Şimdi Ara

🇳🇬🇳🇬KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ🇳🇬🇳🇬 '17 GİRİŞLİLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
7
Favori
5.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmit hakkında bilgi.

Türkiye'de Konya ve Afyondan sonra gördüğüm en kötü şehir. Gezip eğlenecek yeri yoktur. Sekaya güzel yer diyen adam İzmitten dışarıya adımını atmamış, görmemiş adamdır. Şehrin 80%'ü çingene şopar suriyeli arap. Benim anadoluda gördüğüm köylerdeki insanlar bile bu İzmitte yaşayanlardan daha medeni giyiniyor, daha medeni yaşıyor. Trafiği berbat. Şehir'de insanlara yönelik hiçbir şey yok. Rezalet ötesi bir yapılaşma var, merkezde binalar birbiriyle resmen iç içe bunalıyor insan. Medeniyet 0.

Not: Şunu söyleyeyim, İzmit'in yerlisi iyi insandır. Ama yerli nüfus 10% se göçle gelen 90%.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 10 Ağustos 2017; 6:44:36 >
  • Riders Of Rohirrim R kullanıcısına yanıt
    Bölüm ne hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyaz hocam benide elektrik muhendisligine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbula gitmek ne kadar sürüyor otobüsle?
    Şehirdeki sosyal imkanlar neler?
  • asdsaz A kullanıcısına yanıt
    istanbul a 1.5 saatmis

• Ben de öyle duydum da şehrin yerlisi cevaplarsa daha net öğreniriz. Şehir merkezi 40-45dk diyorlar, istanbul daha mantıklı o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

İzmit hakkında bilgi.

Türkiye'de Konya ve Afyondan sonra gördüğüm en kötü şehir. Gezip eğlenecek yeri yoktur. Sekaya güzel yer diyen adam İzmitten dışarıya adımını atmamış, görmemiş adamdır. Şehrin 80%'ü çingene şopar suriyeli arap. Benim anadoluda gördüğüm köylerdeki insanlar bile bu İzmitte yaşayanlardan daha medeni giyiniyor, daha medeni yaşıyor. Trafiği berbat. Şehir'de insanlara yönelik hiçbir şey yok. Rezalet ötesi bir yapılaşma var, merkezde binalar birbiriyle resmen iç içe bunalıyor insan. Medeniyet 0.

Not: Şunu söyleyeyim, İzmit'in yerlisi iyi insandır. Ama yerli nüfus 10% se göçle gelen 90%.

Demekki başka şehir gezmemişsin

İzmit çok iyi sayılmaz ancak dediğin gibi de değil

Suriyeli arap demişsin ben niye hiç göremedim acaba?

Suriyeli arap vs görmek istiyorsan istanbula gel

• asdsaz A kullanıcısına yanıt
    aynen hocam merkezdense istanbula gideriz

• quote:

Orijinalden alıntı: asdsaz

Ben de öyle duydum da şehrin yerlisi cevaplarsa daha net öğreniriz. Şehir merkezi 40-45dk diyorlar, istanbul daha mantıklı o zaman..

İzmit kartal hat 200 nolu otobüs ile 1.5 saat.Ordan metroyla Kadıköy de 30 dk.Arabayla 1 saate kadıköye gidilir ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 10 Ağustos 2017; 14:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfasdf1

Bölüm ne hocam

güzel sanatlar
  • ekşi sözlük
    ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı
    https://www.eksisozluk.com/entry/70064009
    geçmiş olsun. :) istediğiniz bölümü kazanmışsanız süper ama öylesine yazıp denk geldiyse hiç çekilmiyor.

• Bilgisayar İÖ

• quote:

Orijinalden alıntı: Brystine

Bilgisayar İÖ

Hayırlı olsun. Lab kapasitesi yetersiz olduğu için 'derse gelmeyin oğlum' diyen profesörlere hazır mıyız

• Sizin de mi bilgisayar hocam?

• Brystine kullanıcısına yanıt
    Malesef

Hevesini kırmış gibi olmayayım. Bilg güzel bölümüdür ilgin varsa zevklidir ama okulu begenmiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 10 Ağustos 2017; 17:27:22 >
  • Örgün mü iö mü

• quote:

Orijinalden alıntı: Brystine

Örgün mü iö mü

Ör

Hevesini kırmış gibi olmayayım. Bilg güzel bölümüdür ilgin varsa zevklidir ama okulu begenmiyorum ben.

• Bu meslek her türlü ilgi ve çalışma ister zaten hocam. Bilerek seçtik hayırlısı herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

İzmit hakkında bilgi.

insanları çingene şopar arap suriyeli diye aşağılama.

BEN TÜRKÜM ÇİNGENEYIM ŞOPARIM ARAPIM SURİYELİYİM BEN İNSANIM...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.