Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
72
Favori
348.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ^rof

quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Sorma yav, konsere de gidemedik. Bundan sonra bir daha ne zaman gelecek. Zaten iyice yaşlandı. Gilmour reis de yaşlandı, o da çıkmıyor turnelere.

Okula gelirsek; yeni bir düzen başlayacak, onun kaygısı var. Okul güzel ya. Beni endişelendiren şehir ve...:

http://www.youtube.com/watch?v=3aWTThHoQME

Gelmaz bundan sonra

Videodakileri boşver hocam, sen etkileşime geçmediğin sürece bişey olmaz. Yani endişelenecek bir durum yok bence bu konuda

şehir de güzel bence hocam. çoğu kişi istanbuldan geldiğinden beğenmez ma ben şahsen beğeniyorum. hep istanbulda durmaktan bıktım belki de, bilemiyorum. kazanmışsın, bence pek dert etme hocam. heyecan olur tbi, olması da lazım. belki de ilk defa gideceğin bir şehir. sıkıntı etme bence :)

Haklısın hocam, üniversite burası. Her kesimden insan mutlaka olur.

Bir de okulun spor salonu var mı? Kütüphanesi nasıl, iyi mi? Fotoğraflara bakıyorum da güzel gözüküyor. Bu 2 yerden oldukça faydalanmayı düşünüyorum.

Kyk yurdunda spor salonu var.
    Yurt öğrencisi olmak zorunda değilsiniz, kullanabiliyorsunuz.
    Belli bir fiyat tarifesi var.

• O ülkücüler max 2 kere çıkıp 5 dk bağırıp kaçışırlar , ülkücü , solcu olayları vs olmaz koüde rahat olun.

Orijinalden alıntı: -MoYk-

O ülkücüler max 2 kere çıkıp 5 dk bağırıp kaçışırlar , ülkücü , solcu olayları vs olmaz koüde rahat olun.

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

Bu resim baya fayfalı oldu aslında. Merak ediyordum yerini. Teşekkürler =)

Apolitik bir üni olması iyi mi kötü mü bilemedim ama böyle de iyi ya en azından sıkıntı çıkmaz :D

Burada hiç mi hiç hukuk yok ya ?

quote:

Orijinalden alıntı: tttek

Beyler kocaeli üniversitesi hukuk fakültesinde okuyan var mı ?

Bu yıl kazandım bende.

Orijinalden alıntı: sukur_ali

Selam. Ben de KOÜ sınıf öğretmeliğini kazandım ve size bir sorum olacak. Yüksek ücretli yurt başvurusunda erken başvuru yedek sıralamasını etkiliyor mu?

erken başvuru diye bişey yok. başcuru süresi içinde başvuruyorsun işte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • Arkadaşlar Kyk nin sitesinde başvuru yaparken ben herhangi bir yurt seçimi(isim ile yavuz selim yurdu mesela...)yapmadım sadece öncelikle yüksek ücretli öncelikli seçeneğini isaretledim sizce doğru mu yapmışım.

• Beyler eski okuduğum üniversitede yüksek ücretli KYK yurdunda kalıyordum. Bu sene kocaeliyi kazandım, eski okulu bıraktım. Yurtlara da başvurdum, öncelikli yüksek ücretli yurt dedim. KYK nın sitesinde, kurumlar arası öğrenci geçişlerinde, KYK da kalmış öğrencilere ayrıcalık filan var vs yazıyor. Yani cümle tam böyle değil ama bunu anlatıyor. Kocaelideki Yavız Selimi aradım öyle bişey yok, internetten başvur dedi adam( Ki şu an başvurdum da yani sıkıntı yok ) , DÜzcedeki yurt müdürümü aradım, aramız iyidir, dediki hele bi kaydını yaptır sonuçlar belli olsun, ben kağıt yollarım oraya dedi hallolur. Nasıl olacak şimdi kafam çok karışık. KYK dan başka bi yerde de kalmak istemiyorum açıkçası.

# Mechanical Engineering #
  • Kyk'nın orada spor salonu var, bir arkadaşım gidiyordu. Fiyatı 50lira demişti, salonda öyle süper bir şey deği ama idare eder diyordu. Eğer yurt çıkarsa bende yazılacağım. Yazılmak isteyenlerle buradan haberleşip beraber yazılabiliriz. Hem spor yaparken de sıkılmamış oluruz. Belirli bir süreden sonra sıkıyor çünkü

Besyo'da ücretsiz "salon" var. Bakın salon yazdım dikkat edin! Bildiğiniz bir evin salonu kadar büyüklükte, içinde tarihi kalıntılardan oluşan paslanmış ağırlıklar, ortasından yamulmuş neredeyse ters v şeklini almış barlarla dolu. Bir tane camı var. Orayı açıp, içine de 20-30 tane besyocu eleman doluşup takılıyorlar. Ter kokusuna ve bu anlattıklarıma dayanabilirseniz beleşi de var yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

Kyk'nın orada spor salonu var, bir arkadaşım gidiyordu. Fiyatı 50lira demişti, salonda öyle süper bir şey deği ama idare eder diyordu. Eğer yurt çıkarsa bende yazılacağım. Yazılmak isteyenlerle buradan haberleşip beraber yazılabiliriz. Hem spor yaparken de sıkılmamış oluruz. Belirli bir süreden sonra sıkıyor çünkü

Besyo'da ücretsiz "salon" var. Bakın salon yazdım dikkat edin! Bildiğiniz bir evin salonu kadar büyüklükte, içinde tarihi kalıntılardan oluşan paslanmış ağırlıklar, ortasından yamulmuş neredeyse ters v şeklini almış barlarla dolu. Bir tane camı var. Orayı açıp, içine de 20-30 tane besyocu eleman doluşup takılıyorlar. Ter kokusuna ve bu anlattıklarıma dayanabilirseniz beleşi de var yani

Aman hocam, beleşe spor yapacağız diye gaz zehirlenmesinden ölmeyelim.

Ben de bir spor salonuna yazılmayı planlıyorum. Artık kyk mı olur, yoksa şehrin içinden bir yer mi olur bilmiyorum. Duruma göre bakarız artık. Okullar açılınca haberleşelim hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

Kyk'nın orada spor salonu var, bir arkadaşım gidiyordu. Fiyatı 50lira demişti, salonda öyle süper bir şey deği ama idare eder diyordu. Eğer yurt çıkarsa bende yazılacağım. Yazılmak isteyenlerle buradan haberleşip beraber yazılabiliriz. Hem spor yaparken de sıkılmamış oluruz. Belirli bir süreden sonra sıkıyor çünkü

Aman hocam, beleşe spor yapacağız diye gaz zehirlenmesinden ölmeyelim.

Ben de bir spor salonuna yazılmayı planlıyorum. Artık kyk mı olur, yoksa şehrin içinden bir yer mi olur bilmiyorum. Duruma göre bakarız artık. Okullar açılınca haberleşelim hocam.

kyk'da kalanlar için merkezde spor salonu zor olur biraz. Yurt çıkarsa kyk'nınkine yazılırım ben. Çıkmazsada öncelik kalacak yer olacağından, ucuz bir yurt bulmam gerekecek. Bakalım ne yapacağız Haberleşiriz tabiki yine, görüşmek üzere..

• quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

O ülkücüler max 2 kere çıkıp 5 dk bağırıp kaçışırlar , ülkücü , solcu olayları vs olmaz koüde rahat olun.

ülkücüyü geçtim de koüde solcu olayları olmaz derken şaka yapıyordun heralde. hergün 2 dk kapıda aranıyorduk üstümüzde yaralayıc materyal var mı diye. kampüsteki billboardların kırılan camları , umut kafenin havada uçuşan masa,sandalyeleri de cabası. odtü ayaklanır ertesi gün koü karışır kelebek etkisi gibi. çok iyi hatırlıyorum bu haziran olaylarında ben devre sınavında ter dökerken millet yemekhanenin ordan rektörlüğe yürüyordu yeni gelecek arkadaşlar yarım dönem sonunda ne demek istediğimi anlayacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarenviaR -- 9 Ağustos 2013; 20:39:11 >

• Beyler bu kayıt işlerini nasıl yapıcaz yahu

Siteden okudum KOU nün, ama şimdi diyoki öğrenci numarası bilmem ne, onu nerden alıcaz. Normalde kayıttan sonra belli olmuyor mu o ?

• Engineer ! kullanıcısına yanıt
    bi sakin ol evine postayla kayıt postası gelsin orda yönlendirir sana gerekli evraklardır şudur budur falan. öğrenci numarasını da sitede yayınlıyorlar da hatırlamıyorum ben hiç nasıl almıştım. evrakları götürdüğünde zaten orda veriyolar kimliği alırsın

Medeniyet Mühendisi
  • Hatake Kakashi kullanıcısına yanıt
    ya hazırlık geçme sınavı basit zaten ben 95 beklerken 86 almıştım gerçi ama basit yani geçilmeyecek birşey değil dizi ve anadolu lisesi ingilizcen varsa.

hazırlık ta zaten umuttepe kampüsünün yakınında besyo var onun orda. a kapısı vardır bizim otobüslerin kalktığı falan ordan servis gibi bişeyle ücretsiz gidebiliyorsun hazırlık binasına

Medeniyet Mühendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

bi sakin ol evine postayla kayıt postası gelsin orda yönlendirir sana gerekli evraklardır şudur budur falan. öğrenci numarasını da sitede yayınlıyorlar da hatırlamıyorum ben hiç nasıl almıştım. evrakları götürdüğünde zaten orda veriyolar kimliği alırsın

Eve zarf mı gelicek ?

• Engineer ! kullanıcısına yanıt
    aynen geçen yıl göndermişlerdi itü falan da gönderiyordu kendi bünyesine yeni katılacak öğrencilerine. içinden açılır harita falan çıkıyor kampüsü gösteren falan. Kayıt için gerekli bilgi ve tarihler de yazıyor olacak kitapçıkta akademik takvim ile birlikte

Medeniyet Mühendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

aynen geçen yıl göndermişlerdi itü falan da gönderiyordu kendi bünyesine yeni katılacak öğrencilerine. içinden açılır harita falan çıkıyor kampüsü gösteren falan. Kayıt için gerekli bilgi ve tarihler de yazıyor olacak kitapçıkta akademik takvim ile birlikte

bunu öğrendiğim iyi oldu. Postacıyı beklerim artık :) süpermiş bu zarf işi :) cok havalı :p

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.