Şimdi Ara

🇳🇬🇳🇬KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ🇳🇬🇳🇬 '17 GİRİŞLİLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
7
Favori
5.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kocaeli bilgisayar io.Ayni zamanda doğma büyüme kocaeliliyim sorularinizi burdan veya pm den yazabilirsiniz sehirle ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hepimize kocaeli tıptayım.
  • İngiliz dili ve edebiyatı benim de
  • Kocaeli mekatronik iö
  • turan9515 T kullanıcısına yanıt
    Ben de gazetecilikteyim hocam hayırlı olsun

• Şehir hakkında bilgi verebilirim
  • Okul öncesi ögretmenligi😊

• Kocaeli bilişim sistemleri mühendisliği. Herkese hayırlı olsun.

• Mimarlik

• Tribona T kullanıcısına yanıt
    Örgün mü ikinci öğretim mi

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirirseniz iyi olur hocam

• DogusCay kullanıcısına yanıt
    ben de ona bakıyordum hocam aynn iyi olur bulursam haber ederim

• Kocaeli de yaşayan biri olarak söylemeliyim ki üniversitenin yeri çok ama çok terste zaten gelince anlayacaksınız merkezden bi 40 dk ya gidersiniz herhalde ama moralinizi bozmayın güzel şehirdir Kocaeli 2 tane büyük avm yapıldı son zamanlarda . Çarşıda bulunan Fethiye caddesi güzeldir . onun yanında sekaparka falan gidersiniz akşamları ortam iyidir.
  • Kayit icin universiteye gitmeye gerek var mi?

• Bu sene az kişi var sanırım

İnşaat müh hakkında bilgi almak isteyenler bana ulaşabilir
  • Bilgisayar mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John-117 -- 9 Ağustos 2017; 3:25:57 >
  • Endüstri mühendisliği bende.

• ben 2016 girişliyim elektronik haberleşmeyi (iö ) kapattım geçen sene bu sene hazırlık bitti 1 e gectim .

Merak ettiginiz şeyler varsa sorabilirsiniz çok bi bilgim olmasa da cevaplamaya calisirim 😀

• öncelikle herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.Ben geçen sene elektronik ve haberleşme mühendisliğini (iö) kapattım.Ve busene de hazırlık bitti. Size tavsiyem eğer bölümünüzde zorunlu hazırlık varsa kesinlikle muafiyet sınavını geçmeye çalışın derim. Tabi bazı arkadaşların görüşü değişiklik gösterebilir. Örneğin okul ne kadar uzatılırsa üniversite hayatının okadar güzel yaşanacağı görüşüne sahip olan arkadaşlar var .Onlara da saygı duymak lazım sonuçta tecrübeliler.Hazırlık okumayö düşünen arkadaşlar bir daha düşünsün derim . Şayet kocaeli hazırlıktan pek bir şey beklemeyin . Tabi bu hiçbir zaman sıfır değil size elbet bir şeyler katar. Önünüzde az da olsa bir zaman dilimi varken geçemeyeceğini düşünen arkadaşlar biraz gayret gösterip çalışsınlar. Hazırlığa lise 5 derler :) . Tüm bunlar benim şahsi fikirlerim . Umarım saygı duyarsınız. Herkesi tekrar tebrik ediyorum. Sonuçta herkes bir kesimin içinden sıyrılıp bir yerlere gelmiş.

Herkese iyi forumlar :)

• Yazınız için teşekkür ederiz.

Hocam, iö ders saatleri aşağı yukarı kaç gibi? Özellikle endüstri mühendisliği için soruyorum. Bir de kocaeli güvenli bir şehir mi? İö olacağım için biraz tedirginim. Sonuçta geç saatlerde çıkacağız. Kampüse yakın bir yurt mu seçmeliyim? Ulaşım konusunda sıkınıtı yoksa daha iç taraflardaki yurtlara da bakabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.