Şimdi Ara

Kocaeli dershane onerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gölcükte ben varım. Birey, fen bilimleri, ilk iz güzel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt
    ben sadece denemelerine kaydolacağım dershane arıyorum. fen bilimlerinin gölcük şubesine sorduğumda kabul etmediler. birey ve ilk iz hakkında fikrin var mı bu konuda? bir de eğer denemelerini biliyorsan nasıl oluyor ilk iz ve bireyin?

• Peãce kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk iz etmez hayatta ama bireyin şansı var. İzmit'te bulursunuz sadece deneme için kurum, Gölcük'te imkansız gibi

İlk iz denemelerini de bireyi de biliyorum. Birey denemeleri iyi de ilkizinki çok kolpa denemeler ya

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt
    bilgi köprüsü kabul etmişti geçen sene, gölcük bize daha yakın olduğu için bu sene buradan bulmak istedim de bulamaz isem izmitteki bilgi köprüsüne giderim yine sanırım

Hocam bilgi köprüsü denemeleri hem çok iyi hem öğrencileri çok iyi. Şu an Gölcük kurumları Max 60 net yapıyor kesinlikle bilgi köprüsüne git şansın varsa

• Arkadaslar limit dershanesi hakkında ne düşünüyorsunuz yeni açıldı yahyakaptanda full limitin , esen , avantaj yayinlarinin kitaplarını veriyorlarmis

• Ben MDFL'den mezun oldum bu sene. Genel olarak fikir edinmek isteyenler için yazdım. Başka dershaneleri bilmiyorum araştırmadım.

11'de Gölcük'teki Fen Bilimleri'ne gittim. Seviyesi düşük açıkçası gidilmez bence eğer iyi ortam arıyorsanız. Binası eski, kütüphanesi felan yok. Hocaları eh işte diyebilirim. (Hocaları değişmiş olabilir.)

12'de Yenişehir Bilgi Köprüsü'ne gittim 2. sınıftaydım iyi öğrenciler var ilk sınıflarda (Genelde KFL'li arkadaşlar oluyor bizim okuldan çok kişi yoktu). Hocalar da iyi eğer ilk 2-3 sınıfta olacaksanız. Mezun sınıflarının seviyesi nasıldır bilmem ama iyi hocalar giriyordur büyük ihtimalle. Denemeler genelde farklı yayınlardan oluyor o yandan iyi. Verdikleri kitapları pek beğenmedim kolay-orta seviye tarzındaydı. Ayrıca pahalı diğer dershanelere göre. Ayrıca Türkçe, tarih, coğrafya ve felsefe dersleri de vardı. Fen bilimlerinde sosyal dersleri yoktu (Türkçeden emin değilim)

İzmit fen bilimleri de iyi diyorlar (bizim okuldakiler buraya gidiyor genelde) ama denemelerin hep aynı yayın olması, eski tarz sorular içeren kitapların olması nedeniyle ben oraya gitmedim. Burası bilgi köprüsüne göre daha uygun fiyatlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 13 Ağustos 2021; 0:59:25 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.