|
Ytü düşündüğün kadar kotü değil Bilkentte durum nasil bilmiyorum ama odtüde kampüsten maks 5 defq çıktım. İtüdeki arkadaşlarım da öyle çok gezen tozan elemanlar değil ayda 1 falan sahile iniyorlar. Benim tek dezavantajım odtüde liseden pek arkadaşım olmaması , geneli itüde. Ankarada sosyallik açısindan yapamayacağın tek şey deniz kenarına inmek onun disinda fark yok. Hatta odtüdeki parti afişi ve tanitimi itüden falan daha fazla olabilir. Geçen birini arkadaş attı itüden bu nasıl parti salaksiniz falan yazıyor. Daha tiyatro vari şeylerle ilgileniyorsaniz stand uptır operadır falan. Ankarada istanbula göre evet az. Zaten dersi kafaya takan bi elemansan istersen sirf sosyallik olan bi okula git sen gene paşa paşa çalışacaksin. Bilkentin avantajı o hepsi calışıyor. Ders aralarında da çok calıştıklari için suçlayacak birini arayıp twitterda Odtü'ye sarıyorlar çok basit falan diye. Odtünün totalde verdiği hasar bilkentten çok daha fazla üst dönemlerden gözlemlediğim kadarıyla. Bilkent iyi okul bence kalıp bitirmeniz daha mantıklı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 11 Aralık 2022; 17:20:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt