Şimdi Ara

Koç tıp ortamı nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koç gayet modern avrupai bir okul. Ortadoğulu kafalara sorun yaratabilir bir arkadaş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada okuyanlara aormqnız daha doğru olur bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıl olmuş 2021 her şey bunların elinde hâlâ daha türbandan dolayı mağduriyet çıkarabiliyorlar. Ne bitmez mağduriyetmiş 20 yıldır.

• Medipol yazsın koçta hem üni hem öğrenciler dışlar

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt

hocam mağduriyet çıkaran kim sadece duyduklarımı söyledim dışlandıklarını duydum bazıları tarafından kız orayı çok istiyordu eğer öyle bir şey varsa tercih etmemesi için sordum ? ki tercih etmedidi. sizin gibileride her şeye mağduriyete bağlıyor ne alaka şimdi iyice saçmalıyorsunuz. her şey bizim elimizdeymiş heeee babam devlet reisi adama bak ya sen. sizin gibileri de ayrı bi kafa siyasal islamcısıda ayrı bir kafa üşkeme çok üzülüyorum yazık sizin gibi insanları görince :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56CCE99B4 -- 12 Kasım 2020; 14:38:0 >
  • bilmiyorum hocam çoğu kişi dışlayan var dedi başka yere gitsin dedi bu arada türban mağduriyeti falan yapmaya çalışmıyorum sonuçta bazı yerlerde açık olan kişileri dışlayan insanlarda var her ikisi çok aptalca cahil insanların işi. O da çok istiyordu koçu açık ara Türkiyenin en iyi okulu. Kötü etkilenirsin diye dışlayan insanlar hala varmış. Hangi çağda artık yaşıyorsak çok saçma geliyor bunlar bana ülkemin bilim ve eğitim yerine uğraştığı şeye bak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56CCE99B4 -- 12 Kasım 2020; 14:6:44 >
  • Nereye gitti

• medipol seçti hocam :)

• otçu baba kullanıcısına yanıt

o arkadaş her kimse...... modern kafa eğitim ve bilimle başlar allah akıl ve fikir versin . avrupai modernistler :D en azından avrupanın bilimi var. türkiye de sözde avrupai kafalılar ne yapıyor tek yaptıkları birbirlerini boklayıp avrupai gelenklerine özenmek. bu ülkenin siyasal islamcısıda .... kafalı sözde avrupai eğitimli modernistleede ... kafalı . allah ülkemin yardımcıdı olsun . o arkadaş gibi sığlardan korusun.

• Aylar sonra hesabıma eriştim de iyi ayar vermişim burada

• otçu baba kullanıcısına yanıt

Dostum medeniyet yuvası avrupada kimsenin dini görüşü önemli değil. Laiklik de buna deniyor. Düşüncelerini değerlendir derim. Çok hastalıklı bir kafa yapısı bu.

• SaiSenpai kullanıcısına yanıt

Hocam apayrı bi kafa bu, kendini ne saniyor acaba

• alverist A kullanıcısına yanıt

sağ ol tosunum 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.