Şimdi Ara

KO neden bağımlılık yapıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar daha forumda yeniyim bende ioniada 67 levelim.

Oyun güzel ama bağımlılık yaratıyor sizce neden?

Bağımlı olmamak için neler yapmalıyız?

Fikirlerimizi paylaşalım ki herkese faydası dokunsun dimi.

• İnsanlardaki oyunun en iyisi en başarılısı olma tutkusu bağımlı yapıyor bence.
  • Aslında bağımlılık yapmıyor.İnsanlar kendi kendine bağımlılık yapıyor.Hırslarının kurbanı olarak hep daha iyisine ulaşmak için bilgisayar başında kendisini paralıyor.

Amma ve lakin herşeyden önce bunun bir oyun olduğunu aklımızdan çıkarmazsak hiçbirşeycikler olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit. -- 9 Mayıs 2010; 1:07:29 >
  • Bağımlılık gibi görünsede öyle değil, hırs ve egosuna düşkünlük diyelim: rekabet doğursada bu durum bu oyunda rekabet başka amaçlara dönüşdü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makarov -- 9 Mayıs 2010; 1:23:35 >
  • Bide şu olay vardır ya ;
    Knight oynamazsam zamanımı nasıl geçiricem.
    Çok saçma bir düşünce aslında bu oyunu oynayarak zamanımızı kaybediyoruz aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Bide şu olay vardır ya ;
    Çok saçma bir düşünce aslında bu oyunu oynayarak zamanımızı kaybediyoruz aslında

Katılıyorum ekleyeyim gerçek hayatta saygınlık getirecek vasıfları zayıf olan insanlar bu sanal dünyada ego tatmini yaşıyor kötü bişey demiyorum ama yanlış bir yol
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Bide şu olay vardır ya ;

Katılıyorum ekleyeyim gerçek hayatta saygınlık getirecek vasıfları zayıf olan insanlar bu sanal dünyada ego tatmini yaşıyor kötü bişey demiyorum ama yanlış bir yol

Bu dediğn bazı kişiler için geçerli...

Herkes böyle değil ben Ko'da oynuyorum sosyal hayatımıda yaşıyorum..

Kızlarla git iç ...:) Her bişeyi yap eve gelince ko oyna hayat bu:) (hayat bu derken ko değil:D kızlar:D)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koman21

quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Bide şu olay vardır ya ;

Bu dediğn bazı kişiler için geçerli...

Herkes böyle değil ben Ko'da oynuyorum sosyal hayatımıda yaşıyorum..

Kızlarla git iç ...:) Her bişeyi yap eve gelince ko oyna hayat bu:) (hayat bu derken ko değil:D kızlar:D)

Ya tabiki bu kişiden kişiye değişen birşey ama biliyoruz ki bu oyun için gününün 10/15 saatini ayıran kişiler var ve yukarıda söylediklerim tamamen bağımlı olanlara asosyal olanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 9 Mayıs 2010; 2:15:13 >

• aslında sadece KO için böyle değil. Online oyunların hemen hemen hepsi bağımlılık yaratır. istisnalar vardır elbette.
  • rekabet + hırs
  • Hırs , en iyi olma tutkusu .. Psikolojik aslında kendini kaptırınca gerisi geliyor
  • evet hırs en iyi olma tutkusu bencede bağımlılığın baş nedenleri. ama birde bu oyuna boş yere para harcanıyor, o neden peki?
  • Bir nevi ego tatmini.
  • hırs,
  • hırs
  • Bu oyun cok çalışkan bir öğrenciye benziyor calışkan öğrenci ne yapar kendine hedef koyar onu yapana kadar da hrısla calışır bu oyunda böyle yok bu gün 70 olucam yok yarın şunu alıcam şu gün bu kadar kasarsam şöyle olucak ve en sonunda 83 olursunuz en iyi itemler sizde olur ondan sonra ne olucağını söyliyim hevesiniz kacacak bırakmak istiyeceksiniz bende oldu mesela
  • arkadaşlar var diye
  • İşi gücü olmayan bağımlı olur.Her sabah kalk 7 de koştur bütün gün bak bağımlılık kalıyor mu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eri -- 11 Mayıs 2010; 7:15:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.