Şimdi Ara

Kocaeli içi telefon tamircisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye açmam gerektiğini bilmiyorum yanlışsa k. bakmayın. Eğer yanlışsa admınler konu bölümünü değiştirirse sevinirim, postu silmeyin önemli benim için

Telefonum araba kapısına sıkışmıştı ve ekran değişimi gerekiyordu, arkadaşımın bir tanıdıgına gittik ve orijinal başka bir ekranla değişim yaptırdık. Fakat işçilik ancak bu kadar kötü olabilir. Ekranın yanlarından o koyduğu yapışkanlar ufak ufak dışarı çıkıyor, eleman gitmiş arka kasanın kamera bölümünü ufaktan çatlatmış, allahtan kameraya zarar gelmemiş. Doğru düzgün yapıştıramadığı için ekran ufaktan dışarı doğru çıkıyor ve telefona yandan bakınca telefonun içindeki beyaz ışık gözüküyor. Haliyle ekran tam oturmadığı için ön kameranın olduğu kısmın iç bölümünde toz birikiyor ve ön kameranın kalitesi çok çok kötü hale gelmiş durumda.

Hal böyle olunca bir tane kaliteli telefon tamircisi lazım bana şu işimi halledebilecek. Ama bu konuda kimseyi tanımıyorum nere iyi nere kötü bilmiyorum, varsa bildiğiniz işini iyi yapan bir yer söylerseniz çok sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara için kaportacı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.