Şimdi Ara

KOÇ Universitesi Siralamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce koc universitesi siralamalari bu sene artar mi? Bilgisayar muhendisligi altina da makine muhendisligi yazdim. Gecen sene bilgisayar 1070, makine 1180 ile almis en son. Benim siralamam 950.

Fakat onceki senelerde bilgisayat 600-700, makine ise 800-900 aralarinda almis. Gecen sene ise dedigim gibi.

Bu sene durumlar ne olur sizce? Bu tam bursu degistirdiler diye siralamalarin dustugunu dusunuyorum ben sahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Usenmeyin ya okumaya :D

• Üşenmedim okudum

1 sene içinde çok yüksek bir sıçrama olmaz inşaallah ordasın

Hayırlı bayramlar

• Ordasın
    Niye boun düşünmedin

• quote:

Orijinalden alıntı: forum adam

Üşenmedim okudum

1 sene içinde çok yüksek bir sıçrama olmaz inşaallah ordasın

Hayırlı bayramlar

Saolasin sena da hayirli bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

Ordasın
    Niye boun düşünmedin

Çok dusundum koc mu bogazici mi diye ama 2 senedir koc istiyordum hocam. Baya da gezdim icinde kaldim ister istemez etkileniyor insan onu yazdim o nedenle ilk tercihe. Ayriyetten koç'ta egitim az kisi oldugu icin biraz daha bireysele donuk, hocalar falan eger basarili, krndini gelistirmek isteyen biriysen cok ilgililer, direk gidip muhattap olabiliyorsun. Siniflar zaten 20 kisilik. Orada okuyan arkadaslarimin abileri var onlara da sordum bu durumlari, onlar da boyle diyorlar. Rektorle bile girip konusabiliyomussun rahat bir sekilde, ozel universite olunca ister istemez farkediyor bu tur seyler. Bogazicinde hocalari ders harici goremezsin diyor okuyanlar. Ama ikisi de cok guzel universite artilari eksileri var. Ben koctan yana yaptim tercihimi ama bogazicine gitsem de pisman olmam

• Boun bilgisayar yazsaydin keske en iyi hocalar orda bilgisayar konusundan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazar3

Boun bilgisayar yazsaydin keske en iyi hocalar orda bilgisayar konusundan

Sagolun hocam tavsiyeniz icin ama ust mesajda acikladim hocam durumu basindan beri koc istiyordum. Yani bolumden ziyade universite istiyordum. Makine, bilgisayar, elektrik elektronik ucunden birisi tercihimdi. Zaten 3. Tercigim de boun bilgisayar. Koc tutmazsa bogazicindeyim

• Var mi baska sozu sohbeti olan?

• Var mi baska koç dusunen? Up

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan323

Var mi baska koç dusunen? Up

Hocam ayni durumdayiz ben de tm-3 te 137. Yim koc hukuk yazdim 161 le almis gecen sene,ondan onceki seneler 83 le aldigi da olmus 200 civariyla da kafam karisik benim de

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

quote:

Hocam ayni durumdayiz ben de tm-3 te 137. Yim koc hukuk yazdim 161 le almis gecen sene,ondan onceki seneler 83 le aldigi da olmus 200 civariyla da kafam karisik benim de

Dedigim gibi hocam bu gecen seneden itibaren tam burs kapsamini degistirdiklerinden dustugunu soyluyor herkes. Bu sene de bi atilim beklemiyorum ben insallah seneye ordayiz

• quote:

quote:

quote:

Dedigim gibi hocam bu gecen seneden itibaren tam burs kapsamini degistirdiklerinden dustugunu soyluyor herkes. Bu sene de bi atilim beklemiyorum ben insallah seneye ordayiz

Tabii ki oyle ama bizim siralamalarda birazcik talep de etkili olabiliyor, onumuzdekilerin kaci koc yerine bogazici odtu bilkent yazacak? Bunun bir matematigi olmayinca insan ister istemez telas yapiyor :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabii ki oyle ama bizim siralamalarda birazcik talep de etkili olabiliyor, onumuzdekilerin kaci koc yerine bogazici odtu bilkent yazacak? Bunun bir matematigi olmayinca insan ister istemez telas yapiyor :)

Aynen oyle cok az kisi aldigindan dolayi cok etkiliyor 1-2 kisi bile tercih etse ilerilerden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.