Şimdi Ara

Kocaman Adam Olup Hap Yutamayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hayatımda hiç öyle çok kötü hastalıklar geçirmedim allaha şükür öyle ağrı kesici falan kullandım baş ağrısında , ağır hastalıklarımda oldu ama kendiliğinden geçer dedim hep şurup falan vermişlerdi.Bi başım falan ağrırken ağrı kesici verirlerdi onuda küçükken kaşıkta eritip verirlerdi öyle içerdim geçirirdi öyle alıştık bu yaşa geldim hala aynı yaş 16 hala hiç hap yutmuyorum arkadaşlar babamda böyleymiş ileride zorlanmış şimdi hiç hastada olmuyorum olsamda içemiyeceğimi biliyorum grip falan olurken kendiliğine bırakıyorum geçer diye :D ilerde birgün içmek zorunda kalırsam içemiyeceğim biliyorum :) benim gibi olan arkadaşlar varmı zamanla yutmaya alışırmıyım ? arada falan boğazıma haptan büyük şeyler kaçıyor yutuyorum ama hap psikolojisi çok farklı birşey :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

____________|boğaz

hapı şöyle koyacaksın

___o________|boğaz

suyu içerken dilinle hapı yukarı kaldırıp suyun onu götürmesini sağlayacaksın. püf noktası budur hap yutmanın

Orijinalden alıntı: Laroxy

Bi parca.ekmek at agzina cigne yutma kivamina gelirken yolla hapida yada o an hapi diline bastir falan.icmem bende pek hap gerektigindeyse bu yolla iciyorum

kardeşim normalde ekmeği dediğin gibi yutuyorum ama içinde hap oldumu boğazımdan aşağı inmiyor :D benden 3 yaş küçük kuzenim bile içiyor nasıl bir iştir anlamadım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stickend

quote:

Orijinalden alıntı: Laroxy

Bi parca.ekmek at agzina cigne yutma kivamina gelirken yolla hapida yada o an hapi diline bastir falan.icmem bende pek hap gerektigindeyse bu yolla iciyorum

kardeşim normalde ekmeği dediğin gibi yutuyorum ama içinde hap oldumu boğazımdan aşağı inmiyor :D benden 3 yaş küçük kuzenim bile içiyor nasıl bir iştir anlamadım :D

Bakma böyle dediğime bende zorlanıyorum ya Bugun bi hap vardı 3 e böldum 3 parça ekmekle zar zor içtim son parçada yapamadım midem bulandı 3 te 2 sını zar zor içtim diyebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASLI SU İÇEN ARKADAŞA NE OLDU?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kırarak yiyorum

Orijinalden alıntı: Illuminn

şunu dilin farz et

____________|boğaz

hapı şöyle koyacaksın

___o________|boğaz

suyu içerken dilinle hapı yukarı kaldırıp suyun onu götürmesini sağlayacaksın. püf noktası budur hap yutmanın

Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.

Hapın tadını sevmediğim için bi' an önce yutmaya çalışıyorum. Zorluk yok ama.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.