Şimdi Ara

KOÇ ÜNİVERSİTESİ 2017 GİRİŞLİLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olay zaten o ekstradan sarfedilen efor dostum, o zaman koçu da kötülemene gerek yok, senin gözünde ne kadar değersiz olursa olsun biraz daha efor sarfedilip odtü bilkent mezunları seviyesine gelinir (senin dilinden konuşmak için yazdım mezunlara bakarsan zaten var böyle bir durum)
    ben artılarından bahsederken hep evet öyle bi durum var ama biraz daha efor sarfedip halledebilir demişsin o sarfedilen efor eksidir, o zaman hiç karşılaştırmayalım çok daha düşük kalitede ve networkü sıfır bir yere de girilsin çıkınca yine bu top okullar seviyesine gelinebilir-tabi biraz daha efor sarfetmek gerekir- biliyorsun ki örnekleri bol

*yine koç mezunlarını linkedinden takip etmeni öneririm yurtdışına veya büyük şirketlere gönderilen mezunları ORANına dikkat ederek, evet üniversite daha genç networkü köklü okullar kadar yok diğerlerine göre genç olmasının da etkisi var burada, ancak dediğim gibi biraz incelersen o saydığın şirketler ve daha fazlasında çalışan ORANları kimlerle yarışıyor kimleri geçiyor bakarsın

ve dostum sen de okulun kalitesi için sıralamasına bakan insanların yaptığı ilk ve en büyük hataya düşmüşsün, sanma ki koçun tam burslu kontenjanı artırıldığında sıralaması düşündüğün kadar gerileyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOMN386 -- 12 Ağustos 2017; 18:33:11 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.