Şimdi Ara

KO Güncel Bug Listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
16.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu Anda Oyun Oynanmıcak Gibi Birşey Deniyorum Eğer Olursa Gb Manyağı Olurum Öyle Diyeyim Ve Büyük İhtimalle Olucak =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: qktq

Şu Anda Oyun Oynanmıcak Gibi Birşey Deniyorum Eğer Olursa Gb Manyağı Olurum Öyle Diyeyim Ve Büyük İhtimalle Olucak =)

Pm den nasıl yapıyorsun diyenlere, şu şu dosya ile diyerek içine trojanı da yerleştirip karşıdakinin şeytani arzularını kendi emellerine alet edenlerden misin ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilK23

Medal bug'dan itemleri yürüten yürüttü şimdi ise 1 saat oyunda kalınmıo ttnet'ten diyolar ama wow'da silkord'da oynayan Türk'ler dc yemiomuş buda sorunun k2 çıkış portlarından kaynaklandığını gösteriyo mantıken belkide sorun 2 taraftadır k2 ve ttnet'dedir giden prelerin gün sayısıda çabası arada olan bize oluo bu kadar bug üstüne bide dc sorunu şu oyunun cz'i olmasa adım atmam gerçi cz'de tadını yitirmeye başlamış durumda önüne gelende +1 +2 iron set +9 shel felan filan herkes ytl bayamıyor üstüne k2 firması hala açık üstüne açık verio yenilik getirio neyine senin yenilik hazırki bugları dupeleri fixleseler daha makbule geçer yenilik getirerek sürüsüyle bug ve dupe geliyor bumu yani yenilik ardreamda ise koxperlar cirit atıyor yeni paket geldiğindemiydi tam olarak hatırlamıorum k2 oyunda gm sayısının arttırıldığını ve gm'lerin daha fazla online olacağını belirtmişti yani böyle bişi vaadetmişlerdi ardreama girdiğimde ise her taraf koxp wall hack bu gmler hiçmi online olmaz ne işi varki bi ardreama bakamıo veya oyun içinde değil siz bu işten para kazanıyorsanız oyun içinide kontrol etmek göreviniz bu bu kadar zor olmamalı k2 firması tamamen aciz bu acizlik devam ederse koxperlar artar doğal olarak koxperları suçlayamassınız tek suçlu buna engel olamayandır hadi engel olamıyosun anladık gm'demi online olamıyor? ne biçim oyun firmasıdır bu

Medal bugdan bahsetmeme gerek kalmadi cünkü NPC artik yok. Eskiden olupta su an olmayan buglari da yazmaya kalkisacak olsak ömrüm cürür.

• kütüphanelerimiz için eşsiz bir kaynak olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaan

quote:

Orjinalden alıntı: qktq

Şu Anda Oyun Oynanmıcak Gibi Birşey Deniyorum Eğer Olursa Gb Manyağı Olurum Öyle Diyeyim Ve Büyük İhtimalle Olucak =)

Pm den nasıl yapıyorsun diyenlere, şu şu dosya ile diyerek içine trojanı da yerleştirip karşıdakinin şeytani arzularını kendi emellerine alet edenlerden misin ki?

Farkındaysam Daha Ypatım Demedim Olursa Dedim Herkezi İ.b.Elik Yapcak Diye Düşünme Hoş Bende Düşünürümde =)
  • atılan bir çok skilin çalışmaması da bir sorun
    mesela mage 75 10 tane atayım 4 ü sekiyor

ne önemi var diyeceksiniz
    vs de adama 1300 vurmak önemlidir değil mi?

ya da atılan novanın düşmemesi

sonra party bugta kalma da var tabi
    ne seek açabiliyosunuz ne de partye girebiliyosunuz
    solo takılanlar için birebir

np transferleri saymıyorum bile
    gerisini siz hesaplayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaBeL

atılan bir çok skilin çalışmaması da bir sorun
    mesela mage 75 10 tane atayım 4 ü sekiyor

ne önemi var diyeceksiniz
    vs de adama 1300 vurmak önemlidir değil mi?

ya da atılan novanın düşmemesi

sonra party bugta kalma da var tabi
    ne seek açabiliyosunuz ne de partye girebiliyosunuz
    solo takılanlar için birebir

np transferleri saymıyorum bile
    gerisini siz hesaplayın

NP transfer bug değil oyunun basit bir açığını kullanmaktır. Kişinin kendi insiyatifine kalan bir durum. Online GM ler USKO da bolca bulunduğu için derhal durumu rapor edebilir transferi yapanı banlatabilirsiniz (!)

• bızım ark raptor 8 ını kıraladı belli bi surelıgıne
    geri gelmedi
    plat kesn kodu aldı boş cıktı kod
    iyi ki bırakmısım haa gecen sene
  • Birde clana np bağışlayınca np nin gidipte görünmemesi var onuda ekleyelim.Çok fazla bug var uzun zaman düzelmez bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firari43

Birde clana np bağışlayınca np nin gidipte görünmemesi var onuda ekleyelim.Çok fazla bug var uzun zaman düzelmez bunlar.

Doğru, bu bugda mecut ve listeye eklendi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

knighttaki bugları saya saya bitiremezsin. İşte knight online bu detirten bi resmim de benden :

http://img179.imageshack.us/img179/7717/20081215172525cs7bo3.jpg

wh ile o bdw'deki o tepedeki kayalıkların oraya mage çekmişti bikeresinde ama oralarda bi yerlerde minatour slotu olduğunu ben de bilmiyordum

• Demek şu ki bu oyunda her dalganın bir bugu var yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.