Şimdi Ara

Kocaeli'nde Boyasız Göçük Düzeltme Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.
    Bugün okuldan çocuğunu alan pek sevgili kadın velim, bir kamyonun rahatça sığacağı boşluktan geri geri gelirken sol arka tamponu benim Polo'nun sol ön çamurluğuna yaslamış. Aracı bir kaç kişiye sormuş gitmiş. Diğer sınıfın velileri söyledi sağolsun. Plakayı da almışlar.

    Kendi velim olduğu için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim olan oldu bir kere. Kadın da sağa sola bakmış plakayı almış kocasına söylemiş trafikten arayıp bulalım diye. Biz de okulun kamerasından kaza anına filan bakıyorduk. Adam aradı yaparız vs dedi. Cumartesi günü tutanak alıp gideceğim yanına bakalım.

    Bu göçük sebebiyle boyasız göçük düzeltme işlemi yaptıracağız.

    İnternet üzerinde bir kaç göçükçüye baktım fakat birebir tecrübeleri de değerlendirmek istiyorum.

    Kocaeli'nde İzmit Sanayi, Kartepe Sanayi gibi merkeze yakın yerlerde önerebileceğiniz boyasız göçük düzeltme ustası var mıdır?

    Teşekkürler.







  • Ben henüz yaptırmadı ama izmit sanayide Tacem'i çok met ediyorlar.
  • Vw bayisinin tam karşı şeridinde yanyolda Göçük Sihirbazı var hocam orayı tavsiye ederim.Auto King'le Peugeot bayisi arasında yan yolda.



    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olursa olsun işlem yapılırken başında durma şansınız varsa durun, yoksa birini gönderin o dursun başında.

    Geçen sene kaputun önü çarpma sonucu göçmüştü aracımda, güvenip bıraktım aracı boyasız göçük düzeltme işlemi yapan "güvenilir" bir yere, sonra aracı aldım alırken de çok inceleyemedim, 2 gün sonra kaputun sağ tarafının kaportayla birleştiği yerin orantısız olduğunu gördüm, neyse dedim o kadar kusur olur yapacak bir şey yok. Aradan aylar geçti aracımı satmaya karar verdim bir alıcı ablamız geldi, aracı expere götürdük, ben tabi araca gözüm gibi baktığım için ve güvendiğim için aracıma, ablamıza her şeyi tek tek sayıyorum işte göçük vardı düzelttirdim vesaire... Neyse sonra aracın kaputuna boya cihazını yaklaştırdı usta bir ne görelim kaput boyanmış, o an yaşadığım duyguları anlatabilmem sağlamından edebiyat yazarı olmam gerek. Velhasıl BAŞINDA DURUN böyle işlemlerde benim gibi salak olmayın arz ederim.




  • Önerileriniz için teşekkür ederim. Yarın gidip bakacağız artık. Başından ayrılmayı düşünmüyorum. Kıl bir yapım var. Aracı bırakmam istemem. Bakımda bile etrafında dolaşıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.