Şimdi Ara

Koalisyon Geldi Ülke 10 Yıl Geri Gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 6 gündür he rgün birkaç sefer elektrikler gidiyor, 2 gün önce 18:00 civarında gidip gece 04:00'da elektrikler geldi. İnternet günde birkaç sefer gidiyor arayıp yaptırmak zorunda kalıyoruz. Dün telefonda kesildi. Daha gelir gelmez her şeyi bozdular. Bunlar bir kaç ay daha kalırsa ülkede ne elektrik kalır ne internet mağarada yaşamaya başlarız artık.

Şaka şaka sevindin demi ak partili. Bunlar hep sizin yüzünüzden oldu bütün Türk Telekom'u , Tedaş'ı özelleştirdiniz. Ayrıca hala hükümet görevini siz yürütüyorsunuz hiçbir şeyi beceremiyorsunuz artık çekin şu ülkeden elinizi.

Edit : Eskişehir - Osmangazi Mah. İnanmayanlar buradaki kişilere sorabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spdyy -- 12 Haziran 2015; 14:42:08 >

• Henüz gelmedi kardeş şu an hala şeriat ve irtica ile savaşıyoruz .İnsanların çeşitli uzuvları kesiliyor,sokaklarda baş açmak yasak .
  • Ülkeyi bu hale getirenler AKP düşmanları.
  • Çok cahilce bir konuydu.Oturup kaybettiğim saniyelere üzülüyorum.Ve seni blockluyorum kardeş.
  • Kahrolası cehape zihniyeti yüzünden bizim mahalledeki camilerde ezan okunmuyo. Akp yeni asfalt yapmıştı mahalleye sabah bi uyandım toz toprak balçık olmuş. Kahvaltı yapıyım dedim ekmek kuyruğu bizim salondan başlamış. Hep bu cehape.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahrolası cehape zihniyeti yüzünden müezzin ile imam mahallenin camisinde oturmuş rakı balık yapıyorlar.
  • sandiklarin %80 i aciklandigi anda benim iphone bir anda nokia 3310 a donustu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saçma sapan bir erdoğan nefreti yüzünden her şey gitti.

açım ama ak partiliyim :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi ilber hocanın çok cahilsn keşke olsen capsini koyabilirmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koalisyon bitek sizin köye gelmiş galiba Türkiyede koalisyon falan gelmedi halen başbakan davutoğlu

•  Koalisyon Geldi Ülke 10 Yıl Geri Gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.