Şimdi Ara

Kocasını aldatan ve çocuklarını terk eden kadınlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk kadını dayaklık ne çoçuk bakmasını bilir nede çoçuk egitmini verir tek dertleri para parq para ve dedikodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepki görebilirim ama bence genel olarak Allah korkusu

Bi insanda Allah korkusu yoksa nefsine uyabilecegi ilk anda uyar gider

Bi de her insanla cocuk yapilmaz hele bu ulkede hic yapilmaz aslinda da neyse iste insanlar birbirini tanimadan ahlakina bakmadan evleniyor

Ornek video atsana merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocasına sormak lazım bunları yaptırabilcek kadar ne yaptı ? ama çocuk konusu vicdansızlıktır.
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    tüm kadınlar derken anneninede dahil etmen üzdü
  • mow_ kullanıcısına yanıt
    Ben eski kadınlardan bahsetmiyorum şimdiki kadınlardan bahsediyorum bu konuyu daha öncede yazdım.

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    hepsi bunların olan şeyler programlarda tonlarcası var güzel hikayeler çıkartıyorlar
  • bizim mahallede de var, kadın 2 çocuğunu, gül gibi kocasını bırakıp mahallenin serserisiyle kaçtı gitti. kaç yıl oldu gidiş o gidiş
  • Bakıyorum da yine mantıksız yorumlar ee kadını ilgisiz aşksız bırakırsanı olur

• Cinsellik malesef.kadını tatmin edemezseniz gider gitmezsede aldatır ruhunuz duymaz.yeni nesil kadınlarımız kızlarımızda vasıfsız sadakat v.s onların duymadığı şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: ayln..*

Bakıyorum da yine mantıksız yorumlar ee kadını ilgisiz aşksız bırakırsanı olur
    Büyük ihtimalle birlikte olduğun erkekleri sürekli aldatan bir kadınsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Luimneach

Büyük ihtimalle birlikte olduğun erkekleri sürekli aldatan bir kadınsın

Alıntıları Göster
    Değilim ama olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ayln..*

Değilim ama olsun

Alıntıları Göster
    Aylincim bu konuda 6 sene önce dert yanmışsın bayanım ben bir insan nasıl bunları bana yapar diye?

https://forum.donanimhaber.com/bi-insan-niye-boyle-yapar-bi-bakin--85961584-1

• Peki 6 yıla neler oldu biliyor musun? Çok şükür hiç yaram yok son derece rahat ve özgüven sahibiyim

• Kadınların aldatmak için birsürü sebebi olabilir. En yaygın olan sebep ilgi, şefkat ve sevgi eksikliği. Siz bunu eşinize veya sevgilinize uygun dozda(abartıp bir tarafını kaldırmadan, size tepeden bakmasına sebep olmadan) vermezseniz kadın birsüre kendini sürekli size göstermek isteyecek huzursuzluğunu belli edecektir. Fakat bu durum değişmezse birsüre sonra bunu başka erkeklerle gidermek isteyecektir. Tekrar beğenilmek tekrar sevilmek tekrar ilgi isteyecektir. Bundan ilk başta rahatsızlık duyacaktır sonra alışacak ve işler iyice ilerleyecektir. Sonuç olarak aldatılmış olacaksınız. Ve kadın kolay kolay pişman olmayacaktır.

Bir diğer sebepte cinsel tatminsizlik. Siz ne kadar efendi iyi düşünceli olursanız olun eğer bir kadını cinsel olarak tatmin edemiyorsanız orgazma ulaştıramıyorsanız yine sıkıntı olur. Çok harika bir insansanız size kıyamayabilir vicdan yapabilir ama böyle değilseniz aldatılma ihtimaliniz oluşur. Kadın burada sizi sevebilir size kötülük yapmak için sizi aldatıyor değildir sadece cinsel tatmin yaşamak istiyordur. Yani size kötülük yapmak acı çektirmek vs değildir amacı. Pişmanda olma ihtimali yüksektir.

Veya ortada hiçbir sebep olmayabilir. Kadın bir erkeği aşırı beğenmiştir onunla yatmak isteyebilir veya iki lafın belini kırmak isteyebilir. Olur bazen böyle kazalar

Not:Kocasını ve çocuklarını terkedip başkasıyla kaçan kadınlara gelirsek. Olayın içyüzünü bilmek lazım. Kadının namussuzluğundan da olabilir veya kocasının tavırları onu buna zorlamıştır. Bilemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 27 Haziran 2020; 15:48:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kısaca biz bunlara halk tabirinde kaşar motor orospu diyoruz.
  • soyal medya ve düşük profilli insanlara etkisi.
  • Reis bak konuda ne kadar rahat rahat yazan karının özel mesajla ettiği hakaretlere bak, engellemiş üstüne nasıl bir yarası varsa

Kocasını aldatan ve çocuklarını terk eden kadınlar

Attığım videoda şuydu bu arada:
    Rusya'dan Türkçeyoutube
    Türk kızları versus Fransız kızları (18+)
    https://www.youtube.com/watch?v=ajuxjG5vXas&feature=youtu.be

Verdiği seviyesiz iki cevapla iyice kanıtlar oldu. Bu mesajı şikayet eder büyük ihtimalle o yüzden silmeye kalkışacak bir admin olursa önce şu seviyesinin hesabını silsinler.

Edit: kendisiyle hiçbir tanışıklığım yoktur, açtığım bu konuya mesaj atınca bende anime sevdiğim için mesaj atıp profilinde ki animeyi sormuştum o kadar. Gerçekten erkeklerden aldığı acı hiç dinmemiş tanımadığı etmediği bana ufaklık, ezik, bitik vb seviyesiz üslubunu devamkee diyerek bağcılar sokak karısı seviyesiyle bitiren bir mahlukat. Umarım bu mesajı görüp o iğrenç pis ağzıyla gelip burada keyfimizi bozmaz gene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luimneach -- 15 Temmuz 2020; 1:58:46 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.