Şimdi Ara

Kocaeli üniversitesi Muafiyet sinavına giren var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözlü güzel geçti, 2 tane hoca vardı karşımda, bayağı güldürdüm onları. Güzel ve samimi bir konuşma geçti.

Ama; yazılı sınavın gramer bilgisi ful çıkacakta, kelimeleri uygun yere doldurma, kelimenin parçadaki kullanımı ve parçadaki soruları cevaplama bölümleri pek parlak geçmedi. Kompozisyon yazdım o güzel geçti.

Umarım bende geçerim hazırlığı.

Sizin nasıl geçti?

• Hacı dalga mı geçiyorsun bizim 22'sinde,heralde yo olduğundan?

Benim mutlaka geçmem lazım,çalışıyorum.Bazı unuttuğum şeyleri anımsadım,umarım geçerim.
  • Kocaeli Üniversitesi İngilizce Muafiyet sınavı 13 ve 15 i arasındaydı.
  • Peki ben niye 22'sinde girecem?Bana özel hak mı tanıyorlar.Benimki YO olduğundandır heralde.
  • Senin dediğin hazırlık sonu bütünleme sınavı olmalı,adamakıllı yazsana be kardeşim.
  • 22'sinde benim de. İngilizce öğretmenliği okuyanlar daha önceden oluyor arkadaşın girdiği gibi.
  • Arkadaş zahmet edip yazsaydı iyi olurdu.Forumda Koü'de ing. öğrt. okuyup muafiyete girecek kaç kişi var,diğer bölümlerden kaç kişi var değil mi?

Muafiyet girdi bu arada,yaptım çıktım amma sonucu hiç kestiremiyorum.Birde şansımıza geçme 65'e yükselmiş.Birde o kadar mantıksız birşey yapıldı ki bu tür düzenlemeleri mantıklı bir insanın yaptığına bir türlü kanaat getiremedim.Ne oldu diyeceksiniz,sınava ne yapacağını bilmeyen birini koymuşlar gözetmen olarak.Yarım yamalak anlattı bazı şeyleri.Bazılarını unuttu sınavın yarısında söyledi.Sınıfın ortasına teyp koydular,onu dinleyip listenning sorularını yanıtladık.Ses teypten boğuk çıkıyor,ne dedikleri anlaşılmıyor.Ne yapacağımızı tam anlatmadı gözetmen,17,5 puanlık bölümü adamakıllı tamamlayamadım.İlk bölüm gibi sanmıştım yapılışını öyle değilmiş.İkinci dinleyişte yapabildiğimi yaptım.Bu arada parçalar da zordu ciddi manada,hem listening de hem de reading'te şaşırtmalı sorular çoktu.Açıkcası bu kadar beklemiyordum,umarım geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 22 Eylül 2010; 15:35:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonuçlar ne zmn açıklanacak bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.