Bağnaz kafalarla hiçbit mantıklı sonuca varılmaz. Kadın kocasını aldatmış ve ifşa resmini kendi paylaşmış. Bunu yapana değilde haber yapana giydiyorlar. |
Kocasını aldatan kadının haber tweetine gelen feministler (4. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: teknoert
Sosyal medya ortamını yıllar önce terk ettiğim ve hic bir sosyal medya uygulaması kullanmadığım için kendimle gurur duymaya başladım son zamanlardaForum, twitter la yarışıyor artık. Adamın eline bir foto geçiyor, hoop konu. Aklına bir cümle geliyor, hoop konu! Referans yok, yorum yok, açıklama yok! B.kunu çıkardılar yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İleti adresine girdim ve yine erkekleri linç ettiklerini gördüm. Ben kaçar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
Haberde yüzünün açık olması sıkıntı olabilir.
Ancak daha büyük sıkıntı bu kadın boşanınca erkekten tazminat ve nafaka da ister. Değişmesi gereken budur. Hatalı kimse o tazminat ve nafaka ödesin.+1000000000000
Eski eşlerin sevgililerine sponsor olma yasası resmen. Ömür boyu nafaka...
-
Su populist soylemlerden vazgecin artik. Aldatildigini kanitlayan taraf ne nafaka verir ne tazminat yahu.
Ek olarak birde bu var. Böylesi daha kötü
-
Yüzlerce örneğini her gün haberlerde görüyoruz. Kabul edin. Ideal dünyada değiliz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık maskulistim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Haa şunu da söyleyeyim. sorun burada cinsiyetten çok arsızlık ve ahlâksızlıkta, zaten bu tazminat vs gibi konularda iki taraf içinde mağdur olanlar sesi çıkmayan hayatını idame ettirmeye çalışanlar.
Çünkü kadın gerçekten hayatını işkenceye çeviren bir kocadan ayrılıyor. Mahkeme tazminat nafaka kararı veriyor. Ama işte Koca zaten evli iken bakmadığı birine boşandıktan sonra tazminat verir mi vermez kadında zaten başımdan gitsin de parası onun olsun diyor.
Erkekte de, kadın aldatıyor hatta kendinden olmayan çocuğu tabiri caiz ise ona kakalıyor. Yıllarca baktırıyor büyüttürüyor. Adam hayatını ömrünü karısına çocuklarına adamış oluyor. Kadın ya birini bulduğunda yada ayrıldığında yada nafaka davası olduğunda adama diyor. bu çocuklar zaten senin değil ki, al işte adam ne yapsın. Ve maalesef bunun cezası da yok ha, kadın dediği ile kalıyor. Hatta adam nafakasını vermeye devam etmek zorunda, kendindne olmayan çocuklara nafaka vermeye devam edecek.
Adam yıllarca kendi çocukları bilip ömrünü hayatını verip, baktığına büyüttüğünemi yansın. Karısı bildiğinin aldatıp aldattığı kişinin çocuklarına baktırdığınamı yansın. Hayatı mahvolmuş oluyor adamın, geçen zamanı kim verecek. Üstüne üstlük hala nafakada ödüyor. Ee hukuken cezasıda yok. Öldürsen kadın cinayeti olacak. Bunun adaleti nerede yok. Kadın aldatıyor aldattığı kişinin çocuklarını adama yamıyor büyüttürüyor beslettiriyor vs vs. cezaya gelince yok.
-
Yahu bunlar haber, davayi gordun mu? Aldatma kanitlanmis mi? Hicbir seyden haberiniz yok bana gelmis haber atiyorsun sacma sapan. Hayir zaten seni ben niye bloklamamisim bu kadar zamandir onu dusundum, hadi yallah kahve arkadaslarinin yanina.
her bakanın göremediği yada görse de işine gelmediği için kabul etmediği zihniyet bu olsa gerek :) çok üzüldüm bloklayınca, özellikle resim koyuyorumki okumaktan bi haber olma ihtimaliniz olabileceği için görerek anlayınız diye :) ama tabi daha resimdei 2 satır yazıyı okuyup anlamayan ile ne konuşulacak. Bak orada ne diyor 18 bin TL Tazminat aldı, nafaka ödeyecek.
VE daha önemlisi adam 13 yıl sonra evlatlarıın kendi evladı olmadığını öğreniyor.
@zerathull
-
Aldatmanın cezası ölüm ve ya hedef gösterme değildir. Boşanırsın ve aldatıldığın için tazminat nafaka ıvır zıvır da vermezsin ve yoluna devam edersin. Resim gösterip ifşa etmek ya da hedef göstermek, bunlar normal değil.
-
kadın memesini açmış bizimkiler yüzünün derdinde
-
-
Kadın olsun erkek olsun eşini aldatıyorsa ölmeyi hakediyor bence
her boka sinek gibi atlamayın bu başkana kurulmuş bir tuzak bir komplodan başka bir şey değil kaynağım sağlam antalyalı değilim o ilçeden hiç geçmedim bile
-
Söylenecek çok şey var da bu feminist sistemde ban yerim.
Fahişelik kötü şey, onursuz meriçlerin fahişeliği savunup kendi cinsiyetine ihanet etmesi daha da kötü..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 29 Temmuz 2020; 22:35:53 >
Kadınlara yaranacağım diye feministlerden daha feminist olduk.
-
Resmin açık hali ne zaman düşer
Şaka ..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X