Şimdi Ara

Kocaeli'nde yaşayanlar acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yarın kocaeli güzel sanatlar fakültesi bölüm sınavları için son kayıt tarihi.

Ben sınava girmek istiyorum ama İstanbul'da yaşıyorum. Daha önce hiç gelmedim. Yarın otobüse atlayıp gelsem okulu nasıl bulabilirim. Çok sıkıntı çeker miyim?

Birde sınav 1 Temmuz'da. 1 gece uyumadan dışarıda sürtebileceğim bir yer mi?

• Sinav yeri neresiymis? Eger anittepe kampusunde ise merkezde gelmesi gitmesi kolaydir. Disarida uyumadan takilabilecegin yer neredeyse yok gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaDRuLe kullanıcısına yanıt
    Anıtpark yerleşkesi

Atatürk bulvarı diyor hocam

http://gsf.kocaeli.edu.tr/ozelyeteneksinavlari/2013_ozelyeteneksinavlari/2013_kougsf_ozelyeteneksinavbrosuru.pdf
  • Anitpark yerleskesi ise cok basit zaten merkezde, tasinmayacak olsam evimde misafir ederdim bi kac gun

Sağ ol hocam.

Ya bir yerde oturum beklicem yada otele falan giderim artık.

Siz hiç İstanbul'dan gittiniz mi Kocaeline?

Ben ilk defa gideceğim sanırım otobüsler Harem'den kalkıyor. Hangisine binmeliyim bilmiyorum. Hiç şehir dışına çıkmadım.
  • Tamam iste anitpark yerleskesi direk carsida zaten vilayetde falan inersin sonrasi da kime sorsan soyler zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emre.cetin kullanıcısına yanıt
    Otobüs oralarda mı bırakıyor yani hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizantropia

Otobüs oralarda mı bırakıyor yani hocam?

Sen vilayetde inecegim dersin indirir seni orda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde oturuyorsun avrup mi asya mi? Esenlerden de binebilirsin haremden de, ama eminonu iskelerere yakinsan vapurla direk hareme gecebilirsin. Haremden her yarim saatte bir izmit arabasi mevcut, inebilirsin halkevi duraginda Ya da vilayet duraginda inebilirsin. oradan da yuruyus yolu uzerinden anittepe yerleskesine varabilirsin basit baya. Bu arada ben ayin 1 inde tasinacagim. Evi su anda toplayip derleme asamasindayim. Eger sorun etmezsen gelebilirsin. Gel sana bi ev temizleteyim ben hatta ahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 29 Haziran 2013; 20:07:54 >
    Vallahi dışarıda tinerci gibi takılmaktansa evde yerde yatmayı tercih ederim tabii ki

Kocaeli'nde yaşayanlar acil

Şilede oturuyorum o yüzden çok boktanlaşıyor iş.

Buradan Üsküdar otobüsüne bineceğim. Haremde inip İzmit otobüsüne atlayacağım sanırım.
  • Yolu uzatmis olursun direk kandira arabalari gecer ordan kandiraya gel oradan izmit merkez arabalarina binersin daha rahat olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.