithal eden ve satan firmaların çoğunun led hakkında çok fazla teknik altyapılarının olmaması ve biz tüketicilerin bir ürün alırken fiyatı ön planda tutmamızdan dolayı aslında çok üzücü bir durum ortaya çıkmakta buda bizim lede bakış açımızın kötü bir noktaya gitmesi.
    Ben şahsen büyük markaların bu sektöre girmelerini çok istiyordum ve yavaş yavaşta girmeye başladılar, bu büyük markaların arge tesislerinde geliştirilen bu ürünler bize sunulmaya başladıkça çok kaliteli ürünleri çok ucuza almaya başladığımızı göreceksiniz.
    bu markalardan biride koç gurubunun şirketlerinden biri olan düzey pazarlamanın getirdiği LANDLİTE markalı ürünler.
    bu markanın ürünlerini elinize aldığınızda kalite farkını fazlasıyla hissediyorsunuz fiyatlarına ve teknik verilerine ulaşmak isterseniz linki tıklayınız..

http://www.elektrikurunleri.com/LANDLITE,LA_526-3.html#labels=526-3

• Merhaba,

Yaklaşık 2 aydır, en az günde 12 saat açık kalmakta olan büyük bir salonumda daha önceden 2x 28w tasarruf ampulü vardı şimdi 2 x Osram Led Ampul E27 8W Beyaz Işık
    olarak salonuma yeterli bir ışık vermekte daha önceden de arkadaşlarımızın da bahsettiği tasarruf ampullerini denedim. Söylendiği kadar ömürleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacknes -- 26 Haziran 2014; 2:03:20 >
  • Bimde sürekli satışta. bimden aldım bugün 9.5 tl ye 8W evdeki 20 W lık tasarufluyla aynı ışığı veriyor. gerçekten beklediğimden çok iyi çıktı. sarı renkli (3000k) 650 lümen yazıyor üzerinde. ayrıca 5 yıl garantili.
  • ampül alaçaksanız megamanın yanında hepsi çöp hepsi çin malıdır megaman sadece almanyada ampül üretir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.