Şimdi Ara

Kocaeli Üni.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektrik Müh:54k İnşaat müh:45500 Endüstri Müh.:45500 Benim sıralamam45015 felan aklımda elektrik var ama diğerlerinide sormak istedim nasıldır sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gluonx

upppp
  • quote:

upppp

Alıntıları Göster
    izmitte oturuyorum dünyanın en kötü ünv. yerleşkesidir.bi dağın başına atmışlar kocaeli tavsiye etmem...
  • Hayret nedense böyle düşünen tek sizi gördüm diyebilirim. Ya başka üniversite görmediniz kötü olarak, yada herkes beni yiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanozen04

izmitte oturuyorum dünyanın en kötü ünv. yerleşkesidir.bi dağın başına atmışlar kocaeli tavsiye etmem...

Hayatinda hic universite kampusu gordun mu?? Odtunun yerleskesi ankara kizilaya 25 dakka :) senin hesaba gore burasida dandik olmali, hayvan gibi bi ormanin icine uni mi kurulur

• katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAKARYA TIP
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

katılıyorum
    güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: real napster

quote:

Hayatinda hic universite kampusu gordun mu?? Odtunun yerleskesi ankara kizilaya 25 dakka :) senin hesaba gore burasida dandik olmali, hayvan gibi bi ormanin icine uni mi kurulur

quote:

Hayret nedense böyle düşünen tek sizi gördüm diyebilirim. Ya başka üniversite görmediniz kötü olarak, yada herkes beni yiyor :D

sanacaklar beyefendiler 5kdalar inanmıyorsanız ve ben bu ygs forumuna yaklaşık 1,5 senedir takılıyorsam bir şey biliyorum.çıktıgında görcem sizi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Maybe one day.

quote:

Orijinalden alıntı: real napster

quote:

quote:

Hayret nedense böyle düşünen tek sizi gördüm diyebilirim. Ya başka üniversite görmediniz kötü olarak, yada herkes beni yiyor :D

sanacaklar beyefendiler 5kdalar inanmıyorsanız ve ben bu ygs forumuna yaklaşık 1,5 senedir takılıyorsam bir şey biliyorum.çıktıgında görcem sizi...

Alıntıları Göster
    Konuya şöyle dahil olabilirim; üniversite yerleşkesi merkeze uzak fakat kampüsü ve eğitimi iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalGreenBlue -- 8 Temmuz 2014; 13:26:16 >

• kocaelideyim kampüs gayet güzel. her yerden ulaşım var. merkeze 25 dk uzaklıkta. dağın başında diyen de sanki kuş uçmaz kervan geçmeze benzetmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeliye de kotu diyorsaniz yuh artik. Nereye gidelim biz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma abarttınız görende kağnılarla ulaşım sağlıyoruz sanıcak. Odtü kızılaya 25 dk ise koü de merkeze 15 dk.

• Kocaelinde oturan biri olarak yerleşkesi bakımından dağın başı olabilir cafe vs sayısıda azdır ama yerleşimi, büyüklüğü ve mühendislikte okuyan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla eğitimi de gayet iyi bence tercih edebileceğin bir üniversite.

• Kou gibi kampus bulmuş Adam laf atıyor merkezde olup 2bina da eğitim almaktan Iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: MortalGreenBlue

Konuya şöyle dahil olabilirim; üniversite yerleşkesi merkeze uzak fakat kampüsü ve eğitimi iyidir.
    Hepinize katılıyorumda :D birde şu ana konuya biri açıklık getireydi :D
  • Endüstri mühendisliği.Bende bu sene onu tercih edeceğim

• Tıp'ı hakkında da bilgi verir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Who

Tıp'ı hakkında da bilgi verir misiniz?
    Kampüsü bana güzel geldi planı derli toplu enazından binalarıda yeni diyorlar
     Kocaeli Üni.
  • quote:

Kampüsü bana güzel geldi planı derli toplu enazından binalarıda yeni diyorlar
     Kocaeli Üni.

Alıntıları Göster
    ben de bu sene kocaeli'ye tercih yaptım. zaten sene başından beri arkadaşla planımız burasıydı. istanbulda oturduğumuz için hem istanbula yakındı hem istanbulda değildi, kafa dinleyebilecektik ailelerden uzak. kampüse ise aşık oldum benim çok hoşuma gidiyor. tek sıkıntısı soğuk. soğuğu seven biri olduğum için sıkıntı etmiyorum ben. kampüsü sevmeyeceğinizi sanmıyorum.

Kocaeli Üni.

mühendislikler hakkında bilgim yok ama kulaktan dolma bildiğim kadarıyla en iyi geleceği olan inşaat mühendisliği oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.