Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tavşan Bey

haklısın hocam. daha önceden kontenjanı dolmuş olan dersleri ekle/çıkar haftasında almıştım. bu yüzden sorun çıkmaz gibi bir algı oluşmuş bende. inşallah yine sorun çıkmaz çünkü 18 kredi ders alabildim onları verirsem bahar döneminde mezun olmak için 42 kredi dersim kalıyor ama en fazla 40 kredi alabiliyoruz.

Mezun durumun varsa açıkla hocam yardımcı olurlar kontenjan konusunda

Bende ÜSD alamadım, hiç ekle çıkarda ÜSD eklettinizmi veya değistirdinizmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanPat

quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk olarak altta kalan tüm dersleri eklemelisin ardından dönem derslerini ekliyeceksin hocam yani altta ders bırakarak dönemlik derslerini alamazsın

Hocam tamam o zamna.Bi tane Malzeme ve Lineer dersi var onların kontenjanları yok onları almasam ekle kaldırda veriri mi?

zorunlu dersse zaten vermek zorundalar o dersi ekle çıkarda halledersin

Seçmeli hocam.2 tane seçmeli var ikiside dolu

Şimdi hocam seçmeli sadece 2 ders var ve 2 side doluysa kontenjan açmak zorundalar ekle-çıkarda danışmana git

İnternetten yazsam olur mu?Bi tanesı 5 ten önce onu alırsam dönem derslerınden baska bi tane daha alabilicem

Bildiğim kadarıyla kontenjan artımı ekle çıkarda oluyor ve bizim danışman mail kabul etmiyor yanına gelmeni istiyor ben arkadaşımı göndermiştim yerime onu kabul etmişti
    Sen mail at ama genede garanti olsun diye danışmanın yanına git

Peki hocam cok teşekkürler.

• DanPat kullanıcısına yanıt
    ben daha önce ekle/çıkar haftasında e-ders almıştım üsd olarak. gittim danışmanın yanına, almak istediğim birkaç ders vardı ve e-ders almak istediğimi söyledim. istediğim dersleri verdi e-ders'lerde istediğim derslerde kontenjanlar doluydu başka ders söyledi, almak istemediğimi söyledim. kontenjan boşalırsa istediğim dersi ekleyeceğini söyledi. birkaç gün sonra istediğim ders eklenmişti.
  • Tavşan Bey kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam ekle çıkarda gidicem mecbur o zaman
    Tesekkürler
    ben de teşekkür ederim hocam.
  • quote:

quote:

haklısın hocam. daha önceden kontenjanı dolmuş olan dersleri ekle/çıkar haftasında almıştım. bu yüzden sorun çıkmaz gibi bir algı oluşmuş bende. inşallah yine sorun çıkmaz çünkü 18 kredi ders alabildim onları verirsem bahar döneminde mezun olmak için 42 kredi dersim kalıyor ama en fazla 40 kredi alabiliyoruz.

Hocam alabildiğim dersleri toplayınca 32 kredi falan oluyor.USD alsam mı sence?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam alabildiğim dersleri toplayınca 32 kredi falan oluyor.USD alsam mı sence?

Alabiliyorsan al tabi ama AA düşecek yüksek kredili bir ders al ortalama için lazım olur

Hepsini kapmislardir ama bu alttan dersler kalmasaydi ilk gunden yapardim da bunlar kafami cok karistirdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla bu lanet öbs de herşey olabilir yakalayabilirsin olmadı benim gibi danışmana söylersin

Senin gene kafan karışmış benim ve birkaç arkadasın basına gelene bak :

5 kredilik akvaryum üsd sini seçtik dün sabah onayladık sistem verdi.Bugün ise sistemden mesaj geldi akvaryum dersinin kontenjanı dolmustur lütfen baska ders secip onaylayın diye.Neyse sövdüm saydım girdim seçim ekranına bu seferde ÜSD kalmamış adamı deli eder valla bu okul bitsede kurtulsak
  • quote:

Valla bu lanet öbs de herşey olabilir yakalayabilirsin olmadı benim gibi danışmana söylersin

Senin gene kafan karışmış benim ve birkaç arkadasın basına gelene bak :

5 kredilik akvaryum üsd sini seçtik dün sabah onayladık sistem verdi.Bugün ise sistemden mesaj geldi akvaryum dersinin kontenjanı dolmustur lütfen baska ders secip onaylayın diye.Neyse sövdüm saydım girdim seçim ekranına bu seferde ÜSD kalmamış adamı deli eder valla bu okul bitsede kurtulsak

Hocam USD lerden hangisini önerirsin şu an olanlardan hangisi basittir sence

• akvaryum balıkcılıgı,satranç,yaratıcılık(e-ders) bunlar basitmiş duyduğuma göre
  • quote:

akvaryum balıkcılıgı,satranç,yaratıcılık(e-ders) bunlar basitmiş duyduğuma göre

Şu an bunlardan açık yok sen bakıp söyler misin ÖBS den
  • quote:

quote:

Bunlar haricinde ki dersleri bilmiyorum bende ilk defa üsd seçiyorum
    Ayrıyetten bende üsd ekranında hiç üsd gözükmüyor şuan
  • quote:

quote:

quote:

Hocam benim dersleri aldım.Kontenjan olmadığı için 1 zorunlu 1 seçmeli dersi de ekle cıkara sakladım.5 kredilikte Afet Rehberliği tarzı e ders aldım.37 kredi topladım.

• Arkadaşlar kusura bakmayaın ben bu kısaltmaları pek bilmiyorum esd ve usd nedir? Ben 1 tane secmeli olarak esd olan trafik güvenliğini seçtim simdi bunun vizesini felan internetten mi olacağız akts si de 4 müş sizce eders secmek daha mı iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19-23 arası olan ders onaylatma işlemine bizzat gitmek zorunlu mu?Birkaç hafta memlekette kalıcam zorunlu değilse işlerim var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Arkadaşlar kusura bakmayaın ben bu kısaltmaları pek bilmiyorum esd ve usd nedir? Ben 1 tane secmeli olarak esd olan trafik güvenliğini seçtim simdi bunun vizesini felan internetten mi olacağız akts si de 4 müş sizce eders secmek daha mı iyidir.

usd:Üniversite Seçmeli Ders esd:E Ders sanırım

Trafik Güvenliği seçmen iyi olmuş vizesi internetten kredisi yüksek olan dersleri ne kadar yüksek getirirsen ortalaman o kadar iyi olur.Örneğin 4 AKTSx 4 (AA)=16 AKTS ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

19-23 arası olan ders onaylatma işlemine bizzat gitmek zorunlu mu?Birkaç hafta memlekette kalıcam zorunlu değilse işlerim var

1. sınıfsan gerek yok.Dersleri internetten sorunsuz seçtiysen de sıkıntı yok.Kendileri onaylıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam benim dersleri aldım.Kontenjan olmadığı için 1 zorunlu 1 seçmeli dersi de ekle cıkara sakladım.5 kredilikte Afet Rehberliği tarzı e ders aldım.37 kredi topladım.

max 40 kredi alınacağı düşünülürse 3 kredilik yerin kalmış zorunlu ve seçmeliye kota bırakmamışsın ?

Hocam almadigim secmeli ve zorunlu ders dahil 37 oldu hepsi dahil yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.