Şimdi Ara

Koç Üniversitesi skandalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün yaşanmış olan yüzyılın rezaletidir.

okulun çimlik alanında uzanmış scotch viskimi yudumlarken uzaklardan bir kadının çığlık sesini duydum. ilk başta pek takmadım arabasının anahtarını filan kaybetmiştir diye düşündüm viskimin etkisiyle. sonra arkama yaslanıp ormana bakarak iç geçirdim.

aradan 5 dakika geçti ve bu sefer bir kızın 'help' diye bağırmasını duydum. bu sefer bir şey oldu galiba diyerek yola koyulmuştum. önce golf sahasına baktım ve yerde bir kadın cüzdanı bir de bmw anahtarı gördüm. kimlik yoktu cüzdanın içinde garip bir şekilde. sonra olimpik havuza gittim, ve su üstünde yüzen bir nesne gördüm. önce korktum aman allahım ceset galiba diye. sonra cesaretimi topladım ve havuzun yanına gittim. baktım ki bir kadın hırkası yüzüyor havuzda.

olay iyice esrarengiz bir hal almaya başlamıştı. sonra saat kulesinin tepesindeki italyan restoranına gittim. okul açılmadığı için kapalıydı, ama içeriden sesler geliyordu. tam içeri girecekken cama asılmış aşağı sarkan bir urgan gördüm. o anda kaynar sular başımdan aşağı döküldü. şok etkisiyle seslerin geldiği kapıya gittim.

kapıyı hafifce aralamaya başladığımda kadınla göz göze geldim. hayatımda gördüğüm en kötü manzaraydı. kelimeler yetersiz kalır bu manzara karşısında. adam kadının kollarını bağlamış tecavüze başlamak üzereydi.

sanırım herkes böyle bir hikaye filan isterdi ama maalesef gerçek skandal bu değil.

gelelim asıl skandala Kampüse girdim gördüğüm şey inanılır gibi değil park yerinde bir adet lada samara var. Yok yani burslu öğrencisin anladım da git şahin al broadway al bir klasik al lada samara ne ya koç üniversitesi'nde okuduğunuzu bilerek üniversitenin karizmayı çizecek bir arabaya binmeyin binecekseniz de böyle güzel bir üniversitenin otoparkına park etmeyin.

• Fakirler ölsün porshce dan selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayin, vakit kaybi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen csb yazar mıydın?
  • OUKMAIYN!!

not: eilm ayğaım tirtioyr
  • yüz yılın rezaleti sensin
  • Zevk meselesi zevk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    8 ay önce açıldı
    Koç Tıp
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son paragrafı okusanız yeter.
  • Ses kes

• aynı olayı tekrar yaşamış olmanın verdiği üzüntü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.