Şimdi Ara

Koç mu bilkent mi boğaziçi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler. Lys sonuçkları açıklamndı malum tercih telaşı var herkeste benimde bir kaç sorum olucak cevaplatanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Sırılamam 1600lerde bölüm olarak işletme veya iktisat düşünüyorum tutsaydı boğaziçi işletme yazıcaktım fakat tutmuycak büyük ihtimalle bu yüzden ya koç işletme ya bilkent işletme ya da boğaziçi iktisat yazıcam fakat bu 3ü arasında ne kadar araştırma yaptıysam net bilgi bulamadım bölüm olarak da işletmeyi kendime yakın görüyorum mezun olunca özelde çalışmak istiyorum acaba işletme veya iktisat mezunu olmak çok fark eder mi? Eğer işletme yazarsam koç mu yazayım yoksa bilkent mi yoksa adından dolayı direk boğaziçi iktisat mı yazayım? Yardımcı olursanız teşekkür ederim

• 1e sabancı yönetim bilimleri yaz
    2ye Bilkent yaz
    3ede Koç yaz
    Ben öyle yapcağım :)
    işletme okuyacağım
  • Ben Kocta okuyorum isletme okuyan arkadaslarimin da fikirlerine dayaranarak ben kocu oneririm.
    Buda Koc 2015 girisliler sayfasi sorun olursa burdan sorabilirsinhttps://www.facebook.com/groups/847331945314966/
  • Koctaki burs imkanları yani ek burs yurt falan bi de burs bitme ihtimali falan biraz korkuttu butceyi zorlar mi acaba bi bilginiz var mi bir de gradueter neden sabanci yonetim bilimleri acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.