Şimdi Ara

Koç Üniversitesinde Neler Oluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırsam yurtlarda yemek yapanlar, örneğin kızsa yurda erkek arkadaşlarının da girip yurt içinde yemeklerini birlikte yemelerini istiyorlarmış. Yemekhane için bu durum söz konusu değilmiş. Diğer üniversitelerde yurtların ortak alanları için prosedür nasıl bilmiyorum ama görüntülerde durumun yemekhane için olduğu gibi bir algı oluşturulmuş.

• şimdi ilk olarak yurtlarda cinsiyet olayı modernlikle ilgilidir evet. karışık yurdun bile yoksa modernlik konusunda baya geridesindir. özüde de bu yanlış var ve yurt bölgesine yurtlu olmayanların girmesi yasak, kızlı erkekli yurt da yok tamamen yanlış. zaten bizim yurt yönetimi amip sürüsü. (sanırım bu sene gelmiş bu kural, yazan çocuklar korona önlemlerinin suistimali konusunda haklılar. bizde de var çünkü anlıyorum ne demek istediklerini)

arkada benimle düzgün konuş diye zırlayan eleman tamamen haksız. (anladığım kadarıyla tweeti atan da o) hem tartışma ortamının içine ediyor. hem de adamın lan demesini eğip büküp sanki hakaret etmiş gibi davranıyor. "lan" gayet normal bi kelime düzgün konuş denecek bi durumu yok.

son olarak da burda maddi duruma çok takık arkadaşlara söylüyorum. ortamcı oranı burslu-yüzde elli-ücretli arasında çok değişmiyor. devlet-özel arasında da nerdeyse hiç değişmiyor. extra bir bilgi daha koçun bölüm 1.lerinin çoğunluğu %50 burslular arasında oluyor diye bir bilgi okumuştum zamanında. ne kadar doğrudur emin değilim ama gayet mantıklı.

• MustafaTosun kullanıcısına yanıt

bunu desteklemeyen bi zihniyet mi oluyor hemen, desteklersem de öbür zihniyet mi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Praxiteles P kullanıcısına yanıt

evet hocam özgürlük baya kamera olmaması vs

• eniyiyayınösym kullanıcısına yanıt

Üstüne alındıysan evet

süpersin

yazık kafana

• sol bağnazları üslubuyla kışkırtan bir mega xxxx chad ve onun karşısında ağlamak üzere olan basit bir beta erkeği görüyorum başka da ne olup bitiyor anlamıyorum umarım yönetim bu çığlıklara tez vakitte yaptırım uygular neyse klasik z kuşağı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 9 Mart 2022; 14:50:12 >
  • Ortak olan bölümlerde sadece işletmede bizden yüksekler (400 kişi, geri kalanlarda 100k fark bile var psikolojide mesela), ki öğrenci profilinin bilinci vs için sıralama hiçbir şey ifade etmiyor argümanını 84702 defa söyledik ora ayrı.

Bu arada konuyla ilgili şunu söyliyim, twitterdan filan protesto eden baya bi burslu tandığım da var, çoğunluk beraber yani.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Bursluların başarı burslarını alamadığı doğru mu peki hocam bilginiz var mı?

Yoksa sadece kudeb'in kötü bir sistem oldugunu mu protesto ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 9 Mart 2022; 15:25:41 >
  • lan demek kime göre neye göre ‘gayet normal bir' kelime

sokaktaki eğitimsiz, kültürsüz serseriye göre mi? eğitimini tamamlamış, öğrencileri temsil eden, saygısızlık olduğunu algılayabilecek dekan için mi? dekanın bu saygısız, yersiz, ahmak hareketini kabullenip öğrenciden özür dilediği noktada mega gören...

üzücü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bana göre normal ( acık lise)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kudeblerde sıkıntı yok bildigim kadariyla, hatta sanirim cep harcligina zam yaptılar gecen (yemek fiyati ile ayni oranda). Ama ulkede geleneksellesmis bir burs sistemi varken kudebin varlığı cok sacma evet, cikanlar bile sacma buluyor gördüğüm kadariyla

• olay burada özetlenmiş

• michaelscott_ M kullanıcısına yanıt

Üniversite yönetimi haklı. Kız-erkek yurtları ayrı olmalı.

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

katılmıyorum büyük bir yanlış bence. olaya sadece "bafileşmek" olarak bakmamak lazım kız-erkek ayrı yurtlar çok boyutlu ve ciddi bir sorun.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Biraz daha açar mısınız?

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

mesela hocam eşcinsel bireyleri düşünelim milyon tane türevi çıktı zaten. birey erkek diyelim ama aynı zamanda erkeklerden hoşlanıyor. bu kişi kız-erkek ayrı yurtlara mecbur bırakıldığı için erkek yurduna yerleştirilmek zorunda bence bu durum bütün kız yurdunun içine tek bir erkek atmaktan daha rahatsız edici ve daha saçma bir durum.

bunun dışında üniversite dediğimiz yer lise gibi de değil liseye kadar herkes aynı yaşlarda ve 18 yaşından küçük fakat üniversiteye geçince neredeyse her birey 18 yaşından büyük ki bunun lisansüstüsü falan da var. lisansüstü olmasına da gerek yok bi insan 30 yaşında lisansa da başlayabilir bunun kısıtlaması yok sonuçta. mesela benim halam eniştemle evliyken yüksek lisans ve doktora yaptılar beraber aynı okulda. onlar evde kalıyordu ama insanlar kampüse yakın olması için yurtta kalmak isteyebilir. bu durumda düşün mesela evli bir çift biri kız yurdunda kalıyor diğeri erkek yurdunda bence aşırı saçma.

ki dediğim gibi olaya sadece "bafileşmek" yönünden bakarsak da herkes 18ini geçik özgür bireyler üniversite de eğitim değil yaşam ortamı olduğu için bu tarz seçimlere izin vermek gerekir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.