Şimdi Ara

Kobra Takibinde Semihin Arabası Nedir?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
8.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: kuzu222

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Kobra Takibinde Semihin Arabasını bilen varsa bana yardım edebilir mi?

ilk bölümlerde
    e46 kasa 328i kullanıyordu sonra bu kasanın 330 i modelini kullandı
    ve son izlediğim bölümlerde ise e 90 kasa 335 i vardı semir gerkhan da

arabanın arka farlarında 3.30larda sarı sinyal lambası yok ama hangi kasa oluyor anlayamadım

E46, sinyalleri turuncu olanlar amerikan tip oluyor..

cevap için çok teşekkürler peki ben bu arabadan alıcamda performans ve özellik olarak nasıl ve tavsiye eder misiniz

Yanlış anlamayın da yaş kaç?

ne demek istediniz ki şimdi siz bu arabadan alamam mı ben beni cezbetti araba

Tabi ki alabilirsiniz, alamazsınız demedim ancak E46 gibi kendini kanıtlamış bir model için "performans ve özellik olarak" bilgi istemeniz bana 10 yaş civarında olduğunuzu düşündürdü. Yukarıdaki mesajlara bakılırsa yalnız da değilim..

Bu araçla ilgili birçok kaynak var. Çok daha çabuk bir şekilde bilgi edinebilirsiniz(bkz: Google). Performansı hakkında ne söylememi bekliyorsunuz ki, dizide bile ne olduğu ortada. Kötü desem almayacak mısınız?

arkadaşım dizinin bir bölümünde arabanın motor gücü yükseltilmiş diyordu ben bu yüzden sordum si niye hemen dalgaya alıyorsunuz ki çok kırıldım böyle sitede böyle şeylerin olmasına :)

Ne diyeyim ki şimdi, aynı tas aynı hamam devam..

ne alaka ki bilmediğim bi konu hakkında yardım istiyorum siz dalga geçiyorsunuz adam gibi cevap verseniz bunlar olmıyacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smhkrc

Haftaya açılıyor okullar az kaldı, sabır

arkadaşım dizinin bir bölümünde arabanın motor gücü yükseltilmiş diyordu benlede dalga geçme bir daha

tamam.
  • Ne izlerdim bu diziyi beeeeee. Gece olunca sırf bu dizi için tv başına kurulurdum. Cips, kola, fındık fıstık vs... Güzel günlerdi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Ne izlerdim bu diziyi beeeeee. Gece olunca sırf bu dizi için tv başına kurulurdum. Cips, kola, fındık fıstık vs... Güzel günlerdi....

aynen ya çok güzel bir dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Kobra takibinde 170 te takılı kalan mercedesin olduğu bölüm vardı durdurmaya çalışıyorlardı o bölüm süperdi.

Küçükken film niyetine izlerdim o bölüm sinema filmleri gibiydi gülmekten yerlere serildiğim sahne mercedesin içindeki adamın kontağı kapatmaya çalışırken anahtarı ikiye bölmesiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCeVViKK -- 29 Ocak 2012; 20:30:43 >
  • Hala izlerim,cumartesı günleri 12 gibi başlıyo,esas polisiye o bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaEmre415

Hala izlerim,cumartesı günleri 12 gibi başlıyo,esas polisiye o bence.

hafta içi hergün saat 7 de tv8 de var
  • semih araçın tadını biliyor 330 biniyor, dinamik ve araçtan ruh istiyenler başkasını kullanmaz heralde Porsche Ferrari gibi markalar hariçinde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaEmre415

Hala izlerim,cumartesı günleri 12 gibi başlıyo,esas polisiye o bence.

hafta içi hergün saat 7 de tv8 de var

Evet o gunlerde var.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım dizinin bir bölümünde arabanın motor gücü yükseltilmiş diyordu benlede dalga geçme bir daha

tamam.

arkadaş google la tıklayıp e46 yazdığın taktirde bile binlerce bilgi bulabilirsin adam haklı yaşını sorma konusunda biraz çocukça gelmiş ki bende merak etmiştim yaşını

• quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

quote:

quote:

quote:

tamam.

arkadaş google la tıklayıp e46 yazdığın taktirde bile binlerce bilgi bulabilirsin adam haklı yaşını sorma konusunda biraz çocukça gelmiş ki bende merak etmiştim yaşını

ben bu siteden sordum aynı kapıya çıkıyor ne far etti burda sormamla google da aramam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

quote:

quote:

quote:

tamam.

ben bu siteden sordum aynı kapıya çıkıyor ne far etti burda sormamla google da aramam

tamam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.