< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ve ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ Hakkında #tercih2019 (4. sayfa)
-
-
uppp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bilgisayar mühendisliği 2. sınıfa geçtim.İkinci öğretimim. Okul, bölüm ve ikinci öğretim hakkındaki sorularınızı burdan veya pmden cevaplayabilirim. -
Konu güncel, KOU Elektrik yazdım büyük ihtimal gelecek okuyan ve mezunlardan öneriler bekliyorum :)
1- Hazırlık okumalı mıyım, İngilizcem iyi seviyede ilk sene hazırlık okumayı isteme amacım hem şehri-okulu tanımak, hem de çalışıp para kazanmak.
2- Bölüm %100 Türkçe mi?
3- Sıralaması 71K, ben 52K ile yazdım. Benim açımdan kötü sonuç verir mi? Öğrenci kalitesi nasıldır, kendimi kötü hisseder miyim?
4- Öğrenci toplulukları var mı?
Şimdiden teşekkürler. -
Ben de elektrik ikinci öğretimim önerin vsr mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaelinin mühendislik fakültesi kalitelidir.Gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz. -
tercih dönemi gelmişken yukarıları gelsin bakalım... -
Hocam, Elektronik Haberleşme ile Elektrik mühendisliği mukayese edildiğinde günümüz şartlarında hangisi daha "aranan" adamdır yurt dışı için (Biliyorum çok yüzeysel bir soru)? Elektrik mühendisi hangi alanlarda çalışabilir haberleşme hangi? Savunma sanayinde işe girilebilir mi, mesela ASELSAN'da AESA radar çalışmalarında mühendis(Elektronik Haberleşme) ya da TFX projesinde mühendis olmak istiyorum, böyle bir imkanım var mı daha önce bu üniversiteden gitmiş olan? Okulda İngilizce hazırlık var mı? Varsa tavsiye eder misiniz? -
Yardım edebilecek var mı bu üniversite ve bölüm hakkkında ? -
Vay be geçen sene yardım istemiştim kimse yazmamıştı. Şimdi bu bölümdeyim. Varsa yardım isteyen sorusu olan cevaplayabilirim :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Kullanıcı_Adı_Vay be geçen sene yardım istemiştim kimse yazmamıştı. Şimdi bu bölümdeyim. Varsa yardım isteyen sorusu olan cevaplayabilirim :)
Seninle aynı durumdayım hedefim 40-50 k civarıydı İstanbul'da bir devlette bilgisayar elektrik-elektronik mühendisliğiydi ama şuanda 120 k gibi bir sıralama geldi hiç beklediğim gibi olmadı şuan bunları konuşmak önemli değil sanırım sadece kafam çok karışık mezuna kalmak istemiyorum hem çalışıp emek vermiştim hem de o psikoloji kalmadı bende.
Asıl konuya gelecek olursam öncelikle şehir için bile karar veremedim. Üniversitelere bayağı baktım sonuç olarak ya İstanbul'da sanırım ortalama oluyor (MEF,AYDIN,SABAHATTİN ZAİM GİBİ) özel bir üniversitede bilgisayar veya yazılım okuyacağım ya da İstanbul dışında (düşüncem kocaeli, sakarya ,bursa vb.) bir üniversitede makine,elektrik gibi bir bölüm okumak. Sizden ricam bu seçime yardım etmeniz konu hakkında pek fikrim yok pişman olmak istemem..
Daha çok Sakarya makine Kocaeli elektrik düşünüyorum eğer İstanbul'da özel olursa da aydın bilgisayar veya mef elektrik-elektronik bunlar arasındayım öneriniz hangisidir veya başka önerileriniz nelerdir?
Bir sorum da İstanbul'da mühendislik adına iyi diyebileceğimiz eğitim veren üniversiteler hangileridir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X