Şimdi Ara

Koçlar İnan Kıraç ın ağzına bakar, Ali Koçtanda bir cacık olmaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet tutturmuş Ali Koç ta Ali Koç, Ali Koç un Koç grubu adına para harcamaya yetkisi dahi yok. Şuan Koç grubunun başında Mustafa Koç vardır. O götürmeye çalışıyor işi. Ama kabul etmek gerekirse Vehbi Koçtan sonra Koçların hepsi İnan Kıraç ın ağzına bakmıştır. Şuan Koç hissellerinin dörtte biride İnan-suna kıraç ikilisine aittir. Diğer Dörte üçü ise Semahat Rahimi ve Sevgi kardeşlere aittir. İşin özüne gelirsek Koçların ne Beşiktaşa nede Fenere x takıma katkısı olur. Sadece bir ara Beko reklam vermiştir Beşiktaşa o kadar. Ama Koçların CEO su akıl adamı İnan Kıraç GS yi ihya etmiştir. Galarasaray Eğitim vakfını kurmuş hukuk fakültesine kadar olan boğazın kenarında binalara sahip olan Galatasaray Üniversitesini kurmuştur. Yani Para Koçlarda ama parayı harcayan İnan Kıraç. Sadete gelirsek Ali Koç paralı vs. diye kimse buraya yazmasın. Koçlar bırakmış Ali Koç u gitsin kafasına göre takılsın demişler. Son yaşanan olaylardan sonrada Koçlarında uyarısıyla 3-5 haftaya Ali Koçta Nihat Özdemir gibi kaçar gider.

Derhal Kongreye gitmeliyiz, Fenerbahçe Zenginlerin bebelerinin oyuncağı olamaz. Yukarıda dediğim gibi Ali Koçun Koç grubu adına tek kuruş harcamaya yetkisi yok. Koç grubunun mirası paylaşılsa vehbi koçun 4 çocuğu bunların çocukları vs. katarsak. Ali Koçta orta halli bir zengin olur o kadar.

• Darkimore'muş. Keep Going.
  • senin orta halli zengin dediğin ali koç 2009 yılında en çok gelir vergisi ödeyen 15.kişi.
    üstelik babası rahmi koç hala hayatta.yani esas mal varlığı rahmi koç un üzerinde olduğu halde adam 15.olmuş.

senin bu koç ailesi ile kişisel bir husumetin var heralde
  • adamın parası yok diye abartmayın bi cacık olmaz başkan olmasın bilmemne deyip kötülemişsin sonrada fenerbahçe zenginlerin oyuncağı olamaz demişsin.
    benden sana kocaman bir
    ?
  • Yahu adamlar Türkiyenin en zengin iki ailesinden biri.İnan kıraç adamların damadı değil mi ? Kim kimi yönetiyo hocam ? Konuşmayı bırak yüzünü bile görmediğin adamlar hakkında gelip burda atıp tutuyosun ailenin içindeymiş gibi ? Holding CEO su demişsin CEO aile dışından değil mi ? Ayrıca parasız dediğin adamın şuan 620 milyon $ serveti var ve bu adam 43 yaşında.Üstelik babasıda yaşıyor ?

Milyon dolarları olan adama gidip parasız diyorsun şaka gibi.Aylık 10.000TL geliri olan adama toplumun %70 inin zengin gözüyle baktığı bi ülkede yaşıyorsun yahu ?
  • Amip gibi bölünerek mi cogaliyorsunuz siz? Kardeş başka işiniz yok mu? Burada bu konular tutmaz.

Hadi başka kapıya.
  • Ehuhuejeijjhhuhiuhuhehhrrghejrhhhe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk cümlene katılıyorum.
  • Ali koç a orta halli dedi ya
  • Cemaatçiler akılları sıra yol hazırlamaya çalışıo ismi malum kişilere, yedirmicez size FB'yi, başka kapıya..
  • Ali Koç bu durumdaysa biz ölelim
  • Konuyu açan arkadaş unuttuğu bir şey daha var. Mustafa Koç da kardeşi Ali Koç gibi Fenerbahçeli dir. Vehbi Koçta Bjk taraftarıydı ve Rahmi Koç Bjk da bjk taraftarı ama artık Koç ailesin de Rahmi Koç dışında bjk olan kimse kalmadı. Koç ailesinin tamamı artık neredeyse Fenerbahçe taraftarı ve Kongre üyesidir.

Kısaca Rahmi Koçun çocukları babalarının aksine Fenerbahçelidir. Üstelik de Rahmi Koç Koç yönetiminden ayrılmış bulunuyor. Her şeyi oğlu Mustafa Koça bıraktı.

Şayet seçime gidilirse yada mevcut yönetim süresini doldurduktan sonra şayet Aziz Yıldırım özgürlüğüne kavuşmasına rağmen aday olmaz ise Ali Koç kesin aday olur. Taraftar bunu istiyor ve mutlaka baskı gelecek ve oda aday olacaktır. Koç ailesinin izin vermez lafına kesinlikle katılmıyorum.

Hatta Ali Koç'un ailesi izin vermese bile aday olacağını düşünüyorum. Çalışma hayatına nasıl başladığını anlatmıştı 3-4 sene önce. O şekil bu hayata atılan adam hiç kimseden çekinmez. Başka zengin insanlar gibi tepeden inme başlamamış aile şirketinde çalışmaya. Şirkette çalışmaya başladığı zaman sıradan bir çalışan gibi her işi yapmış hatta benim param bile yoktu o dönemde demişti o programda.

Böyle bir insandan söz ediyoruz.

O sebeple Ali Koç istek olursa mutlaka başkan olmak için aday olur.

• Arkadaş öyle bir yazmışki bir an için kendimi Ali Koç'tan daha zengin biri sandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.