Şimdi Ara

Ko İle Sorularınızı Sorabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar ko ile ilgili sorularınız sorabilrsiniz elimden geldi kadar yardımcı olurum lvlm 60 priest

ayrıca benim lvl 65 ama lvl'i 10 olandan daha az biliorum

Orjinalden alıntı: LaNcEt

ARkadaşlar ko ile ilgili sorularınız sorabilrsiniz elimden geldi kadar yardımcı olurum lvlm 60 priest

Slm bende priest im. 20 lvl im. Buffer olmak istiyorum , skill pointlerimi neye vermeliyim? Bir de stat pointlerimi nasıl paylaştırmalıyım? şu ana kadar int. e ve streng e verdim. nasıl sizce?
  • Aura / heal skilllerin olacak. (Aura agirlikli, sen hepsini aura ya ver. Auro skill pointin levelinden yüksek olmayacak, kalanlari heal a vericeksin). Statlarin ise int agirlikli gideceksin. (2 int 1 str gibi).
  • arkadasım aura insan karakterlerde eger sen orc san skilllerini extasy e vericeksin ki buffer olasın healer olmak istiyorsan heal e verceksin rezzer olmak istiyorsan talisman a vericeksin ki benden sana tavsiye extasy/aura ya ver lvl 50 oldugunda talisman a ver ;) manyak para kasarsın

Normal priest için yukardaki mesajim geçerlidir.
    tecrübe lazım yardım edeceksen

ayrıca benim lvl 65 ama lvl'i 10 olandan daha az biliorum

DOSTUM KENDİMİZE GÜVENİYORUZKİ BU TOPİCİ AÇMIŞIZZ SANA SADECE DİYOrummmmmmmmmm

• dostum bazı arkdaşlar satat pointleri haşat ediyo ilk önce ne olcağına karar wer bana kalırsa ilk önce lvl 50 ye kadar felan healer ol aposlarda felan kolay party bulursun 50 den sonra buffer ol 960 buffun açılcak vede yüksek healn olcak o yüzden rahatca her partye girme şansın war lvl 60+ da artık sana kalmış ne olmak istiyosan (:

Genel de Buff/Heal olunur healer olursa kolay kolay parti bulamazsın çünkü adamlar buff ister hp lerinin atrması için heal ci olursan anca yüksek lvl lerde parti bulursun.Sakın talisman (debuffer )olma çünkü orda partiye yarayacak skiller yok .Talisman (debuffer) 60 dan sonra olursa cz de pk yapmak için parasit malice alan malice açılır çok işe yararsın colony zone de adamların buffını sildinmi 45 skilli parasitle adam bişey yapamaz malice attınmı adamın %20 defensi gider çok yüksek damage atarlar.Alan malice (Torment)attın alan içindeki herkesin defensi %50 düşer o zama nsüper olur.Bide 60 dan sonra healer olup master olursan kendin hp potlarından yapabilirisin iyi para kazanırsın.Potun maliyeti 2270 coins sen onu 5500 e kadar satarsın.Pot işinde iyi para var.

• BEYLER BENİM LVL 41 WARIOR VAR. PELERİN ALACAM AMA CLAN RANKINGIN 3 OLMASI LAZIM.ONUN İÇİNDE NATIONAL POİNT LAZIM.PEKİ NE KADAR NATIONAL POİNTTE CLANIM RANK 3 OLACAK(CLAN BAŞKANIYIM) ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM!!!!!

......:::::::::::::::: YARDIM!!!! :::::::::::::........

bu kopmalarin sebebi ne olabilir

adsl baglantim var ve modemim DATRON

bu oyunu oynamak icin port falan acilmasi gerekiyor mu?
    Intel Core i5 2500K @4.4Ghz , Gigabyte GA-Z68AP-D3, Corsair ,(2*4) 8 GB 9-9-9-28@1600 Mhz DDR3, VTX Radeon HD5870 , Samsung C530 @32" Full HD TV Team Extreem 120 GB Senkron NAND SSD 650 W 80+ PSU , Windows 7 Home Premium 64bit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark Wanderer

arkadaslar ben KNIGHT ONLINE oynamaya yeni basladim, bir sorunum var
    oyuna giriyorum oynuyorum ama cok sik disconnected from server diyor.
    bu kopmalarin sebebi ne olabilir

adsl baglantim var ve modemim DATRON

bu oyunu oynamak icin port falan acilmasi gerekiyor mu?

salla o hatayı hep der o öyle. serverın yoğıunluğundan kaynaklanıyo. 4 5 defa dene girer. geceleri ilk seferinde giriyo mesela
  • kaç defa yazdım bi cevap alamadım.Bir chitini +7 yapabilmek için kaç kaç manner lazım.Benim 57 mage im var.Manneri 3700. arkadaşın shell warrior citini +4 den +5 yaptım.Normal cursedle şasnımı deniem dedim dandik bi şeyi +5 yaptı.şimdi.Ben manner kaçta normal upgrade kaıdı ile +6 yaparım.Manner kaçta normal upgrade ile +7 yapabilirim.Hedefim 10.000 manner.

modemim usb den bagli sorun bundan kaynaklaniyor olabilir mi acaba?
    Intel Core i5 2500K @4.4Ghz , Gigabyte GA-Z68AP-D3, Corsair ,(2*4) 8 GB 9-9-9-28@1600 Mhz DDR3, VTX Radeon HD5870 , Samsung C530 @32" Full HD TV Team Extreem 120 GB Senkron NAND SSD 650 W 80+ PSU , Windows 7 Home Premium 64bit.
  • offf gecin bunları oyunun eylencesini yakalamaya calısın

Orjinalden alıntı: Basfates

kaç defa yazdım bi cevap alamadım.Bir chitini +7 yapabilmek için kaç kaç manner lazım.Benim 57 mage im var.Manneri 3700. arkadaşın shell warrior citini +4 den +5 yaptım.Normal cursedle şasnımı deniem dedim dandik bi şeyi +5 yaptı.şimdi.Ben manner kaçta normal upgrade kaıdı ile +6 yaparım.Manner kaçta normal upgrade ile +7 yapabilirim.Hedefim 10.000 manner.

dostum benim maner 70 lerde bende itei +7 yaptım tabi ondan önce baya bi yaktım yani şu manner olayındaherkez bişile diyo ben hala anlamış deilim kimi up da işe yarar diyo kimi droplarda yarr diyo kimi abysde yara diyo şimdi sana ne desem yalan olur up işi gerçekten şans işi eğer +7 yapıcaksan trina özel up war ondan alıcaksın bide yanında blased koycaksın bunu istersen b3 de dene orası sakin oluyoo ama ilk önce başka bi arkdaşın 4-5 tane bişler yaksın sende hemen ardından bas +7ye inş olur kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Dark Wanderer

ya server'in yogun oldugunu sanmiyorum gecenin 3 unde yapiyor
    oynuyorum normal sonra ikide birde disconnect oluyorum

modemim usb den bagli sorun bundan kaynaklaniyor olabilir mi acaba?

dostum bende usb ile bağlanıyodum ama ondan deildir dc olman serverdendir çünki ko nun serveri haşat oldu artık bedava olduğu için oyuna aşırı yüklenme war benim adamımda mesla hiç bişi yapmıyoken dc oluyo oturmuşm pazar kurmuşum bi bakıyorum DC :p kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: LaNcEt

ARkadaşlar ko ile ilgili sorularınız sorabilrsiniz elimden geldi kadar yardımcı olurum lvlm 60 priest
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.