Şimdi Ara

Kocaeli'de okuyan arkadaşlar. Ev arkadaşı arıyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kocaeli Üniversitesi'nde okuyan arkadaşlar ev arkadaşı arıyoruz ( erkek ). Evde 3 kişi kalıyorduk fakat arkadaşımızın biri bu sene mezun oldu. Ben ve arkadaşımda 2009 da mezun olacaz allah kısmet ederse. Yani 1 sene bizle kalacak birisine ihtiyacımız var. Kalacağı eve gelirsek.

    Ev 3 + 1 apartman dairesi ve 4. kat. Merkezi sistemle ısınıyor. Ağustos ve Eylül aidatı 100 lira fakat kış gelipte ısınmaya başlayınca aidat 200 e kadar dayanır. Ama ev hamam gibi oluyor. Kira 400 lira. Gelecek olan arkadaş çıkan arkadaşın odasına taşınacak. Herkesin odası ayrı olacak yani. Evde salon kavramı yoktur. Herkes genelde odasında takılır. Elektrik, su ve internet bağlı. Elektrikli şofben var. Ocak için doğalgaz yok, tüp kullanıyoruz. Umuttepe kampüsüne uzaklı minibüsle ortalama 12 dk kadar. Merkeze 20 dk. Ama kendine güvenen yürüyedebilir. Ev Kocaeli'de Sarper'de. ( Bağçeşme mezarlığından yukarı çıkıldığında )

    Arkadaşlar yazmayı unuttuğum bişeyler olabilir. O yüzden soru soracaksanız eğer pm yolunu kullanmanızı ve buradan iyi ve kötü bişey yazmamanızı rica ediyorum. Bu mesajı daha çok kişinin görmesi için ara sıra yukarı taşıyacam.

    Saygıyla...







  • quote:

    Orjinalden alıntı: megaturk


    Bağçeşme mezarlığından yukarı çıkıldığında

    Pek iç açıcı olmamış adres.

    Yenidoğandayım bende.Cennet mahallesi gibi burası.Paso çingene.
  • kolay gelsin.inşallah uyumlu birini bulursunuz.

    ben tokideyim bana seneye adam lazım olacak.benim ev arkadaşları bitiriyor ben bitiremiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.