Şimdi Ara

Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
23
Favori
70.792
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "idefix sattığı yüzbinlerce ürün için tüm sanal alışveriş siteleri gibi stok tutmamaktadır. Ürünleri müşterilerinin siparişlerine göre tedarik etmektedir. Tüm ürünler için listeler her gün güncellense de sipariş verilen bazı ürünler tedarikçi kuruluşaların stoklarında tükenmiş olabilir. Böyle durumlarda ilgili bölümümüz tarafından size e-posta ile bilgi verilir ve ürün bedeli kartınıza iade edilir."


    Yani siparişe göre tedarik edeceği anlamına geliyor. Zaten hali hazırda bir stoğu yok, üstelik kaç adet olduğu yazıyordu. Yani var olan stoğu eritti alanlar. E-faturası geldi, bekliyorum, bir süre sonra THH başvuracağım, illa iade diyorlarsa, geçen süredekini de isterim. Alırken de umudum yoktu ama böyle yalan bahaneden iptal ediyorlarsa, kendileri bilir.

  • Eklemek istiyorum bana göre bir hata olmuşsa bundan nemalanma derdinde falan değilim, aldığımdan bu yana da çok ümidim yoktu ancak, idefix'in tavrı empati kurmamı engelliyor. Üstelik kurumsal olduğunu iddia eden firmalar çözümcü yaklaşır, dikte ve umursamaz bir tavırla bu iş çözülmez.


    İnat ettim araştırdım, hakem heyetinde idefix bu işten zararlı çıkar.


    Satıştan kaçınma

    MADDE 6 – (1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.

    (2) Hizmet sağlamaktan haklı bir sebep olmaksızın kaçınılamaz.

    (3) Ticari veya mesleki amaçlarla hareket edenler; aksine bir teamül, ticari örf veya adet ya da haklı bir sebep yoksa; bir mal veya hizmetin satışını o mal veya hizmetin, kendisi tarafından belirlenen miktar, sayı, ebat gibi koşullara ya da başka bir mal veya hizmetin satın alınması şartına bağlayamaz.

    (4) Bakanlık ve belediyeler, bu madde hükümlerinin uygulanması ve izlenmesine ilişkin işleri yürütmekle görevlidir.



    Yani elimde yok iptal ediyorum diyemiyor. Yapanlar çamura yatanlar var ama mahkeme heyetinden hep dönmüş. İş oraya gitsin emsal davaları da buluruz.


    İptal etmeyin ama kesinlikle, iptal ettiğiniz an para iadesi yaparlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themelinalist -- 14 Kasım 2020; 3:39:49 >




  • https://forum.donanimhaber.com/karaca-tencere-seti-magdurlari--138612513


    Benzer olay yaşandı süreç benzer işleyecek gibi, sözleşmeyi-faturayı-onaylandığına yani sözleşmenin kurulduğuna dair screenshotu alalım. Eğer stok muhabbeti ile red yersek bence daha kolay sonuç alırız aynı satıcı gitti gidiyor ve kendi sitesi idefixte stok bulunmakta çok rahat ileri süreriz. Şuan eğer bu yolda yürüyecekse süreç uyanmamaları yeterli.

  • idefix trendyol üzerinde ürünü hâla satmaya devam ediyor. Hatta şöyle bir ibare var "Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur." Ekran görüntüsünü aldım. Siz de alın isterseniz. 24 kasıma kadar göndermezlerse thh başvuracağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerhac

    idefix trendyol üzerinde ürünü hâla satmaya devam ediyor. Hatta şöyle bir ibare var "Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur." Ekran görüntüsünü aldım. Siz de alın isterseniz. 24 kasıma kadar göndermezlerse thh başvuracağım.

    Kaldırmışlar sanırım, konuya ekleyebilir misin?

  • Bu cihazlar daha düne kadar zaten bu fiyatlardaydı , abartı bir zararı olmaz bu kadar bedava reklam yaptılar , ama kafa basmıyor.Çamura yatan mı olmak istiyorlar.Şark kafası işte.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: themelinalist

    Kaldırmışlar sanırım, konuya ekleyebilir misin?



    Alıntıları Göster



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerhac -- 14 Kasım 2020; 14:29:5 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerhac



    Alıntıları Göster

    Teşekkürler aldım ekran görüntüsü, aramada bulamamıştım.





  • Arkadaşlar tüketici haklarına göre faturalandırılmış ürün satıcı tarafından iptal edilebiliyor mu bilgisi olan var mı ?Sonuçta bizim siparişlerimiz onaylanmıl hatta faturası bile kesilmiş devlete vergi ödemesi bile aktarılmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • res33 R kullanıcısına yanıt
    Fatura iptal edilebiliyor vergi ödemesi durumu öyle hemen aktarılmış tarzında bir durum yok yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İptal edeceklerse de , birden fazla alıp ikinciel sitelerinde satışa koyanlarınkini iptal etsinler :P

  • Zaten DR ve idefix Kobonun yetkili satıcısı değil mi? Kendileri ithal etmiyor mu? Nasıl tedarik sorunu yaşıyorlar? Hiç inandırıcı değil. Tekil satın alımları göndermeliler bence de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • idefix iptal edecekse zaten thhden döneceğini de biliyordur bence amaçları 100 kişi almışsa 30 40 kişi bile thhye gitmezse kar diye düşünüyorlardır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vurun turkuvaz'ın dibine acımayın.

  • Sırf Turkuvaz grup şirketi olduğu için, ben de THH başvurabilirim iptal kesinleşince.

  • Aslında fiyat hatasıdır iptal düşünülebilir ama çok yanlış bir günde oldu. Kampanya ile gerçekten bu ürünü bekleyenler vardı ve yanlış hatırlamıyorsam 500 tl ye varan bir kar elde ediyorlardı. 800-900 tl civarı bir fiyat ile alınabiliyordu. Ama bu aşırı indirimli fiyati görünce herkes aldı tabi ki. Şimdi biz veya idefix iptal ederse gerçekten malı indirimli almak isteyen kişinin zararı ne olacak? Ben şahsen ararlarsa en azından mağdur etmemek icin kâr gütmeyen bir alım seçeneği sunmayı isteyecektim ama idefix çamura yatıyor. O yüzden inatlasacagiz gibi duruyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence çözüme kavuşmaz ise eksisözlüğe gündem oluşturmak da fayda var 10 kişi entry girse zaten anında gündem olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thh konusunda izlememiz gereken yol bence ortak olursa daha güzel olabilir. herkes kafasına göre bireysel başvurmasın arkadaşlar. misal başvururken neleri eklemeliyiz? neler yazmalıyız? Teşekkürler

  • Bu konu hakkında tecrübeli olan biri dilekçeyi nasıl yazacağımız hakkında bir örnek verirse güzel olur. Veyahut ayrı bir konu açılarak herkesin toplu ve doğru bir şekilde hareket etmesini sağlayabiliriz. Böylece daha kolay ve olumlu bir sonuç alabiliriz diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nafizsafa -- 15 Kasım 2020; 4:7:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.