Şimdi Ara

KO için yaptıklarım. ve hayatıma etkileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xigenonda 62 Asas Kastım GB aldım +7 sheLL +7 shard düzdüm 11 yıllık kankam (komşum) tarafından hack yedim.
    Aresde 66 Lvl mage kastım msn sini unuttum sonra charı bıraktım (ares 5 para etmez herkes80)
    Pathosda 46 lvl mage kastım gizli sorusunu unuttum
    Diesde 59 Roque Kastım. itemsiz hala duryo =)
    Gırakonda 47 roque kastım (5günde1giryoztn)
    ------------------------Sonuç-----------------------------

sınıfta kaldım :(
    Lise 1 tekrar :(

waayyy bi oyun için değermi koskoca bir yıla ve emeklere :(

• zamanında ve süresini ayarlıyarak oynasaydın bişi olmazdı meslek mi okuyorsun

bu arada halada oynuyorsun
  • hayallerime ulaşamadım gerekirse 1 yıl daha kalacam gırakonda 80 olacam ben kafaya koydumu yaparım bu sefer yapacam 80 kafaya koydum ne pahasına olursa olsun 80 asasım olacak bu sefer hemde emeklerımle öyle ytl i basıpda degil tek 1 gb bile almıcam.

ben adam olmam :@
  • hırs yapma zararlı hep sen cıkarsn
  • Bide ben adam olmam yazmışsın yazık ama kendi tercihin bazıları illa ben adam olmucam diye tutturur tebrikler çok iyi gidiyosun
  • gözüm açık gitmekdense zararlı çıkam gene yetti artık ne biçim oyun bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayatımı elimden aldı bu oyunun yapanın yaaa sınıfta kaldım bombaya bakyaa
    *babam yogun bakıma göndercekti
    *annem tüm yaz boyunca söylendi sınıfta kalmanın ezikligini hep yüzüme vurdu
    *kardeşim dalga geçti
    *anneannem sözleriyle beni kurşuna dizdi!!
    *dedem hayal kırıklıgına ugradı
    *dayım tarafından dışlandım
    yeter ula yeter yaa hayat bir ko ise quit çekerım artık bu hayata
  • Saçma bi hareket yapma.
    Yapabileceğin tek şey uninstall ko ve derslerinle ilgilenmen.
    Lise 1 de çok zombi olmana gerek yok biraz ağırlık versen yeterli derslerine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

Saçma bi hareket yapma.
    Yapabileceğin tek şey uninstall ko ve derslerinle ilgilenmen.
    Lise 1 de çok zombi olmana gerek yok biraz ağırlık versen yeterli derslerine.

ama lise 2 geçene kadar neler cektik ya sınıfca

• nası hayat anlamıyom ya bi sanal bi oyunun yaptıklarına bak ama haklsıınız yaaaaa günde 4-5 saat ko oynayıp 1-2 saat ders calıssam hem sınıfı geçerım hem hayallerime az az yaklasırım yavaş ve emin adımlarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

nası hayat anlamıyom ya bi sanal bi oyunun yaptıklarına bak ama haklsıınız yaaaaa günde 4-5 saat ko oynayıp 1-2 saat ders calıssam hem sınıfı geçerım hem hayallerime az az yaklasırım yavaş ve emin adımlarla

Peki neden bırakmayı denemiyorsun? Hadi bırakmayı geçtim, ara vermeyi deneseydin biraz? Lise 1 o kadarda kasılacak bir dönem değil. günde 1.30-2 saat çalışsan yeter. Hatta fazla bile. Geri kalan vaktinlede istersen ko oyna ister tv sosyal hayatına bak. 1 oyun için değmez hayatını bu boyutlara getirmeye. Oyuna suç atmak bence saçma. İnsanda bu irade yoksa, iradesi zayıfsa, 10 yılda geçse aynı tas aynı hamam. Millet size oyunun bağımlısı olun diyemi açtılar bu ko muabbetini? Bir oyun için hayatını mahvedecek kadar zayıf iradeli biri isen, ben sana söyleyecek başka bir laf bulamıyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.