< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şu konuyu okuyupta pkk hdpaka ile el sıkışıp birlikte iktidar hayali kuran kılıştaroğlunu destekleyenlere şaşıyorum. Sorsan pkk yı desteklemiyorum derler. Yahu şu an 15 mayısa pkk ya özgürlük nidaları atılıyor senin destek verdiğin ekip tarafından... Hiç mi vicdanın kıpırdamıyor. Hiç mi vatan sevgin yok... Bu pkk askerimi şehit ediyor evlere ateşler düşüyor. Bu pkk evlatlarımızı şehit ediyor. Aklınıza gelmiyor o kanlı şehit kefenleri. Şehitlerin kanı elinize bulaşıyor daha neyin savunmasını yapmaya çalışıyorsunuz. Hakikaten yazık... |
_____________________________ |
İyi demiş helal olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57.
|
Kılıçtaroğlu demirtaşı çok daha rahat ettireceğim, onu serbest bırakacağım diyor ama.... |
_____________________________ |
Yahu bu nasıl bir kendini bilmezlik. Siz kimsiniz ki bizim vatanseverliğimizi vicdanımızı sorguluyorsunuz. siz bu konuda konuşma hakkınızı megri megri, açılım sürecinde değil . Bir belediye seçimi için aponun mektubu okuttuğunuz gün kaybettiniz. yine o evlere ateş düştüğü günün ertesinde bayraktar ile sümeyye nikah kıyıyordu. |
ha şunu da ekleyeyim bırakın teröristleri , sempatizanlarını bile öyle sanki insanlarmışçasına hapis cezası ile cezalandırılmamalı. organ dönürü olarak belki insanlığa bir faydaları olur. ne diye hapiste çürüteyim. vatandaş olarak bunu yazabiliyorum , yanlış olduğunu bile bile yazabiliyorum. terörle mücadelede bitme noktasındaki örgütün ne askeri ne de ekonomik olarak bitirebilmissin. açılım sürecini eline yüzüne bulaştırmıssın yetmemiş komşu ülkelerdeki istikrarsızlığın otorite boşluklarının terör örgütlerinin gücüne güç katacağı apaçık ortadayken elinde tuzlukla suriye nin istikrarsızlığı için uğraşan tarafta olmuşşun. |
apo nun heykelini dikeceğiz. Bir de şöyle bir gerçek var; o video çözüm süreci bittikten sonra AKP medyası tarafından piyasaya sürüldü. Üç yıl boyunca kimsenin aklına bile gelmedi o konuşma. Savcı bile üç yıl sonra soruşturma açtı. Yine de istismar edilmeye açık bir cümle kullanarak ellerine koz vermiş oldum. Bu arada, Öcalan’ın kendisi de heykelinin dikilmesi meraklısı değil. O da barış olsun, demokratik çözüm olsun düşüncesindeydi. Bunu da belirtmeden olmaz. İşte bu ve benzeri bazı konuşmaları daha dikkatli yapmalıydım diye düşünüyorum. Elbette bu açıklamaların hiçbiri suç değil. Buna rağmen ben sadece konuşmalarımdan dolayı 144 soruşturma, 47 dava, 10 bin yıl ve 38 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle karşı karşıya kaldım, şu ana kadar. Altı yıldır tutukluyum ve dokuz yıl da hapis cezası verildi bana. Buna rağmen mağdur değil, mağrur olmaya ve her konuya özeleştirel yaklaşmaya gayret ediyorum. |
![]() ![]() hocam şuna bakın el filan da sıkışmışlar hdppkkyla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 15 Nisan 2023; 19:23:27 > |
|
Zaten, hapiste tutmak eziyet olduğu için ceza. Ölüm uygulayan taraf için kolaycılık bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Batılılaşma Gazi döneminde mi başladı? Sana değil, seni ense köküne vura vura okutmayan devlete yazıklar olsun. Sana oy verdiren düzene lanet olsun. Laflara bak ya. Batılılaşmayı, Avrupalıların aferin demesi zannediyor. Aslanım eline batılı telefonunu da Gazi mi verdi? Sarık takıp, şalvar giydin de karışan mı oldu? Osmanlıca öğreneceğim dedin de yasak diyen mi oldu... Nedir bu rezilliğiniz? |