Şimdi Ara

KOCLUK ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler plan kuramıyorum, aşırı düzensiz bir insanım. çalıştığım konuyu yapıyorum ancak düzen kuramadığım için sorun oluyor.

tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• EA'cıysanız kapım açık, 2020'de girmiştim ama yardımcı olabilirim, ücretim Bilkent'i kazanırsanız iki vişneli brownie.

Şaka maka hocam forum yardımseverdir, buraya bir sıkıntınız oldu mu yazarsanız cevap alırsınız bence. Ayrıca tavsiye konuları da var forumda, bir bakmanızı öneririm.

• up

• alınmaz

• Çöpe atacak paran varsa alınır, pm gel sana 50 tlye koçluk vereyim dolandırıcılara kaptırma paranı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enayi değilsen alınmaz.

• ulan tamam aw sordum sadece

• hiç mi faydalandim diyen yok?

• Plan yapamaya yapamaya yapmayı öğreniyorsun,plan uyma kısmında da disiplin devreye giriyor.Düzeni kuramama sebebin ev ortamı olabilir hocam konfor vs

• donanımhaber beleş koçluk

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    dönem içinde buraya yazarım o zaman hocam

• EA'cıysanız kapım açık, 2020'de girmiştim ama yardımcı olabilirim, ücretim Bilkent'i kazanırsanız iki vişneli brownie.

Şaka maka hocam forum yardımseverdir, buraya bir sıkıntınız oldu mu yazarsanız cevap alırsınız bence. Ayrıca tavsiye konuları da var forumda, bir bakmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 23 Temmuz 2023; 14:1:24 >
  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt
    tesekkurlerr, ayt mat için konulara bakacağım. dönem başlayınca keşke toplu şekilde tavsiye konuları toplansa güzel olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.