Şimdi Ara

Koç Tıp neden bu kadar yüksek puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi neden bu kadar yüksek puan birisi beni aydınlayabilir mi? Biliyorum TIP zaten yüksekte burasının taban puanı 540 larda geziyor o ne öyle ya Bir özelliği vardır ki taban puanı 540 tır. Bilen birisi söyleyebilir mi arkadaşlar gerçekten merak ediyorum

• Up up. Arkadaşlar burada bilgili arkadaşlar olduğunu biliyorum, beklemedeyim aydınlatın beni
  • ADI ÜZERİNDE KOÇ ÜNİVERSİTESI EGITIMIN DÜNYAYA AÇILAN FARKLI BİR PENCERESİ.AYRICA ACAYİP IŞ VE BURS İMKANLARI SAGLIYOR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HER BÖLÜMÜ ÖYLE YÜKSEK ZATEN
  • evladıhomosaphiens2 E kullanıcısına yanıt
    Hocam koskoca ODTÜ den bile yüksek, nedir bu KOÇ un sırrı
  • Odtü tıptaki hocaları kendi bünyesine aldı geçtiğimiz senelerde. Millet Koça koştu yoksa bir artısı yok yani. Dönüp bakmam bile

• akademik kadro bu işin sırrı kıytırık bir hastanede doktor olmaktan çok fazlasını verebilecek ve tıp dediğimiz bölümü bir bilim olarak ele alabileecek yeterlilikte bir eğitim verdiği için o kadar yüksek
    aylık güzel parada veriyorlar oda var arkalarında türkiyenin en iyi şirketi var daha ne olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Annem böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

• Hedefim koç tıp %100 burslu sebepleri:
    1)Akademik kadro kalitesi ve TR deki en iyi tıp eğitimi (en azından ilk 3 te)
    2)Kampüsü ormanlık alanın içinde temiz hava mis gibi deniz de gözüküyor bunun yanında havuz futbol sahası fitness salonu vs. daha nolsun
    3)Aylık 1600 tl burs 1000 i devlet(ilk 100 bursu) 600 ü koç
    4)az kişi(15 kntnjn) daha iyi olur diye düşünüyorum ve 3-4 kişiye 1 rehber
    İnş. Kazanırım diye düşünüyorum
    11. Sınıfa geçeceğim şimdiden başladım çalışmalara

• Altıüstünick A kullanıcısına yanıt
    Hedefler > Koç bilgisayar, itü bilgisayar, ytü bilgisayar, marmara bilgisayar. Görüşmek üzere dostum
  • Puanın o kadar yüksek gözükmesi göz boyamadır.Anadolu bursiyeri ile %50 bursa alanların çok büyük kısmına tam burs veriyorlar.Eğitim olarak temel tıp eğitimi çok iyi seviyede akademisyenlerinden dolayı.Ama klinikte aynı başarının olduğunu düşünmüyorum.Cerrahpaşa veya hacettepedekiler gibi çok hasta göremeyebilirler,hastaları muayene edemeyebilirler(sonuçta özel hastane).

• Acaip süper bir egitim kalitesi var hemde koç üniversitesi dedinmi havası
  • koç diyorum vehttps://medicine.ku.edu.tr/tr/faculty bunu bırakıyorum.

başka bir şey söylemeye gerek yok. kazanıp, rahmi koçla akşam yemeği yediğinizde anlarsınız olayı
  • Çünkü öğrencileri tus'la mus'la uğraşmaz USMLE'ye hazırlar ve bütün masrafları(yaklaşık 30 bin tl) kendisi karşılar ayrıca 2.sınıf sonunda ABD'ye staja yollar.
    Bu yıl 69'la kapatmış galiba.

• 69 bildiğimiz 69 mu :(((( o ne ya adamlar topluyor en iyileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.