yardim edermisiniz birkaç sorum wardi 1cisi şehrime tikladiktan sonra inşaate gelip yapi inşa ediyorm fakat sol taraftaki kutucuklar az geri kalan inşayi edemiyorm nasil olcak bi yardim edermisniz lütfen dier sorum ise asker nasil çikaricaz lütfen yardim
yokmu cwp yaw koca forumda oynayan yokmu şu oyunu..
kardesim o insaatlarla olcak is degil
indir knight of honor trainer...
seri insaati ac tak tak tak kur devletini ordunu takil iste
quote:
Orijinalden alıntı: mrmanyak
kardesim o insaatlarla olcak is degil
indir knight of honor trainer...
seri insaati ac tak tak tak kur devletini ordunu takil iste
bulabildiigin trainer warmi warsa sitesini yollarmisin bana site ismi yazarmisin
Orda o binayı insa edebilmen icin neler gerektigi yazar. Adam basmak icinse fletcher fln yapıp sehre tıklayıp en soldaki kucuk kutucuklara tıklaman yeterli ordan yaparsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Flying Dutchman
Orda o binayı insa edebilmen icin neler gerektigi yazar. Adam basmak icinse fletcher fln yapıp sehre tıklayıp en soldaki kucuk kutucuklara tıklaman yeterli ordan yaparsın.
onlari yapabiliyorum da skinti şurda askeri imhalathaneleri geliştiriyorum hepsini yapiyorm ok yeridir zirh yeridir vs...fakat hala dandik okcu filan çikiyor başka asker çikartamiyorum...inşaat etmeden onceki asklerler çikiyor...inşaat ettikten sonra ne yapicazda gelişmiş asker çikaricaz
quote:
Orijinalden alıntı: oskis
quote:
Orijinalden alıntı: Flying Dutchman
onlari yapabiliyorum da skinti şurda askeri imhalathaneleri geliştiriyorum hepsini yapiyorm ok yeridir zirh yeridir vs...fakat hala dandik okcu filan çikiyor başka asker çikartamiyorum...inşaat etmeden onceki asklerler çikiyor...inşaat ettikten sonra ne yapicazda gelişmiş asker çikaricaz
Cıkartmak istedigin askerin uzerine geldiginde hangi binalara ihtiyacı oldugunu yazar zaten. Mesela Yeniçeriler için Fletcher ve Swordsmith yapman yeterli ki Yeniceriler oyunun en iyi askerlerinden biri zamanında full yeni yeniceri birrlikleriyle tum haritayı almıstım ben.
çikartmak istedigim asker üzerine nasil gelicez acep orasinda bi skinti war inşşat yapmadan once asker çikarma yerine tikliyorum orda yerel birlikler krala ozel brlikler we bölgeye ozel birlikler war onlarda 3 tane asker war okadar...senin dedigin gibi birçok asker yoq bende o binalari ypsamda yok yapmsamda yok......
2 tane sorum vardi yardimci olrsaniz sevinirim 1.Bagzen bana casus yolluyorlar ve bi anda bütün ordularim isyan ediyor bunu nasil engelleriz biz? 2.Mareşaller savaşlarda ve yağmalar oldukça rütbeleri artiyor hizli bir şekilde arttirma şansimiz varmidir acaba bir hilesi filan?ve bu 6 tane özellikte hangilerini yapmaliyim teşekkürler cevaplariniz için...He bide ufacik bir soru daha vardi Knights adli ordu ve Crusader Cavalry adlı ordu hangi ülkelerden çikiyor ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme