Şimdi Ara

Kocaeli, Sakarya mı / Muğla erciyes adana mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliği için Kocaeli sakaryada Türkçe mi okumak yoksa Erciyes, Çukurova, Muğlada ingilizce mi okumak ?

• Uludağ kocaeli sakarya bunlardan biri bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: partypat

Uludağ kocaeli sakarya bunlardan biri bence

Türkçe ama sıkıntı olmaz mı :S
  • Sen diğer okullarda süper İngilizce eğitimi alacağını mı sanıyorsun? Muğla, Erciyes, Adana'da hocalar bile İngilizceye hakim değilken nasıl size öğretecek? Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ hariç diğer okullarda İngilizce eğitimi berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltali ilah -- 1 Eylül 2015; 15:56:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtü hariç katılıyorum ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltali ilah

Sen diğer okullarda süper İngilizce eğitimi alacağını mı sanıyorsun? Muğla, Erciyes, Adana'da hocalar bile İngilizceye hakim değilken nasıl size öğretecek? Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ hariç diğer okullarda İngilizce eğitimi berbat.

evet orası öyle ama diplomada ingilizce yazıcak. Birazda kendini geliştirdimi sorun olmaz diye düşünüyorum ?
  • Diplomada İngilizce yazacak diye adam seni direkt alacak mı? O yazının hiçbir önemi yok. Çünkü Türkiye'deki okullarda İngilizce eğitiminin nasıl olduğunu herkes biliyor. Patronlar senden YDS, IELTS, TOEFL sonucunu isteyecek. İster diplomanda Jamaikaca yazsın eğer bu saydığım sınavlardan iyi puan alamazsan tekmeyi basarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltali ilah -- 1 Eylül 2015; 16:03:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.